Реклама
Реклама
Реклама

Лікування в Австрії

  1. Медицина в Відні - інноваційні методи і досвідчені лікарі
  2. Провідні клініки Відня
  3. Переваги лікування в Австрії

Лікування в Австрії

Австрія - це чудова європейська країна, яка славиться своїм м'яким кліматом, красою ландшафту, оздоровчими грязями, курортними містами, санаторіями, а також високим рівнем медицини. Саме в Австрії можна отримати якісну медичну допомогу за порівняно низькою ціною. Тут знаходиться безліч клінік, які надають свої послуги людям із захворюваннями в області онкології, кардіології, гінекології, ортопедії, урології, отоларингології, офтальмології, педіатрії і т.д.

За статистикою, 10% всіх туристів приїжджають до Австрії саме за медичною допомогою. Міжнародний рейтинг ВООЗ (Всесвітня Організація Охорони Здоров'я) дав Австрії дев'яте місце серед всіх країн світу за прекрасне поєднання якості і ціни.

Щорічно в Австрії в сферу охорони здоров'я інвестується порядку 30,5 мільйона євро. На 1 тисячу жителів у цій країні припадає 3 лікаря-фахівця. Австрія також є лідером в сфері профілактики захворювань. Клініки знаходяться в мальовничих місцях з чистим гірським повітрям і м'яким погодними умовами.

Завдяки тому, що галузь медицини в цій країні добре інвестується, клініки оснащені якісним діагностичним і терапевтичним обладнанням, а лікарі мають хорошу підготовку високу кваліфікацію. У свою чергу, палати комфортабельні і мають всі умови для одужання пацієнтів.

Медицина в Відні - інноваційні методи і досвідчені лікарі

Клініки Австрії дають відмінні результати лікування пацієнтів із захворюваннями кровоносної системи, опорно-рухового апарату, а також онкологічними, гінекологічними та урологічними захворюваннями. Крім того, тут надають висококласне лікування неврологічних захворювань і захворювань шлунково-кишкового тракту.

Крім лікування, Австрія багата оздоровчими, профілактичними курсами і курортами. Тут, завдяки сприятливим умовам, проводиться профілактика різних хвороб, а також реабілітація пацієнтів після перенесених недуг і важких операцій.

Важливим є і те, що все Австрійські лікарні - це ще і чудові архітектурні споруди, які більше нагадують замки і королівські резиденції, ніж традиційні лікарні. Тому лікування в Австрії не тільки дуже ефективне, але ще і приємне, що задовольняє естетичні потреби.

У цій країні велика увага приділяється відкриттів в області медицини і фармацевтики, які потім стають відомі у всьому світі. Складні діагнози обговорюються на конференціях і брифінгах за участю вузькопрофільних фахівців.

Австрійські лікарі підходять до лікування кожного пацієнта індивідуально, що підвищує результативність, а також формує сприятливі, довірчі відносини між лікарем і пацієнтом.

В Австрії люди їдуть в лікувально-туристичних цілях, адже це країна, в якій проводять ранню діагностику, якісне результативне лікування, реабілітацію та профілактику хвороб, а також милуються чудовою архітектурою, ландшафтом і альпійськими пейзажами.

Провідні клініки Відня

Провідні клініки Відня

Віденська приватна клініка «Wiener Privatklinik» - Відень
покриває весь спектр медичних послуг і проводить всі дослідження і лікування - від профілактичних обстежень до серйозних операцій і терапевтичного лікування - на найвищому медичному рівні

Клініка «Рудольфінерхаус» - Відень
Клініка «Рудольфінерхаус» це найбільша приватна клініка у Відні, яка пропонує медичне обслуговування на найвищому рівні і забезпечує атмосферу готелю класу «люкс». Сучасне медичне обладнання та першокласний комфорт пацієнтів - ключові переваги клініки. У «Рудольфінерхаус» працюють тисячі лікарів, з яких пацієнти можуть вибирати, чи також існує можливість привезти власного лікаря в клініку.

Приватна клініка «Деблінг» - Відень
Одна з провідних приватних клінік Відня - клініка «Деблінг» надає високоякісні медичні послуги більш ніж 9000 тисячам австрійських та іноземних пацієнтів щорічно. Особисту увагу і велика кількість спеціалізацій дозволяють клініці «Деблінг» залишатися в числі кращих клінік для медичного туризму.

Лікарні, клініки і медичні установи в Австрії пропонують широкий вибір медичних процедур для медичних туристів. Всі медичні процедури проводяться відповідно до найвищих стандартів якості.

  • Онкологія
  • ортопедична хірургія
  • лікування безпліддя
  • Нейрохірург
  • Серцево-судинна хірургія
  • гастроентерологія
  • Загальна хірургія
  • урологія

Переваги лікування в Австрії

  • Високі стандарти медичних установ

В Австрії знаходяться лікарні з міжнародною акредитацією, сучасним обладнанням, що пропонують якісне медичне обслуговування.

  • досвідчені лікарі

Лікарі в Австрії отримують чудову освіту, що включає серйозну багаторічну практику роботи в лікарнях.

  • Безпечна і красива країна

Австрія - одна з найбільш безпечних і красивих країн для відвідування.

  • Високі стандарти досліджень

Австрія - одна з провідних країн Європи в області медичних досліджень і досліджень медичних препаратів.

  • Володіння англійською мовою

Основна мова в Австрії німецький, але англійська мова також широко використовується в туристичних регіонах і в лікарнях при роботі з іноземними туристами.

(495) 506-61-01 - термінова організація лікування в Австрії

ЗАПИТ в КЛІНІКУ