Реклама
Реклама
Реклама

Програма пільгового автокредитування рік потому: як змінилися цифри і банки

«Кожен, у кого немає машини, мріє її купити. І кожен, у кого є машина, мріє її продати, і не робить цього тільки тому, що, продавши, залишиться без машини », - справедливо відзначили творці культової радянської комедії« Бережися автомобіля ». Ми вирішили допомогти тим, хто тільки прицінюється до «залізному коню», і порівняти умови по автокредитах з держпідтримкою 2015 і 2016 років.

Автокредит з держпідтримкою передбачає виділення коштів на придбання автомобіля, але при певних умовах. Вартість автомобіля не повинна перевищувати 1 150 000 рублів, маса - 3.5 тонн, крім цього, машина не повинна бути старше 1 року і перебувати на обліку. Це що стосується автомобілів, тепер умови по кредиту: термін кредиту - не більше 3 років, початковий внесок - не менше 20% від загальної вартості машини.

Крім цього, можна купувати машини не тільки російських марок, але і зарубіжних, тільки зібраних на території РФ. Пільгові умови надаються для покупки автомобіля, марка якого є в затверджених списках Минестерства промисловості і торгівлі РФ.

Сьогоденням і майбутнім автолюбителям буде приємно дізнатися, що велика частина банків в Нижньому Новгороді знизила відсоток. Найщедрішим виявився Росбанк, його ставка стала нижче практично на 4%. На другому місці Експерт банк: ставка нижче на 3.16%. Замикає трійку лідерів Кредит-Європа банк - 2.46%, а на 4 місці Локо Банк, його ставка стала нижче на 1.2%. Решта фінансових компанії ставку знизили в межах 1%. За рік змінився і склад банків, які пропонують автокредити з держпідтримкою. 10 банків покинули список, їх місце зайняли 3 нових банки: «Росія», «Центр Інвест» і Радіотехбанк.

У таблиці вказані ставки, актуальні на 16.06.2016.

БанкНазва програмиПроцентна ставкаПосилання

АК БАРС Банк АК БАРС - Державна програма пільгового автокредитування від 9.5%

Банк Зеніт Кредит на придбання автотранспортних засобів з держ. субсидуванням від 9%

Банк Росія субсидувати кредит на автомобіль від 6.5%

Банк Союз Держ. програма пільгового автокредитування 2016 рамках продукту «Класика» від 9.5%

Держ. програма пільгового автокредитування 2016 рамках продукту «Два документа» від 10.5% Держ. програма пільгового автокредитування 2016 рамках продукту «Комерційний» від 11.5% Банк «Центр Інвест» Пільгова програма з держ. субсидуванням на придбання легкового автотранспорту від 8.5%

ВТБ24 Автокредит з Держсубсидії від 8.03%

Газпромбанк Субсидування автокредиту 9.83%

Запсибкомбанк Автокредит по гос.программе (з компенсацією процентної ставки) від 8.25%

Кредит Європа Банк Автокредит з державним субсидуванням від 10.87%

Локо банк Автокредит на новий авто від 7.4%

Меткомбанк Автостиль-держпрограми від 9.67%

Татфондбанк Авто - Універсальний (субсидування) від 9.42%

Проінвестбанк Автокредит з державним субсидуванням від 10.17%

Радіотехбанк Авто з Держсубсидії від 7.33%

Росбанк Автокредит на новий автомобіль в рамках Державної програми від 8.5%

СаровБізнесБанка Автокредит від 9%

Зв'язок-банк Державна програма субсидування автокредитів від 9.5%

Експерт Банк Автокредит з державною підтримкою від 7,67%

Юникредит банк Кредит з державним субсидуванням від 8.83%

Матеріал підготовлений співробітниками проекту www.banknn.ru . При використанні інформації посилання на сайт www.banknn.ru обов'язкове.