Реклама
Реклама
Реклама

Знижки та подарунки отримають покупці в день відкриття 2-го шинного центру "Колеса Задарма" в Єкатеринбурзі

Новий шинний центр відкрився на вул. Бакинських Комісарів, 4а.

30 вересня 2017 року компанія "Колеса Задарма" запрошує всіх автомобілістів на святкове відкриття фірмового шинного центру за адресою: м Єкатеринбург, вул. Бакинських Комісарів, 4а.

Найвигідніші пропозиції в день відкриття class = "_">

Континентальна мережа шинних центрів "Колеса Задарма" представлена ​​вже в 36 регіонах Росії і за її межами, на сьогоднішній день це більше 120 фірмових магазинів з шиномонтажними сервісами і величезним асортиментом легкових і вантажних шин, дисків та різних автотоварів.

Серед них і новий центр, розташований на вулиці Бакинських Комісарів, 4а, який відповідає всім вимогам, що пред'являються до магазинів фірмової мережі, і пропонує клієнтам широкий вибір шин з розширеною гарантією, а також високоякісний шиномонтажний сервіс.

Інтернет магазин kolesa-darom.ru пропонує покупцям зручний функціонал по підбору шин для конкретної марки автомобіля, онлайн-запис на шиномонтаж в новому шинному центрі, а також безліч інших корисних сервісів.

Компанія "Колеса Задарма" пропонує всім автовласникам скористатися вигідними пропозиціями в день урочистого відкриття магазину. * Class = "_">

30 вересня о 12:30 в Єкатеринбурзі, на вулиці Бакинських Комісарів, 4а class = "_"> вас чекають:

- грандіозна знижка 10% на всі товари з наявності в шинному центрі;

- подарунки Коли Ви купуєте;

- спортивний і видовищний розіграш сертифікату на 20 000 рублів на покупку зимових шин!

- спортивний і видовищний розіграш сертифікату на 20 000 рублів на покупку зимових шин

План заходу: поспішайте за подарунками class = "_">

12:30 - 13:00 class = "_"> Збір покупців біля шинного центру, реєстрація учасників, змагання зі спортивного присідання з автомобільної шиною.

13:00 - 14:00 class = "_"> Проведення змагання на відкритому майданчику у шинного центру. Головним переможцем визнається учасник змагання, який виконав найбільшу кількість присідань з автомобільної шиною.

14:00 - 14:20 class = "_"> Підведення підсумків змагання та нагородження переможця та учасників.

14:20 - 14:30 class = "_"> Урочисте відкриття шинного центру, вітальне слово директора шинного центру "Колеса Задарма".

14:30 - 19:00 class = "_"> Безпрецедентна знижка 10% на всі товари з наявності в шинному центрі і подарунки покупцям за вчинені покупки 30 вересня 2017 року (у числі подарунків: радари, відеореєстратори, навігатори, компресори, буксирувальні ремені , домкрати, зарядні пристрої, набори автохімії, набори автомобіліста і ін.)

Приходьте, буде цікаво! class = "_">

* Кількість призів і подарунків обмежена. Знижка 10% діє тільки 30.09.2017 р з 14:30 до 19:00 при купівлі будь-якого товару з наявності шинного центру. Організатор заходу має право збільшити кількість призів, а також змінити список і найменування подарунків за вчинені покупки на свій розсуд. До участі в змаганні зі спортивного присідання з автомобільної шиною допускаються дієздатні громадяни у віці 18 років і старше. Подробиці про організатора заходу, правила його проведення, кількості подарунків, терміни, місце і порядок їх отримання в шинному центрі за адресою: м Єкатеринбург, вул. Бакинських Комісарів, 4а. (Сайт www.kolesa-darom.ru, ОГРН1091690060186, ТОВ "Колеса даром", м Казань, пр. Ібрагімова, 12). Вікове обмеження 12+