Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит від Ощадбанку - 2019 рік, яка процентна ставка, на покупку, онлайн, взяти, розрахувати, скільки, заявка

  1. Необхідні документи
  2. Основні принципи вибору
  3. Відсотки і ставки
  4. Спеціальні програми з автокредитування від Ощадбанку
  5. Дострокове погашення
  6. Плюси і мінуси

«Паріба Персонал Фінанс» і Ощадбанк (Росія) створили підприємство ТОВ «Сетел Банк» для надання кредитів на мотоцикли і автомобілі. При цьому йде активна співпраця з виробниками авто.

« Сетел Банк »Постійно працює над розвитком системи, при якій заявка на кредит приймається в дилерських центрах.

На даний момент, людині, яка бажає взяти автомобіль в кредит, мінімум треба мати з собою паспорт (посвідчення водія). Буквально протягом 15 хвилин оформляються необхідні документи.

Необхідні документи

Які ще документи можуть знадобитися при оформленні автокредиту?

Щоб оформити угоду, співробітники банку зажадають:

  • Документи, що підтверджують особу. Один обов'язковий - це паспорт; інший на вибір - військовий квиток, посвідчення водія, свідоцтво про народження, пенсійне посвідчення, закордонний паспорт або будь-яке інше.
  • Паперове заяву, що підтверджує намір взяти кредит.
  • Для доказу доходів може знадобитися копія трудової книжки та документ з останнього місця роботи, де вказані конкретні цифри заробітку.
  • За бажанням можна надати папери, що підтверджують високий рівень доходу родичів (дружини / чоловіка).

Після того як банк підтвердить можливість отримання кредиту, майбутнього авто власнику потрібно надати з салону такі документи:

  • договір купівлі-продажу мотоцикла або автомобіля;
  • паперову копію паспорта транспорту;
  • рахунки, що підтверджують оплату страхових внесків;
  • рахунки за ТЗ;
  • платіжний документ, в якому прописаний платіж не менше 15% від ціни транспортного засобу.
«Паріба Персонал Фінанс» і Ощадбанк (Росія) створили підприємство ТОВ «Сетел Банк» для надання кредитів на мотоцикли і автомобілі

Без початкового внеску в 15 відсотків, кредит від Ощадбанку отримати неможливо

Основні принципи вибору

На що слід орієнтуватися при виборі автокредиту? Саме основне - це правильна оцінка матеріального становища.

Автокредити в банках дають, мало не всім бажаючим. Вони мають гнучкі терміни і доступні практично всім. Деякі кредитні організації не вимагають ніяких додаткових довідок про доходи і готові надати будь-яку суму.

Ці умови можуть мати і свої негативні плоди. Потрібно врахувати і той факт, що в уже придбаний автомобіль потрібно постійно вкладати кошти. Це зміст транспортного засобу: бензин, заміна масла, зміна гуми і так далі.

Не забуваємо про страховку і технічні огляди щороку. Треба врахувати і той момент, що протягом виплат по кредиту потрібно буде ще й оплачувати КАСКО, а це недешево.

Наступний важливий момент - вибір надійного і чесного банку. Коли марка автомобіля обрана, постає питання, а який банк найбільшим чином підійде для кредиту.

Спочатку потрібно пройтися за пропозиціями банків, з яким був або є досвід поводження. Якщо позичальник уже зарекомендував себе як відповідальний платник, то наприклад, Сбербанк може запропонувати особливі умови. Вони будуть вигідніше, ніж для тих, хто перший раз звернувся до банку.

І останнє - це збір усіх документів про доходи, навіть якщо банк їх не вимагає.

Це потрібно для можливого пом'якшення штрафних санкції, зменшення непомірних ставок і для збільшення самої суми кредиту. Банк прагне зменшити свої ризики і тому не отримуючи інформацію про доходи встановлює максимальні ставки і суворі штрафи.

Відсотки і ставки

Автокредит в Ощадбанку в 2019 році і на сьогоднішній день за спеціальною програмою оформити можливо тільки через ТОВ «Сетел Банк». Він співпрацює більш ніж з 20 виробниками. Готовий надати кредит за вигідними ставками залежно від обраної марки автомобіля.

Залежно від програми кредитування Ощадбанк готовий запропонувати різні процентні ставки і умови.

Попередньо розрахувати приблизну суму кредиту можна використовуючи таблицю нижче:

УмовиНазва продукту

«Автокредит» «Автокредит з державним субсидуванням» «Партнерські програми автокредитування» Терміни Від 1 року до 5 років Від 1 року до 3 років; до року 1-3 роки або до 1 року Відсотки 11,5 - 16 (залежить від валюти і термінів) 8 - 10 (впливають терміни) 10,5 - 15, деякі марки авто - 11,5 - 16 Початковий внесок у відсотках від загальної вартості авто 15 15 15 Максимальний розмір автокредиту Залежить від доходів До 750 тисяч Залежить від доходу клієнта Валюта та інші умови Рублі, долари, євро Тільки на покупку автомобіля, зробленого на території Росії Рублі, долари, євро «Автокредит» «Автокредит з державним субсидуванням» «Партнерські програми автокредитування» Терміни Від 1 року до 5 років Від 1 року до 3 років;  до року 1-3 роки або до 1 року Відсотки 11,5 - 16 (залежить від валюти і термінів) 8 - 10 (впливають терміни) 10,5 - 15, деякі марки авто - 11,5 - 16 Початковий внесок у відсотках від загальної вартості авто 15 15 15 Максимальний розмір автокредиту Залежить від доходів До 750 тисяч Залежить від доходу клієнта Валюта та інші умови Рублі, долари, євро Тільки на покупку автомобіля, зробленого на території Росії Рублі, долари, євро

Перед тим, як вибрати банк для позики, фахівці рекомендують в обов'язковому порядку розрахувати кредит на авто в цій установі.

Читайте статтю про переваги автокредиту в ВТБ.

Спеціальні програми з автокредитування від Ощадбанку

На наступні марки автомобілів діють спеціальні програми від групи Сбербанк:

Audi

Любителям марки «Ауді» пощастило, адже можна істотно заощадити за рахунок знижених відсотків. Які умови приготував Сбербанк спільно з «Фольксваген ФУ» для майбутніх автовласників?

На придбання нового авто:

  • гнучкі терміни: від кількох місяців до 5 років;
  • ставка: 13,5 - 15 у відсотках для рублів і 10,5 - 12% для доларів і євро;
  • розмір ставки залежить від початкового внеску і термінів.

Якщо мова йде про старому авто, то зміниться процентна ставка: від 14,5 - 16 для рублів, і для євро і доларів - 11,5 - 13.

Для постійних клієнтів Ощадбанку, власників зарплатних карт і власників вкладів процентна ставка буде знижена ще на один показник.

Kia

Сбербанк вже давно активно співпрацює з «KIA Фінанс».

Для людей, які бажають купити нове авто, діють такі умови:

  • терміни: 2 місяці - 5 років;
  • відсотки: 13,5 - 15, якщо кредит береться в рублях і 10,5 - 12, якщо мова йде про долари і євро;
  • можливість вибору валюти.

Яка процентна ставка передбачена для бажаючих придбати підтримане авто? 14,5 - 16% (рублі РФ) і 11,5 - 13% (євро і валюта США).

При внеску від 30 відсотків від вартості автомобіля або мотоцикла підтверджувати доходи не вимагається.

Компанія «Kia Моторс» зі свого боку пропонує знижки на деякі моделі і модифікації.

Seat

  • Компанія «Фольксваген РУС» пропонує через Ощадбанк оформити вигідний кредит на авто марки Seat.
  • Якщо це нова машина, то терміни кредитування такі ж, як і у попередніх марок, відсотки - 10,5 - 12 для євро і доларів і 13,5 - 15 (рублі).
  • Скільки буде становити відсоткова ставка для автомобіля з пробігом? Залежно від термінів і обраної валюти від 11,5 до 16.
Skoda
  • Автомобілі Skoda популярні в Росії не тільки через якість і надійність, але й через вигідних умов придбання. Щоб громадяни купили цю марку на вигідних умовах Skoda Credit і Ощадбанк уклали договір.
  • Якщо авто нове, то відсоток становить 13,5 - 15 в рублях і 10,5 - 12 в іноземній валюті. Транспортний засіб, що було у використанні, має 11,5 - 16 відсотків в залежності від валюти, моделі і термінів. На все авто терміни кредиту від кількох місяців до 60.
Volkswagen
  • заявка на автокредит в Ощадбанку за спеціальною програмою приймається і на марку Volkswagen;
  • новий транспортний засіб набувають з такими відсотковими ставками: 10,5 - 15, в залежності від валюти, підтримане авто 11,5 - 16 залежить від першого внеску і валюти.

Дострокове погашення

Для клієнтів, які оформили кредит з фіксованими платежами за графіком на кожен місяць, діє програма дострокового погашення.

Можна внести як повну, так і часткову суму за кредит. Для цього потрібно покласти кошти на рахунок. Це робиться через бухгалтерію, онлайн, перекладом з іншого рахунку будь-якого банку, через термінали і іншими доступними способами.

Позичальник в день в який відбувається погашення щомісячного платежу звертається до відділення Ощадбанку і розповісти про наміри. Співробітник банку в свою чергу надає новий графік або закриває кредит, якщо була внесена вся сума.

Плюси і мінуси

Як і будь-який продукт банку «Автокредитування» має свої позитивні і негативні сторони:

плюси:

  • швидке оформлення і можливість купити авто не відкладаючи кошти, особливо актуально в умовах постійного зростання цін;
  • вигода і для автосалону, і для позичальника (продавець знаходить покупця, а майбутній автовласник отримує знижки);
  • діє різні програми «трейд-ін» і «бай-бек», по першій можна в якості першого внеску надати свій старий автомобіль, а друга дозволяє повернути машину в салон, якщо немає більше можливості погашати кредит;
  • великі і гнучкі терміни на позику;
  • можливість отримати допомогу від держави за певних умов.
Мінуси кредиту на автомобілі від Ощадбанку:
  • досить суворі умови для отримання, часті випадки відмови в позиці пенсіонерам, молоді, людям з невеликими доходами і маленьким стажем роботи;
  • обов'язковий перший внесок не менше 15%;
  • банк бере автомобіль в заставу та в разі не виплати відбирає його у клієнта;
  • автомобіль до погашення кредиту знаходиться в власності у банку, тому він вимагає від позичальника оформлення страхування КАСКО, а це дороге задоволення.

Автокредит на старий автомобіль - це істотно менші щомісячні суми для його погашення, однак початковий внесок може виявитися досить значним.

Нюанси і підводні камені безвідсоткового автокредиту розглянуті тут .

Дізнатися про переваги держсубсидії на автокредит в 2019 році можна по цим посиланням .

Які умови приготував Сбербанк спільно з «Фольксваген ФУ» для майбутніх автовласників?
Скільки буде становити відсоткова ставка для автомобіля з пробігом?