Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит в ВТБ 24: умови, процентні ставки в 2019 році, калькулятор і відгуки

  1. Переваги автокредиту в ВТБ 24
  2. базові умови
  3. Спеціальні умови
  4. Страховка при кредитуванні
  5. калькулятор автокредиту
  6. Погашення та сплата
  7. Умови кредитування

У Росії банк ВТБ 24 є лідером з надання послуг, а також видачі цільових і нецільових кредитів. Автокредит в ВТБ 24 відноситься до одного з популярних і затребуваних видів послуг в цільовому кредитуванні, що дозволяє будь-якій людині отримати допомогу в покупці автомобіля.

Автокредит в ВТБ 24 відноситься до одного з популярних і затребуваних видів послуг в цільовому кредитуванні, що дозволяє будь-якій людині отримати допомогу в покупці автомобіля

Машину можна вибрати нову або з уживаних, вітчизняного і іноземного автопрому. ВТБ 24 надає послугу фізичним особам і корпоративним клієнтам.

Можна використовувати базові умови або спеціальні, при яких відбувається співпраця з дилерами і автосалонами.

Переваги автокредиту в ВТБ 24

Переваги автокредиту в ВТБ 24

ВТБ 24 надає клієнтам вигідні та привабливі умови по автокредиту, що важливо, адже не всі банки можуть похвалитися привабливими пропозиціями.

Перед покупкою автомобіля рекомендується звернутися до обраного дилера, для уточнення інформації про співпрацю з ВТБ 24.

Автокредитування від банку ВТБ 24 дозволить людям застосовувати такі переваги:

  • Великий вибір дилерів і салонів, з якими працює банк.
  • Великий перелік автомобілів, що можна взяти в кредит. Є можливість використовувати автомобільний кредит для покупки іномарок або вітчизняних машин, а також вантажівок.
  • Безліч вигідних програм, у яких працюють різні умови, деякі навіть без початкового внеску.
  • Можливість використовувати офіційний сайт ВТБ 24, де можна детально подивитися всі програми, розрахувати самостійно кредит, використовуючи онлайн калькулятор, подивитися суму платежу і час кредитування, залишити заявку на оформлення позики.
  • Є державна програма, яка зменшує ставки по позиках і дає певні переваги.

Як видно позитивних сторін багато, тому, хто брав позику у ВТБ 24 для авто залишаються задоволені сервісом і умовами.

базові умови

У базові пропозиції автокредитування від ВТБ 24 сьогодні входить 6 програм, у яких такі характеристики:

  1. Автостандарт. Користувачі можуть купити машину без документів про доходи, додаткової комісії немає, а перший внесок мінімальний.
  2. АвтоЛайт. Дана програма дозволяє оформити кредит не тільки за паспортом, а й по водійськими правами.
  3. АвтоЕкспрес. Дана пропозиція має на увазі оформлення кредиту за все за день. Рішення щодо видачі приймається банком ВТБ 24 на протязі півгодини. Для оформлення необхідний мінімальний пакет документів.
  4. Заставні авто. Програма, при якій надається можливість покупки заставних машин, що є на балансі ВТБ 24.
  5. Комерційний транспорт. Автокредит, що спрямований на видачу коштів під покупку вантажівки або автобуса для комерційної діяльності.
  6. Автопробіг. Автокредит видається для покупки уживаних машин. Процентна ставка не висока, але придбати техніку можна тільки у дилерів.

Для отримання наочної і детальної інформації по базовим пропозицій рекомендується використовувати дані таблиці:

Пропозиція Ставка,% Перший платіж,% Сума кредитування, руб. Період, років Час на розгляд заяви, дні Автостандарт Від 14,9 20 150000-7000000 1-7 До 2 АвтоЛайт Від 14,7 20 100000-5000000 1-5 До 2 АвтоЕкспрес Від 16,9 20 100000-1500000 1-5 До 30 хвилин Заставні авто 20.9 20 до 5000000 1-5 Персонально в залежності від ситуації Комерційний транспорт 20.5 20 до 3000000 1-5 Персонально в залежності від ситуації автопробіг від 13,9 від 20 100000-3000000 1-5 до 2

Використовуючи автокредити за програмами «Автостандарт» і «АвтоЛайт», оформлення проводиться на поручителів. Раніше ВТБ 24 пропонувала користувачам оформити позику без першого внеску, але через нестабільність в економіці та інших факторів подібну пропозицію потрібно було скасувати.

Тепер з усіх базових пропозицій необхідно платити перший внесок, який становить від 20%.

Оформляючи позики на старий автомобіль, рекомендується використовувати «Автостандарт», адже інші умови не передбачають покупку машині старше 10 років.

Спеціальні умови

Другий вигідною послугою від Vtb24, є використання спеціальних пропозицій автокредитування. За такими програмами клієнти отримують ряд переваг і ось їх основний перелік:

  1. Драйвер. Дана умова має на увазі процентну ставку від 5,5% при цьому купити можна тільки певні марки машин.
  2. Програма з державним субсидуванням 2019 року. Надає знижку до 10% на купівлю нової машини, не передбачає першого внеску, процентна ставка від 5,5%.
  3. Свобода вибору. Позика для покупки машини на вторинному ринку у фізичних осіб, без початкового внеску.
  4. АвтоПрівілегія. Головним достоїнством програми є збільшена сума кредитування і терміни для погашення заборгованості. Дуже вигідна пропозиція для фізичних осіб.
  5. Експресс'. Пропозиція, що включає зменшені ставки, заявка схвалюється протягом півгодини.
  6. Автокредит із залишковим платежем. Пропозиція дозволить придбати нову машину, при використанні зручної системи оплати.

Детальніше побачити умови, процентні ставки і суми можна в представленій таблиці:

Пропозиція Ставка,% Перший платіж,% Сума кредитування, руб. Період, років Час на розгляд заяви, дні Драйвер Від 5,5 Від 20 300 тис. - 1120 тис. З держпідтримкою і 300 тис. - 5 млн. Без підтримки. 1-3 і 1-5 До 2 Держпрограма субсидування Від 5,5 Від 0 до 1450 тис. До 1,5 До 2 Свобода вибору Від 11,9 Від 0 150 тис. - 3 млн. Для іномарок і 150 тис. - 700 тис. для вітчизняного авто 1-5 До 2 АвтоПрівілегія Від 11,1 Від 20 1 млн. - 7 млн. 1-7 До 2 Експресс' Від 8,9 Від 20 300 тис. - 1500 тис. 1-5 Від 30 хв. Автокредит із залишковим платежем Від 9,5 Від 20 150 тис. - 3 млн. 1-3 До 2

Як видно спеціальні програми не всі передбачають оплату першого внеску. Для уточнення більш детальної інформації краще використовувати телефон гарячої лінії ВТБ 24, офіційний сайт або ознайомитися з даними у самому банку.

Для уточнення більш детальної інформації краще використовувати   телефон гарячої лінії   ВТБ 24, офіційний сайт або ознайомитися з даними у самому банку

ВТБ24 пропонує спеціальні умови автокредитування за окремими процентними ставками для цих марок авто.

Страховка при кредитуванні

Кредитний автомобіль обов'язково страхується незалежно від того яка програма обрана. Однією із зручних програм, що завжди пропонують співробітники ВТБ 24 називається «Замість КАСКО».

Така страховка дозволить захистити як стару машину, так і нову. У випадку з машинами у використанні пропозицію активно для транспорту, яким не більше 7 років, категорії «В».

До страхових ризиків за пропозицією відносяться:

  1. Повне знищення техніки.
  2. Крадіжка, викрадення.

Крадіжка, викрадення

Додатково до позики можна включити страховку життя клієнтів. Якщо позичальник відмовляється від КАСКО, то йому доступні тільки одна програма під назвою «АвтоЕкспрес». Для видачі автокредиту, можна застрахувати транспорт в будь-якій страховій компанії і ВТБ 24 пропонує великий список, де вказані акредитовані страхові компанії.

Якщо людина проводить дострокове погашення позики, то ВТБ 24 не повертає страховку, але повернення страховки по автокредиту можливий, використовуючи такі методи:

  • Слід закрити достроково позику і взяти документи, що підтверджують відсутність боргів перед банком.
  • Зробити в банку заявку на відмову від страховки, а також повернення коштів по ній, за залишковий період кредиту.
  • До заяви потрібно прикріпити документи про погашення позики та інші копії.
  • Після цього відомості передаються в страхову поштою або самостійно в відділення.

Протягом 10 днів компанія зобов'язана дати відповідь про повернення коштів. Якщо страхова дає схвалення, то кошти переводяться на протязі 2 місяців за вказаними раніше реквізитами.

При негативному рішенні, можна відправити документи в суд, який допоможе зробити перерахунок при достроковому погашенні.

калькулятор автокредиту

Правила оформлення автокредиту в ВТБ 24 прості. Для можливості подати заявку на позику потрібно:

  • Зайти на сайт і залишити в режимі онлайн заявку. Ця ж операція робиться в відділенні банку або в салонах.
  • Далі, передаються персонально всі документи в центр автокредитів, але цю процедуру можна провести через свого менеджера в салоні.
  • Чекати підтвердження на видачу позики від працівників ВТБ 24. При позитивному рішенні необхідно зробити страховку і взяти в автосалоні зразок договору по купівлі-продажу, копію ПТС, рахунки для оплати.
  • Коли пакет документів зібраний потрібно подати заявку в банку, щоб оформити позику.
  • Коли кошти перерахуються від банку в автосалон, то покупку транспорту можна вважати закінченою.

Коли кошти перерахуються від банку в автосалон, то покупку транспорту можна вважати закінченою

У самому банку для видачі кредиту потрібно:

  1. Надати паспорт.
  2. Довідку про доходи за 6 місяців.
  3. Трудову книжку, якщо готівкою видається більше 1,5 млн. Рублів, а також при першому внеску до 50%.

ВТБ 24 може зажадати від позичальника диплом, права, а також документи, що підтверджують наявність майна.

ВТБ 24 може зажадати від позичальника диплом, права, а також документи, що підтверджують наявність майна

На офіційному сайті vtb24.ru можна розрахувати автокредит за різними програмами за допомогою калькулятора.

Погашення та сплата

Оплата по автокредиту проводиться щомісяця рівними частками. У ВТБ 24 перший місяць пільговий, коли оплату виконують тільки за відсотками. Якщо позичальник заплатити в строк відплату за кредитом і відсотками, то нараховується неустойка, в розмірі 0,1% від загальної суми за кожен день прострочки.

Погасити автокредит ВТБ 24 можна так:

  1. Через банкомати, що приймають купюри.
  2. Через відділення банку, готівкою в касах.
  3. Використовуючи інтернет банк.
  4. Переказувати гроші через інші банки на рахунок ВТБ 24.

Знаючи, як оплатити автокредит, ще потрібно знати, що банк може рефінансувати позики. Рефінансування проводиться на більш вигідних умовах, якщо вони є, по суті це перекредитування .

Можлива реструктуризація, коли скорочується сума щомісячних виплат, але збільшується термін оплати, за рахунок чого відсоток стає більше. Який відсоток буде використовуватися, скажуть співробітники банку.

Достроково закрити позику можна в будь-який час без обмежень. Для цього потрібно зателефонувати на гарячу лінію і закрити кредит. В даному випадку анкета в відділення банку не подається.

Умови кредитування

Для простого розуміння чи підходить кредит чи ні, можна використовувати таблицю, в якій представлені відсотки автокредиту ВТБ 24 і інші важливі дані:

Тип авто Перший платіж Період дії кредиту Річна ставка Нові іномарки 20% від суми авто 1-7 років 18-20% Нове вітчизняне авто 20-30% від суми транспорту 1-7 років 16-21% Купити або продати 20% від суми авто 1 -5 років 18% Бувший транспорт для комерції мінімальний 1-5 років 20%

При оформленні автокредиту і заповнюючи договір, потрібно вказувати адресу, персональні дані та інше, але в договорі ще прописуються комісійні банку за надання грошей. За таку послугу клієнт заплатить близько 5000 рублів.

Відео

Відгуки