Реклама
Реклама
Реклама

Показали результат. Чотири магнітогорський спортсмена успішно виступили на першості з легкої атлетики

5 березня 2018 2 205 0

У цих змаганнях у складі обласної збірної команди взяли участь чотири спортсмени зі спортивної школи олімпійського резерву № 1 Магнітогорська.
У цих змаганнях у складі обласної збірної команди взяли участь чотири спортсмени зі спортивної школи олімпійського резерву № 1 Магнітогорська

На першості успішно виступила Ганна Мінуллін. Вона завоювала два призових місця - золоту медаль на дистанції 3 тисячі метрів і бронзову - 1500 метрів. Також перше місце на змаганнях завоювала Карина Почухайлова, яка показала найкращий результат на 2 тисячі метрів з перешкодами.

Серед юнаків на складній дистанції «стипль-чеза» срібним призером став Микита Павлов.

Четвертий учасник Магнітогорській команди Ангеліна Федорова посіла 5 місце в бігу на 2 тисячі метрів з перешкодами. Всі легкоатлети є вихованцями тренера Ірини Кисельової.
Четвертий учасник Магнітогорській команди Ангеліна Федорова посіла 5 місце в бігу на 2 тисячі метрів з перешкодами

Крім того, в кінці лютого в Саранську пройшли Всеросійські змагання з легкої атлетики в закритих приміщеннях «Спорт сліпих». У віковій категорії 2001-2003 років народження член збірної команди Росії Олексій Ємельянов під керівництвом тренера спортивної школи олімпійського резерву № 1 Віри Тюриной, став переможцем на дистанції 1500 метрів. Також він завоював бронзову нагороду на дистанції 400 метрів.


Служба новин «Верстов.Інфо»

Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter