Реклама
Реклама
Реклама

Комерційна пропозиція по оренді приміщення: зразок і приклади

  1. Як написати результативне пропозицію по оренді приміщень
  2. Зразок пропозиції по оренді
  3. ТОП-9 рекомендацій!

Ласкаво просимо на журнал про бізнес і фінанси «Rabota-Tam».

Щоб приміщення даремно не простоювала, орендодавцям дуже важливо в максимально короткі терміни знайти наймача, який і забезпечить стабільний дохід. Але як це зробити, якщо ринок нерухомості, що дуже часто буває, переживає період стагнації через коливання курсу валют або нездорової конкуренції? Тут, як то кажуть, все геніальне - просто!

Всього лише потрібно написати ефективне комерційну пропозицію по оренді, потім зайнятися його поширенням. І, врешті-решт, потенційні клієнти не змусять себе чекати.

Як написати результативне пропозицію по оренді приміщень

Крок №1: заголовок.

У випадку з орендою нерухомості, вам не доведеться викручуватись і придумувати завуальовані під рекламні слогани назви документа. Достатньо написати конкретний заголовок, який легко можна
знайти за допомогою запиту в пошуковій системі. Так як крім адресної розсилки, пропозиції по оренді, на відміну від продажу товарів і надання всіляких послуг, розміщують на дошках оголошень.

Крок №2: викладіть суть вашого документа.

Вкажіть: яку організацію представляєте (для фізичних осіб і індивідуальних підприємців ця умова необов'язкове), і який тип нерухомості здаєте в оренду. Це може бути: торгова площадка, офісне або складське приміщення, приватний будинок, квартира і т. Д.

Крок №3: місце розташування.

Розкажіть про місцезнаходження нерухомого майна. Також бажано написати точну адресу.

Крок №4: характеристика вашого приміщення.

Позначте основні параметри:

  • загальна площа (м2);
  • стан нерухомості: ремонт, косметичний ремонт або повна його відсутність;
  • наявність меблів, побутової техніки, кондиціонера, паркувального місця;
  • телекомунікаційні послуги: інтернет, телефон, кабельне телебачення.

Крок №5: умови угоди.

Тут вам доведеться уточнити:

  • суму ренти;
  • вартість допоміжного сервісу: парковка, охорона, прибирання;
  • порядок оплати комунальних послуг;
  • додаткові умови: знижки, акції і т. д.

Крок №6: підкресліть вигоду для клієнта.

Вигода для клієнта в такому випадку може виступати в якості:

  • низької вартості орендної плати щодо пропозицій конкурентів;
  • зручного розташування;
  • наявності додаткових послуг і т. д.

Крок №7: залиште свої контактні дані.

Зразок пропозиції по оренді

Разом, ваше комерційна пропозиція має відповідати заданим зразком:

[Wpsm_button color = "orange» size = "medium» link = "https://www.rabota-tam.com/wp-content/uploads/2015/07/obrazec-kp-1.docx» icon = "download» ] Завантажити зразок КП по оренді приміщень [/ wpsm_button]

Ось кілька прикладів вдалих КП:

ТОП-9 рекомендацій!

  1. Текстовий варіант вашого документа не повинен перевищувати 1 сторінку формату А4, з урахуванням графічних матеріалів - 2 сторінки А4. Проблема полягає в тому, що громіздкі комерційні пропозиції мало хто дочитує до кінця.
  2. Краще один раз побачити, ніж сто разів почути! У доданому файлі до документа, рекомендовано використовувати фотографії або відео. Якщо не хочете обтяжувати лист зайвими мегабайтами, тоді просто прикладіть посилання на мультимедійний контент, заздалегідь розмістивши його на спеціалізованому хостингу, хмарному сховище або офіційному сайті організації.
  3. Зацікавте цільову групу клієнтів, надавши додаткову інформацію. Наприклад: бізнесу будуть цікаві статистичні дані щодо купівельної спроможності населення району, присутність компаній-конкурентів; середньостатистичному квартиронаймачу - розвинена інфраструктура, низький рівень злочинності, близькість до місць, призначених для відпочинку; потенційному мешканцеві шикарних апартаментів - наявність ресторанів, бутиків і т. д.
  4. Не пишіть об'ємні тексти про компанію-орендодавця. Так як читач може втратити саму суть вашої пропозиції.
  5. Надайте список додаткових послуг, які зумієте надати поза договору ренти.
  6. По можливості акцентуйте увагу на багатофункціональності вашої нерухомості. Наприклад, житлова площа великих розмірів в центральній частині міста може бути використана в якості офісів, а приватні будинки і квартири на першому поверсі можна переобладнати під магазини або салони.
  7. Комерційні пропозиції, що висилаються після запиту, необхідно персоніфікувати, привітавши відповідальної особи на ім'я та по батькові.
  8. У заключній частині документа, запропонуйте потенційному клієнту зв'язатися з вами, тим самим мотивуючи його зробити перший крок в сторону спільної співпраці.
  9. Комерційна пропозиція - документ, який складається виключно на ваш розсуд. Тому не бійтеся експериментувати, проявляйте винахідливість в плані його змісту і візуального оформлення: від предметного і лаконічного, до яскравого і інформативного.

Приклади пропозицій з оренди нерухомості

Текстовий приклад:

Оренда офісів бізнес-класу за найнижчими цінами

Будівельна компанія «Мурашник» - досвідчений забудовник з бездоганною репутацією здає обладнані під офіси приміщення загальною площею 100 м2 в 10-поверховій новобудові за адресою: м Іжевськ, вул. Бабушкіна, 123.

До офісах додається побутова техніка, стандартизована меблі, доступ до інтернету.

Сума ренти - 900 руб. / М2

У вартість оренди також включені:

  • комунальні платежі;
  • послуги охоронного агентства «Леон»;
  • щотижневе прибирання приміщень;
  • парковка.

Нашим клієнтам ми пропонуємо можливість вносити оплату в розстрочку на період, що перевищує термін оренди офісу в 2 рази!

Збережіть цю пропозицію і отримаєте 5% знижку на перші 3 місяці оренди.

Хочете співпрацювати з нами? Телефонуйте за номером тел .: (876) 678 87 66

Наша адреса в інтернеті: www.muravey-igevsk.ru

Вам може бути це цікаво:

[Wpsm_button color = "orange» size = "medium» link = "https://www.rabota-tam.com/wp-content/uploads/2015/07/kp-arenda-2.docx» icon = "download» ] Завантажити безкоштовно приклад КП по оренді приміщень [/ wpsm_button]

Приклад з використанням графіки:

[Wpsm_minigallery ids = "4027,4031"]

Але як це зробити, якщо ринок нерухомості, що дуже часто буває, переживає період стагнації через коливання курсу валют або нездорової конкуренції?
Хочете співпрацювати з нами?