Реклама
Реклама
Реклама

Перший сніг в Києві 2018, на Оболоні комунальники в сніг укладають асфальт

  1. джерело:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

14 листопада 2018, 14:23 Переглядів: 14 листопада 2018, 14:23 Переглядів:   Фото: kiev

Фото: kiev.sq.com.ua.

У Києві на вулиці Луговій, біля АЗС, недалеко від ТЦ "Караван", комунальні служби взялися укладати асфальт, незважаючи на сильний снігопад. Відео того, що відбувається опублікували в групі "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що наявність сніжного покриву на дорозі не лякає комунальників. Новий асфальт укладають прямо в сніг в Оболонському районі. Також наголосили, що на вулиці Луговій, за даними Google Maps, ускладнено рух транспорту.

У соцмережах також говорять про ямковий ремонт доріг на вулиці Зої Гайдай на Оболоні. Комунальники на тротуарі висипали асфальт і намагаються його розрівняти.

Багато користувачів соцмережі обурюються з приводу того, що відбувається. Кияни кажуть про те, що прості виконавці не винні, проте хтось віддав їм розпорядження укладати асфальт в негоду. Інші ж користувачі говорять про те, що напередодні, 13 листопада, асфальт уже укладали і сьогодні просто продовжили роботу.

Разом з тим, в КП "Київавтодор" розповіли, що не мають відношення до укладання асфальту в снігопад у дворі будинку № 43 на вулиці Анни Ахматової. "Прибудинкові території і міжквартальні проїзд не перебувають на балансовому утриманні комунальних підприємств корпорації" Київавтодор ". За наявною інформацією, капітальний ремонт прибудинкової території будинку № 43 на вул. Анни Ахматової виконується фірмою" КОМПЛЕКТ Х ", - підкреслили в компанії.

Також в "Київавтодорі" додали, що часто роботи з укладання асфальту виконуються не тільки підприємствами комунальної корпорації, але і приватними компаніями за замовленням різних організацій.

Нагадаємо, Київ стоїть у 9-бальних заторах . У центрі міста, на Володимирському узвозі машини буксують на місці, через що утворилася величезна пробка з Подолу. Крім того, ускладнено рух на всіх мостах в напрямку правого берега. У Солом'янському районі затори відбулися на Кардачах, біля метро "Шулявська", на Індустріальному мосту.

на Шулявському мосту утворився величезний затор з тролейбусів . Через затори і поломок транспорту в шеренгу вишикувалися як мінімум 13 "рогатих".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Київ

, дорога , сніг , пробка , оболонь , снігопад , асфальт , комунальники , АЗС , перший сніг , укладка , асфальтування

Ви зараз переглядаєте новина "На Оболоні прямо в сніг комунальники укладають асфальт". інші Інші новини дивіться в блоці "Останні новини"

джерело:

Київ Оперативний

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ