Реклама
Реклама
Реклама

Продаж заставного майна

Асоціація банків Північно-Заходу представляє Вашій увазі спеціалізовану Інтернет-майданчик для реалізації заставного майна, непрофільних активів і прав вимоги (цесія)   Російський портал непрофільних активів і заставного майна «Залог24»   (   www Асоціація банків Північно-Заходу представляє Вашій увазі спеціалізовану Інтернет-майданчик для реалізації заставного майна, непрофільних активів і прав вимоги (цесія) Російський портал непрофільних активів і заставного майна «Залог24» ( www.zalog24.ru ).

Вашій увазі пропонуються наступні категорії майна, виставленого на продаж від банків Росії.

Автотранспорт (Легковий, комерційний, вантажний, спецтехніка, інші види);

Нерухомість (Житлова, комерційна, майнові комплекси);

устаткування (Виробниче, промислове, торгове і інше);

інше майно (Товар в обороті, тваринництво, продаж бізнесу, цінні папери і т.д.).

цесія (Борги фізичних і юридичних осіб, поступка прав вимоги від партнерів «Залог24»).

Майно, виставлене на продаж на Порталі «Залог24» , Може бути заставним забезпеченням по виданих кредитах, або непрофільним активом кредитора. Основною причиною продажу даного майна є неможливість організацій і фізичних осіб обслуговувати отримані кредити. Банкам, як фінансово-кредитних установ, тримати вилучені застави в своїх портфелях недоцільно і вони зацікавлені в їх продажу.

Портал «Залог24» розроблений Асоціацією як професійний і максимально зручний інструмент продажу-купівлі, як для продавців, так і для покупців. «Залог24» об'єднує всіх, хто планує продати заставне майно, і тих, хто зацікавлений в його придбанні.

Майно виставлено власником на продаж за ринковою ціною, але при цьому ви завжди можете домовитися про вигідніші умови покупки. Для того щоб придбати заставне майно за допомогою «Залог24» необхідно зателефонувати співробітнику банку (телефон вказаний на сторінці продаваного майна) і уточнити порядок продажу конкретного майна, в тому числі узгодити дату і час зустрічі в банку для проведення продажу і уточнити процедуру оплати, а також інші істотні умови угоди.

Крім того, Покупець має можливість запропонувати свою ціну на його предмет застави, для цього йому необхідно заповнити коротку форму на сторінці продаваного майна. Пропозиції будуть розглянуті Банком. Якщо запропонована ціна буде цікава, то з Покупцем зв'яжуться за вказаною ним телефону і проконсультують по процедурі покупки.

Також, відвідувачам Порталу доступна можливість реєстрації. Зареєстровані користувачі мають можливість в режимі реального часу контролювати зміни цін, нові надходження, пропонувати свої ціни на продається заставне майно, залишати свої коментарі до конкретного об'єкта продажу.

Додаткову інформацію Ви можете отримати за телефоном 8 (812) 956-12-24 або по електронній пошті [email protected] .

Бажаємо вдалих угод на Порталі «Залог24» !