Реклама
Реклама
Реклама

Еміграція в Нову Зеландію, як переїхати на ПМЖ в 2019 році

  1. Чому потрібно їхати жити до Нової Зеландії
  2. Хто може переїхати
  3. Еміграція в Нову Зеландію: Відео
  4. Бізнес-імміграція
  5. Возз'єднання з родичами
  6. партнери
  7. батьки
  8. Утворення
  9. Робота

Історія цієї держави не знала жодного расового чи національного конфлікту. Люди тут цінують спокій, комфорт і час. А ще дотримуються здорового способу життя і почуття міри у всьому. Переїхати в Нову Зеландію мріє кожен, кому довелося хоч раз тут побувати, і кожен, хто просто про неї щось читав. Але перш ніж купити квиток і зібрати валізу, потрібно розібратися, наскільки еміграція в Нову Зеландію вам по плечу.

Чому потрібно їхати жити до Нової Зеландії

Складно сказати, що привертає тут найбільше Складно сказати, що привертає тут найбільше. Але якщо ви ще сумніваєтеся, пропонуємо кілька фактів про життя в цій державі, які допоможуть вам прийняти рішення:

  • різноманітність пейзажів тут навряд чи когось залишить байдужим. У Новій Зеландії можна помилуватися і піщаними пляжами, і сосновими лісами, і сніговими вершинами;
  • цей регіон славиться найчистішої екологічною обстановкою на планеті;
  • соціальний захист населення, дотації, підтримка підприємців, високоякісна медицина - першочергове турбота уряду;
  • тут можна не переживати про свою безпеку - рівень злочинності дуже низький.

Хто може переїхати

Для того щоб повноцінно жити, а також мати можливість працювати, отримувати освіту і користуватися всіма благами новозеландського суспільства, необхідно відповідати наступним вимогам:

Варто відзначити, що підтвердженням вашого відмінного здоров'я повинен служити медичний документ, виданий за спеціальною формою Міграційної служби Нової Зеландії, і рентгенівські знімки.

Всі документи повинні бути перекладені на англійську і завірені нотаріально. Всі документи повинні бути перекладені на англійську і завірені нотаріально

Еміграція в Нову Зеландію: Відео

Підстави для переїзду

У Нову Зеландію на ПМЖ можна виїхати згідно з такими мотивами:

  1. Возз'єднання з близькими родичами.
  2. Робота.
  3. Бізнес.
  4. Навчання.

Бізнес-імміграція

Найпривабливішим способом для самої країни є бізнес-імміграція. Чи варто говорити, що кожна держава зацікавлена в припливі іноземних інвестицій в свою економіку. Але тут на шляху кандидата встають деякі перешкоди, подолання яких є обов'язковим, зате обіцяє швидке отримання ПМЖ.

Перш за все, сума інвестованого капіталу не повинна бути менше 2 мільйонів доларів місцевого зразка. Крім того, стаж підприємницької діяльності повинен бути мінімум 5 років і цей факт потрібно підтвердити документально. Ну і, звичайно ж, обов'язковими залишаються здача іспиту на знання мови і довідки про здоров'я і незаплямованою репутації. Перш за все, сума інвестованого капіталу не повинна бути менше 2 мільйонів доларів місцевого зразка

Возз'єднання з родичами

У Нову Зеландію еміграція цим способом можлива в декількох варіантах.

партнери

Ці відносини не обов'язково позначають шлюб на законних підставах. Головне - це проживання з партнером, який повинен бути громадянином країни або її резидентом. Період проживання - не менше року. При цьому партнер повинен підтвердити, що ви дійсно проживаєте на одній житлоплощі. Дана категорія розглядає і одностатеві відносини.

батьки

Щоб мати можливість забрати в Нову Зеландію своїх батьків, вам необхідно на момент подачі прохання мати на руках дозвіл на проживання протягом 36 місяців.

Крім того, ваш дохід повинен бути достатнім, щоб утримувати себе, свою сім'ю і новоприбулих.

Утворення

Престиж новозеландських ВНЗ не викликає сумнівів. Але для того щоб стати студентом одного з них, вам необхідно запастися фінансами, оскільки навчання тут платне. В середньому, щоб оплатити 1 рік, вам знадобиться від 13 до 30 тисяч доларів місцевого зразка. Престиж новозеландських ВНЗ не викликає сумнівів

Робота

Питання затребуваності тієї чи іншої спеціальності в Новій Зеландії щорічно розглядається спеціальною комісією, яка розробила цілу програму.

Існує так званий List of Skills в якому перераховані найбільш затребувані професії і кількість фахівців, необхідне, щоб закрити ці вакансії.

Робоча міграція починається з написання та подання заяви - Expression of Interest. До нього додаються всі витребувані Комісією з питань працевлаштування та міграційними органами довідки і сертифікати. Розглядаючи ваше прохання, Комісія з питань працевлаштування співвідносить вашу кваліфікацію зі списком професій, що допускають еміграцію до Нової Зеландії. Результатом даного розгляду є присудження вам певної кількості балів, якого повинно вистачити для отримання візи на в'їзд в країну. Робоча міграція починається з написання та подання заяви - Expression of Interest

На пошуки роботи і підписання трудового контракту вам дається 6 місяців. Після цього ви і ваша сім'я вже можете отримати резидентські візи. Для цього протягом місяця після працевлаштування вам потрібно подати заяву на видачу вам ВНЖ. До пакету документів додати підтвердження вашої кваліфікації та біографію.
Наступним етапом є співбесіда. Варіантів результату даної зустрічі може бути три:

  • ви отримаєте статус резидента;
  • ви отримаєте відкладений статус резидента (тобто вам дозволено працювати, але постійним жителем країни ви поки не зважаєте);
  • ви отримаєте відмову.

Таким чином, слід виділити головне: переїхати до Нової Зеландії можуть тільки ті фахівці, чиї професії офіційно зареєстровані як найнеобхідніші на даний момент. Зате шлях до довгоочікуваного ПМЖ з моменту початку вашої трудової діяльності займе всього 3 роки.

Як і де найпростіше отримати громадянство: Відео