Реклама
Реклама
Реклама

Квартири близько клініки "Ассута", Тель-Авів

  1. Які квартири здаються в Тель-Авіві?
  2. Де ви зможете жити?
  3. Хто буде вас лікувати?

клініка Ассута

Ви вибрали для лікування тель-авівському лікарні «Ассута». Вам залишилося вирішити непросте завдання: де жити в Ізраїлі? Ознайомившись з сайтами в Інтернеті, ви зрозуміли, що готелі в цій країні досить дорогі. І ви вирішили зняти квартиру в Тель-Авіві. Де її краще зняти і скільки це буде коштувати?

Щоб вибрати із сотень здаються в Тель-Авіві квартир ту, яка найкраще вам підійде, потрібно дуже добре знати місцевий ринок житла. Щоб не ризикувати, ви можете звернутися в наш туристичний відділ. Наші фахівці добре знають всі нюанси, пов'язані зі зніманням квартири в Ізраїлі, і допоможуть вам у виборі.

Зателефонуйте нам прямо зараз + 7495-7899230 (ваш дзвінок буде безкоштовно переадресований у міжнародний відділ клініки, в Ізраїль) або залиште заявку на сайті . Ми зв'яжемося з вами і обов'язково допоможемо!

Звернутися в Ассута

Які квартири здаються в Тель-Авіві?

У Тель-Авіві ви зможете зняти і скромну квартиру-студію, і розкішні п'ятикімнатні апартаменти з видом на море - все залежить від ваших потреб і вашого гаманця. Квартири, що здаються подобово, зазвичай обходяться дешевше готелю: зазвичай навіть 3-кімнатні апартаменти здаються за ціною номера 3 * -4 * готелю. В таких квартирах підтримується чистота, у багатьох з них - красивий оригінальний інтер'єр.

Як правило, у всіх квартирах, незалежно від їх вартості, є кондиціонер, телевізор, необхідна побутова техніка, посуд та інші кухонні приналежності. У багатьох квартирах є Wi-Fi.

Де ви зможете жити?

Поруч з клінікою. Варто зауважити, що вибір готелів поруч із «Ассута» дуже невеликий. Зате в цьому районі здається чимало квартир. В районі Рамат-а-Хайяль, де знаходиться клініка, в 5 хвилинах ходьби від неї, можна зняти 1,5-кімнатну квартиру на першому поверсі з нехитрим інтер'єром за $ 50- $ 80 в день. Поруч є все необхідне: автостоянка, безліч магазинів і ресторанів, в тому числі «російський» магазин, де пацієнти з-за кордону можуть придбати звичні для них продукти харчування. Звичайно, таких дешевих квартир в районі лікарні Ассута трохи, і, якщо ви будете шукати житло в терміновому порядку, вони цілком можуть виявитися зайняті.

У тому ж районі пропонуються 2-кімнатні квартири економ-класу за $ 75- $ 95. В такому житлі є все необхідне; в ньому можуть вільно розміститися 3-4 людини.

За $ 90- $ 110 можна зняти 2-кімнатні апартаменти з більш симпатичним інтер'єром і невеликим внутрішнім двориком.

У моря, в 15-20 хвилинах їзди від клініки. Поруч з міської набережної вибір житла всіх категорій набагато ширше. І якщо ви орендуєте машину або будете готові витратити близько 15 дол. На таксі або користуватися громадським транспортом, ви зможете зняти 2-кімнатні апартаменти з оригінальним дизайнерським інтер'єром приблизно за $ 120. Таких квартир чимало близько Тель-Авівського порту - поруч з мальовничим парком Яркон і численними барами, ресторанами та пляжами.

У Рамат-Гані, в 10-15 хвилинах їзди від клініки. Якщо ви любите комфорт і готові за нього платити, ви можете вибрати елітне житло в тихому затишному передмісті Тель-Авіва - Рамат-Гані, поруч із всесвітньо відомою Алмазної біржею. 3-кімнатні апартаменти в цьому районі обійдуться вам від $ 180. В таких квартирах - продуманий дизайн і якісна побутова техніка.

Якщо ви віддаєте перевагу ексклюзивне житло, то в тому ж районі можна зняти квартиру в найвищому (70-поверховому) будівлі Ізраїлю - «Мигдаль Моше Авів». Будівля знаходиться всього в 10 хвилинах їзди від моря і центру Тель-Авіва. За розкішні 4-кімнатні апартаменти в хмарочосі з видом на Тель-Авів вам доведеться заплатити як мінімум $ 250. У такій квартирі з комфортом розмістяться 6 осіб. У вашому розпорядженні буде 3 санвузли, плазмовий телевізор з кабельним телебаченням, шкіряні меблі. У будинку є 2 басейни і спортзал.

Зверніться в клініку Ассута і російськомовні консультанти клініки підберуть для Вас найкращий варіант проживання в Тель-Авіві.

Зателефонувати в клініку безкоштовно

Хто буде вас лікувати?

Отже, вибір на користь «Ассута» вже зроблений. Але чи добре ви знаєте, хто буде вас лікувати? Адже особистість лікаря - набагато важливіше престижної клініки, і саме від фахівця залежить успіх вашого лікування. Навіть якщо ви вже отримали програми лікування від інших компаній, надішліть їх нам. Ми працюємо тільки з провідними лікарями Ізраїлю . Наші лікарі-консультанти оцінять отримані вами пропозиції і, можливо, запропонують вам лікування у більш підходящого вам фахівця.

Які квартири здаються в Тель-Авіві?
Де ви зможете жити?
Хто буде вас лікувати?
Вам залишилося вирішити непросте завдання: де жити в Ізраїлі?
Де її краще зняти і скільки це буде коштувати?
Де ви зможете жити?
Але чи добре ви знаєте, хто буде вас лікувати?