Реклама
Реклама
Реклама

Претензія за договором оренди

Оренда сьогодні не зважає дивиною

Оренда сьогодні не зважає дивиною. Багато людей здають приміщення під офіси або місця для проживання. Звичайно, при цьому складається орендний договір, який враховує інтереси власника і орендаря, а також регулює їх взаємовідносини. Але, незважаючи на всі обережності, все ж досить часто між сторонами виникають конфлікти. Наприклад, орендар може використовувати приміщення не за призначенням або проживати в ньому з групою інших людей, про присутність яких в даній квартирі не говорилося. Також орендар може зіпсувати майно, що перебуває в офісі і не належить йому. Що робити в цьому випадку? Першим бажанням, природно, стає підготовка і подача судового позову. Але не поспішайте, адже суд - це досить витратний і тривалий захід. А ось, претензія за договором оренди в Москві може допомогти вам у вирішенні цього питання набагато швидше і ефективніше.

Що потрібно зробити, щоб претензія орендарю в Москві була написана правильно? Крім чіткого і детального викладу суті проблеми важливо ще й вміти апелювати законодавчими нормами. Якщо ви не вважаєте себе фахівцем в цьому питанні, довірте його дозвіл адвокатам Колегії «ЮрПрофі», які вже не перший рік спеціалізуються на наданні юридичних послуг населенню і юридичним особам. Саме адвокат вивчить вашу проблему і допоможе підкріпити її потрібними доказами.

Досить часто подається претензія орендодавцю в Москві приміщення, який не виконує своїх зобов'язань в рамках договору оренди. Наприклад, за умовами угоди орендодавець зобов'язаний забезпечувати прийнятні умови для нормального функціонування приміщення. Тобто підтримувати оптимальний стан труб, опалювальних систем і електрики - це його прямий обов'язок. Однак орендодавець не бажає ліквідувати ту чи іншу поломку, яка виникла внаслідок зносу техніки, обладнання чи комунікацій, в результаті чого було завдано збитків орендарю. В цьому випадку оренда претензія в Москві також стане виходом з положення. Вона часто використовується як інструмент досудового вирішення арбітражного спору . В цьому випадку грамотні юристи Колегії «ЮрПрофі» також завжди готові прийти до вас на допомогу. Ми складемо претензію максимально правильно і грамотно, відобразивши в ній правові наслідки, які можуть виникнути в разі, якщо орендар не виконає свої умови. наш юрист допоможе вам прорахувати розмір збитку або виплати неустойки. В результаті, претензія за договором оренди допоможе вам відновити справедливість!

Не забудьте, що вручення претензії відповідачу - це також важливе захід. Не виключено, що ви отримаєте відмову, або вашу претензію і зовсім проігнорують. Однак у вас завжди має бути доказ того, що документ був вручений порушнику, і він з ним ознайомився. Так претензію можна пред'явити в індивідуальному порядку, і тоді на одному її примірнику, який залишиться у вас, відповідач поставить підпис. Можна відправити претензію рекомендованим листом з повідомленням, зберігши чек - це також стане доказом того, що ви намагалися врегулювати конфлікт. Якщо це не допомагає - подавайте позовну заяву в арбітражний суд . А наші адвокати допоможуть вам здобути перемогу. «ЮрПрофі» - це цілий колектив професіоналів, будьте впевнені, з нами справедливість восторжествує!

Що робити в цьому випадку?