Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит в Ощадбанку: умови отримання, калькулятор, процентна ставка в 2019 році, відгуки

  1. Експрес авто
  2. бізнес авто
  3. порядок оформлення
  4. Вимоги до позичальників і документів
  5. Споживчий кредит

Безумовним лідером на фінансовому ринку Росії є Ощадбанк, який надає широкий спектр банківських послуг: кредитування, іпотека, депозитні вклади, інвестиції та багато іншого.

Автокредит в Ощадбанку нині можуть взяти тільки індивідуальні підприємці і власники малих підприємств, а ось фізичним особам доведеться обмежитися споживчим кредитом або шукати інший банк Автокредит в Ощадбанку нині можуть взяти тільки індивідуальні підприємці і власники малих підприємств, а ось фізичним особам доведеться обмежитися споживчим кредитом або шукати інший банк.

Експрес авто

Програма «Експрес авто» від Ощадбанку Росії розроблена спеціально для представників малого бізнесу, для юридичних осіб, засновників ТОВ, індивідуальних підприємців, річний дохід яких не перевищує 60 млн. Рублів. Такий варіант автокредитування відрізняється відсутністю додаткової застави і швидкістю оформлення. Ощадбанк пропонує отримати кошти на покупку автомобіля, як для бізнесу, так і для особистого користування. Умови автокредиту поширюються на новий і на підтриманий автомобіль як вітчизняного, так і іноземного виробництва.

Перший внесок Від 10% Процентна ставка Від 16,5% до 17,5% Сума Від 150 тис. До 5 млн. Рублів Термін кредитування Від півроку до 5 років. Страхування Чи підлягає обов'язковому оформленню Забезпечення Наявність поручителів (фізична або юридична особа), а так само заставу у вигляді, що купується машини.

Відсутність комісії за оформлення кредиту і дострокову виплату боргу.

Переваги даної програми автокредитування від Ощадбанку:

  • Заявка на автокредит розглядається в максимально короткі терміни - до трьох днів;
  • Пільговий відсоток річної ставки для клієнтів, раніше оформляли кредити в Ощадбанку за умови позитивної кредитної історії.
  • Маркетингова ставка рівна нулю на транспортні засоби певних моделей при співробітництві з автовиробниками, які є партнерами Ощадбанку.
  • Можливість отримати автокредит для покупки легковий, малотоннажної вантажної машини, спецтехніки (крім реєструються в Держтехнагляді), напівпричепів і причепів.

На офіційному сайті клієнт може побачити інформацію про марках і моделях автомобілів, на які може бути оформлений автокредит, а також побачити приклади розрахунку його погашення.

Автокредитних калькулятор на веб-сторінці нема тексту, всі розрахунки проводять фахівці по автокредитах у відділенні Ощадбанку, обуславливаясь доходом, можливостями і потребами підприємства.

бізнес авто

Даний кредитний продукт розрахований на представників малих підприємств та ВП з річною виручкою не більш 400 млн. Рублів. Ощадбанк пропонує отримати кредит на старі автомобілі або машини нового випуску, вантажного призначення для ведення бізнесу.

Умови надання кредиту на авто вказані в таблиці:

Перший внесок по автокредитуванню Від 10% до 25% Процентна ставка Від 12,1% - розрахувати відсотки рекомендується в відділенні Ощадбанку в індивідуальному порядку. Сума Від 150 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, великі суми обумовлені розміром доходу клієнта. Термін автокредитування Від року до восьми років. Страхування Чи підлягає обов'язковому оформленню. Забезпечення Наявність поручителів (фізична або юридична особа), заставу у вигляді, що купується машини, гарантії від АТ Корпорація МСП.


Відсутність комісій і наявність маркетингової нульової ставки, як у вищевказаній автокредитного програмі.

Вибираючи такий варіант автокредитування від Ощадбанку, клієнт отримує такі привілеї:

  • Автокредитування за схемою «trade-in»;
  • Кредитна політика цієї програми дозволяє придбати кілька автомобілів в межах одного договору по кредиту;
  • В ДС, наданого автокредиту можна включати вартість додаткового обладнання, страховки за перший рік на куповану машину.

порядок оформлення

Для того щоб отримати автомобільний кредит потрібно здійснити візит до найближчого відділення Ощадбанку, отримати консультацію фахівця з усіх питань, в тому числі інформацію про необхідної документації. Після повторного відвідування Ощадбанку, заповнення анкети та передачі повного пакету документів, потрібно очікувати прийняття рішення.

Порядок нарахування ДС перераховуються на р / с позичальника. Порядок погашення Виплата основного боргу по автокредиту відбувається щомісяця, рівними платежами або за індивідуальною схемою. Штраф за несвоєчасне погашення автокредиту 0,1% від грошової суми простроченого боргу.

Вимоги до позичальників і документів

Оформити автокредит в Ощадбанку можуть ІП та юридичні особи, підприємницька діяльність яких зареєстрована на території Росії.

Вік потенційного клієнта Ощадбанку не повинен перевищувати 70 років на момент остаточної виплати автокредиту.

Період ведення діяльності підприємства або компанії не повинен бути менше півроку, (не менш року для сезонного справи).

Документація, необхідна для оформлення автокредиту:

  • Заповнена анкета;
  • Паспорт РФ;
  • Правовстановлюючі документи ІП або юр. особи.
  • Фінансові документи;
  • Документація по госп. діяльності.

Відео

Споживчий кредит

Якщо довіру викликає лише Ощадбанк і віддавати перевагу іншій фінансовій установі клієнт не бажає, можливий варіант отримання коштів на покупку автомобіля через споживчий не цільовий кредит. В режимі он-лайн на веб-сторінці Ощадбанку можна скористатися функцією «калькулятор» і розрахувати кредит, а також залишити заявку на отримання будь-якого вподобаного продукту.

Кредит під поруку Кредит під заставу нерухомості Кредит без забезпечення Сума До 5 млн. Рублів. До 10 млн. Руб. До 3 млн. Рублів. Річна ставка Від 12,9% Від 12% Від 13,9% Термін виплати До 5 років. До 20 років. До 5 років.

Ще одним варіантом оформити автомобільний кредит, не йдучи далеко від Ощадбанку - скористатися послугами його дочірньої компанії Сетел банк.

Установа співпрацює з відомими брендами автомобілів зарубіжжя, такими як: Ford, Hyundai, Kia, Porsche, Bentley і ін., А так само з вітчизняними автовиробниками.

фото:

Ford Kia Porsche Bentley Hyundai

Сетел видає автокредити за програмами з державним субсидуванням і що випливають із цього пільговими умовами. Правила оформлення автокредиту прості, вибір спеціальних продуктів великий, а річний відсоток сьогодні дуже привабливий.

калькулятор

Відгуки