Реклама
Реклама
Реклама

velcom - «Нові смартфони легендарного бренду Nokia в velcom!»

Приємна новина для шанувальників Nokia: після довгої відсутності новинок від знаменитого фінського бренду в продажу з'явилася вся лінійка смартфонів, представлена ​​моделями   Nokia 3   ,   Nokia 5   і   Nokia 6

Приємна новина для шанувальників Nokia: після довгої відсутності новинок від знаменитого фінського бренду в продажу з'явилася вся лінійка смартфонів, представлена ​​моделями Nokia 3 , Nokia 5 і Nokia 6 . Кожен з гаджетів відрізняється продуктивністю, наявністю новітньої ОС Android, потужними мультимедіа-можливостями і передовими камерами. Нова лінійка вже в продажу в фірмових центрах velcom.

«Молодша» модель Nokia 3 - сама бюджетна з усієї лінійки. Смартфон отримав корпус з полікарбонату, міцний алюмінієвий каркас і 5-дюймовий поляризований HD-екран, захищений Gorilla Glass. Дисплей повністю ламіновані, завдяки чому дивитися відео, читати і користуватися додатками можна з комфортом навіть при яскравому сонячному світлі. Обидві камери, фронтальна і основна, оснащені автофокусом і мають дозвіл 8 Мп. «Серце» Nokia 3 - 4-ядерний процесор MediaTek, що працює на частоті до 1,3 ГГц. Апарат має 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої, в ньому також передбачено слот для карти пам'яті microSD.

Среднебюджетной, але виглядає абсолютно «по-флагманського» Nokia 5 оснастили 5,2-дюймовим дисплеєм з HD-дозволом, також з повною ламінуванням і захищеним Gorilla Glass. Корпус виконаний з авіаційного алюмінію, на передній панелі розміщено зручний сканер відбитків пальців. Смартфон має чудові для свого класу камери з автофокусом - 13-мегапіксельну основну і 8-мегапіксельну фронтальну. Остання оснащена ширококутним об'єктивом, який просто незамінний для групових Селфі. У смартфоні встановлений процесор Qualcomm Snapdragon 430. Обсяг пам'яті: 2 ГБ оперативної і 16 ГБ вбудованої.

Нарешті, смартфон з великими можливостями Nokia 6. Старша модель також має суцільнометалевий корпус і сканер відбитків пальців. Full HD-екран з відмінною передачею кольору і широким кутом огляду отримав розмір 5,5 дюймів. У цій моделі варто особливо підкреслити високу якість аудіомодулем, що включає підсилювач з підтримкою Dolby Atmos і два фронтальних стереодинаміки. Nokia 6 також може похвалитися наявністю NFC-модуля. Смартфон працює на процесорі Qualcomm Snapdragon 430, має 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті. В Nokia 6 є зручний додаток для фотозйомки, що дозволяє легко управляти основний 16-мегапіксельною камерою з фазовим автофокусом і фронтальною камерою з роздільною здатністю 8 Мп. Двоколірна спалах основної камери забезпечує природні кольори навіть в умовах слабкого освітлення.

Всі моделі поставляються в трьох кольорах: індиго, чорному і сріблястому. Новинки від фінського виробника можна купити в безпроцентну розстрочку з щомісячним платежем від 27,18 рубля з нульовим початковим внеском.

Подробиці про умови придбання смартфонів Nokia - у консультантів в фірмових центрах продажу та обслуговування velcom , А також за телефонами довідково-інформаційної служби: з мобільного телефону - 411 (дзвінок в мережі velcom безкоштовний) і 7100 (дзвінок платний), 8 (017) 330-30-30, а також у наших консультантів в соціальних мережах Facebook , « Вконтакте »І« Однокласники ».