Реклама
Реклама
Реклама

«Русія!» - європейські араби в паніці бігли від подс @ чники російської журналістки

Колишня севастопольська журналістка, нині редактор служби новин НТВ Лариса Раєвська вступила в конфлікт з мігрантами в Відні через «цокання» на свою адресу.

Про це вона розповіла в своєму блозі, передає кореспондент «ПолітНавігатора».

Підпишіться на новини «ПолітНавігатор» в Світ тісний , Яндекс.Дзен , Telegram , Facebook , Одноклассниках , Вконтакте , канал YouTube і Яндекс.Новости

За словами журналістки, вихідці з Росії - єдині, хто в країнах Європи не боїться дати відсіч мігрантам, які намагаються нав'язати Старому світу свої порядки.

«Особисто у Відні віддала підсрачник араба, цокнувшему мовою в мою адресу, а інших обклала добірним матом. Цокали вони на всіх, але ці всі (читаємо еуропейци і Піндос) шарахалися, опустивши очі, і зливалися зі стінами будинків. Я ж не просто пароплавом врізалася в козлобородую натовп, що перегородила тротуар, а й розім'яти ногу і зв'язки. У підсумку, з криком "Русія!" Вони бігли по Маріяхілферштрассе, як фашисти від Червоної Армії в квітні 45-го, а з балкона сусіднього будинку мені аплодувала якась італійка, голосно скандуючи «Браво!», - розповідає журналістка.

Також вона повідомила, що в Мілані зіткнулася з грабіжником, який спробував відібрати у неї гаманець.

"Та й в Мілані замість того, щоб віддати араба гоп-стопщіков гаманець, айфон і життя, я просто зламала йому палець, а коли він впав від болю, доклала з ноги. Мабуть, вперше зіткнувшись з опором, він охрінів настільки, що в жаху запитав лише про одне - звідки я. Почувши про Росію, тварюка навіть скиглити перестала, про всяк випадок, щоб не дратувати. Тому у всього світу на Росію така реакція, вони не можуть пробачити нам свою ж боягузтво і наше безстрашність. Тому і гавкають НЕ затикаючи, але це до першого підсрачника », - написала Раєвська.

Раніше «ПолітНавігатор» писав, що місце українців, що перебралися працювати в Польщу, вже займають араби і вихідці з Середньої Азії.

Читайте також: "Аллах Акбар! Русі! "- бойовики в жаху від наслідків російських авіаударів в Сирії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.