Реклама
Реклама
Реклама

Автокредити в Ощадбанку 2018: умови, відсотки і вимоги

  1. Як отримати автокредит в Ощадбанку Росії
  2. Умови автокредитування в Ощадбанку Росії
  3. Процентні ставки по автокредитах в Ощадбанку Росії
  4. Документи для отримання автокредиту в Ощадбанку
  5. Погашення автокредиту в ощадбанку

Сбербанк Росії є найбільшим в Росії банком і видає більшість автокредитів для фізичних і юридичних осіб. Тут одні з мінімальних процентних ставок на ринку і саме тому сюди звертаються всі бажаючі купити автомобіль в кредит або лізинг. Найбільш часто беруть автокредити Ощадбанку жителі Москви, Санкт-Петербурга, Самари, Ростова-на-Дону, Омська, Нижнього Новгорода, Уфи і інших міст мільйонників.

Давайте познайомимося з умовами автокредитування в Ощадбанку Росії, вимогами до позичальників і перевагами звернення в даний банк.

Як отримати автокредит в Ощадбанку Росії

Завантажуєте анкету позичальника і заповнюєте. Збираєте комплект документів, список нижче, йдете в будь-яке відділення або подаєте заявку в автосалоні, якщо там є співробітники "зеленого" банку. Подаєте заявку, чекаєте розгляду кредитними фахівцями. Виноситься рішення за 1-2 години для отримують зарплату на карту ощадбанку клієнтів, іншим протягом 2 робочих днів - як дізнатися рішення по кредиту в ощадбанку .

Після вибираєте в автосалоні машину і підписуєте необхідні документи, на підбір є 90 днів з моменту схвалення. Далі залишається застрахувати авто і можна вирушати в банк, гроші видаються переказом на банківський рахунок з подальшим перерахуванням на користь автосалону.

Умови автокредитування в Ощадбанку Росії

У 2018 року ви можете отримати від 45 тисяч до 5 мільйонів рублів на придбання автомашини без підтвердження трудової зайнятості та довідок роботодавця. Забезпеченням по зобов'язанням виступає машина, вона знаходиться в заставі до повного погашення заборгованості.

Мінімальний термін автокредиту - 3 місяці, максимальний 5 років. Особи з тимчасовою реєстрацією не можуть отримати кредит на час, що перевищує термін реєстрації в регіоні звернення.

Вік позичальника від 21 рік до 75 років на момент закриття боргу. Мінімальний стаж на поточному місці роботи повинен бути більше 6 місяців і загальний трудовий стаж від 12 місяців за минулі 5 років. Можна залучити співпозичальника в особі чоловіка або дружини, з урахуванням сукупного доходу обох.

Початковий внесок - не менше 15% від вартості автомобіля. Розмір кредиту може рівнятися 100% ціни на машину, але на погашення йде максимум 85%, решта на оплату страхування. За умовою кредитування, страхування оформляється за програмами «Розкрадання» і «Збиток» в складі ризику «Каско». Застрахуватися можна в будь-якій компанії, але банк рекомендує робити це в банку, де пропонується оформити поліс через перевірених партнерів.

Процентні ставки по автокредитах в Ощадбанку Росії

Розмір відсоткової ставки залежить від терміну автокредитування і не залежить від того, вітчизняний або іноземний автомобіль купується на позикові кошти.

  • Термін до 1 року - 14,50% річних;
  • Термін від 1 року до 3 років - 15,50% річних;
  • Термін від 3 до 5 років - 16,00% річних.

Якщо ви отримуєте зарплату або пенсію на карту ощадбанку, процентна ставка знижується на 1,00% річних. Таким чином, мінімальний відсоток 13,50% в рік.

Розрахувати щомісячний платіж, розмір переплати, побудувати графік платежів ви можете на сторінці - Калькулятор автокредиту в Ощадбанку 2018 .

Документи для отримання автокредиту в Ощадбанку

Подати заяву можна в будь-якому відділенні банку або в автосалоні, якщо там є представники ощадбанку.

Які документи потрібні для подачі заяви БЕЗ підтвердження доходів:

  1. Заява-анкета позичальника;
  2. паспорт позичальника з відміткою про реєстрацію;
  3. другий підтверджує особу документ, приймається:
  • водійське посвідчення;
  • посвідчення особи військовослужбовця;
  • посвідчення особи співробітника федеральних органів влади;
  • військовий квиток;
  • закордонний паспорт;
  • страхове свідоцтво обов'язкового пенсійного страхування (ССОПС).
  • Які документи потрібні для подачі заяви з підтвердженням доходів:

  1. Заява-анкета позичальника / созаемщика;
  2. паспорт позичальника / созаемщика з відміткою про реєстрацію;
  3. документ, що підтверджує реєстрацію за місцем перебування (за наявності тимчасової реєстрації).

Якщо рішення позитивне (кредит схвалений), потрібні додаткові документи. З моменту схвалення кредиту у вас є 90 днів на вибір машини і звернення в банк.

Які документи потрібні для укладення договору:

  1. Договір купівлі-продажу;
  2. платіжний документ автосалону на оплату;
  3. копія ПТС;
  4. страховий поліс / договір страхування від ризиків втрати, викрадення й збитку;
  5. документ, що підтверджує оплату позичальником / созаемщиком початкового внеску;
  6. документ, що підтверджує оплату страхової премії (крім випадків її включення в суму кредиту);
  7. рахунок на оплату страхової премії (при включенні страхової премії в суму кредиту).

Погашення автокредиту в ощадбанку

Погашення кредиту виконується аннуїтетнимі (рівними) платежами щомісяця, списанням з окремого рахунку клієнта, відповідно до графіка, який видається разом з договором.

Дострокове погашення можна здійснювати в будь-який робочий день. Потрібно прийти у відділення, подати заяву на частково-дострокове погашення і внести гроші. Співробітник банку перерахує залишок боргу і надасть новий графік платежів.

У разі не своєчасного погашення боргу, за кожен прострочений день накладається штраф у розмірі 20% річних від суми простроченого платежу. Інформація про простроченнях передається в БКІ і впливає на кредитну історію, краще вносити гроші вчасно.

Питання по автокредитах для фізичних осіб ви можете задати за безкоштовним номером гарячої лінії ощадбанку або в коментарях. Розповімо про цікаві для Вас моментах отримання позики на купівлю автомобіля. Ви також можете поділитися досвідом отримання позики з іншими відвідувачами нашого сайту. Дякуємо за увагу.