Реклама
Реклама
Реклама

Книга "Парк-авеню 665" - Пірс Габріелла - Читати онлайн - Завантажити fb2, rtf, epub - Купити, Відгуки - Літмір

Парк-авеню 665

Виберіть формат скачування:

Джейн Бойл була звичайною дівчиною, поки не зустріла чарівного американця на ім'я Малкольм Доран. Через місяць знайомства чоловік робить їй пропозицію, і вона, кинувши перспективну роботу, друзів і полюбився Париж, відправляється в Нью-Йорк, щоб почати нове життя в розкішному особняку на Парк-авеню.

Але перед самим від'їздом Джейн її улюблена бабуся помирає, залишивши внучці прощального листа, в якому йдеться про те, що вона - спадкова відьма і їй загрожує небезпека.

Джейн готується до весілля, з горем навпіл намагаючись впоратися з магічним здібностями і зі своєю майбутньою свекрухою Лінн Доран. Незабаром молода відьма дізнається страшні секрети своєї нової сім'ї і починає розуміти, про яку небезпеку її застерігала бабуся ...

Поділитися: Поділитися:   : 0 Мій статус книги: : 0 Мій статус книги:

*. *. 77.253

Досить цікава книга, читалася легко. Цікаві події в житті героїні змушують співпереживати і нагадувати. Оповідання йде спокійно розмірено, без стрибків і адреналіну, але від цього не стає нудним. Читаю наступну книгу.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 103.139

Книга мені дуже сподобалася. Люблю книги де присутня містика, магія і всяке таке. Але мінус цієї книги в тому, що вона трошки затягнута.

Оцінила книгу на 7

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 182.204

Було нудно і довго пишу відразу про всю серії, тому розумійте правильно.
Я вважаю то що можна було написати в дві книги максимум автор розтягла, великий мінус. Читати звичайно можна тому на 6 з натяжкою 7 балів книги потягнуть.

Оцінила книгу на 6

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 193.43

Дочитала тільки до половини, але вже хочеться поділитися. Автор явний любитель брендів, нескінченні перерахування назв бутиків і модних будинків і ніякого розвитку подій, немає пристрасті, немає емоцій. Уже другий вечір книга мене присипляє 😩 Але я відповідальний читач, все одно дізнаюся, що там далі.

Оцінила книгу на 7

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 57.21

ідея хороша, а от втілення підкачало. плоскі персонажі. стиль ... немає стилю. і письменника немає. так могла б написати і школярка

Оцінила книгу на 3

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 53.107

Початок історії привело в захват, було просто не відірватися від читання, але на середині мені стало дуууже нудно. Події почали тягнуться монотонної низкою. Задумка непогана, але події викладені нецікаво. А кінцівка повністю розчарувала. Продовження читати не стану.

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 232.157

Дякую за книгу, прочитала першу частину і ніде не могла знайти продовження, а так як книги читаю за один присід, то з великим нетерпінням хотіла продовження.

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

{ "B": "208812", "o": 30}