Реклама
Реклама
Реклама

«Журавлі». Аплікація з насіння і крупи

Олена Гариніна
«Журавлі». Аплікація з насіння і крупи

Приємно споглядати, що навколо нас незвичайна і кожен раз змінює свій одяг - природа. Ми намагаємося застосовувати природні дари в своїх роботах. Представляю вам аплікацію з насіння і круп. Насіння ми з дітьми заготовляємо щороку самі а крупи набуваємо в магазині.

Насіння ми з дітьми заготовляємо щороку самі а крупи набуваємо в магазині

Вирізаємо лист ДВП потрібного розміру і наносимо малюнок простим олівцем.

Вирізаємо лист ДВП потрібного розміру і наносимо малюнок простим олівцем

Наносимо клей ПВА і викладаємо по малюнку потрібні насіння і крупу.

Наносимо клей ПВА і викладаємо по малюнку потрібні насіння і крупу

Покриваємо лаком.

Покриваємо лаком

Обрамляемо картину.

Обрамляемо картину

Такі та інші прекрасні роботи ви можете самі виготовити своїми руками. Вибравши будь-який малюнок. Вони можуть послужити вам прекрасним подарунком для рідних або друзів. Бажаю натхнення і творчих успіхів!

Публікації по темі:

«Журавлі» «Журавлі». Виріб з паперу в змішаній техніці до 9 Травня Виконала Тучина Т. В. спільно з Тучина Андрієм, робота називається "Журавлі", присвячена Великій Перемозі наших дідусів і бабусь. Важко.

«Журавлі» «Журавлі». Музично-літературна вітальня для педагогів і батьків, присвячена 70-річчю Перемоги . Колись давно, коли я була маленькою дівчинкою, в нашій родині існувала така традиція: щороку 9 травня ми приходили в гості до мого.

Аплікація з крупи і пластиліну «Вантажівка»   Сьогодні я спантеличила себе об'ємної аплікацією з круп і пластиліну Аплікація з крупи і пластиліну «Вантажівка» Сьогодні я спантеличила себе об'ємної аплікацією з круп і пластиліну. Моя робота дуже сподобалася хлопцям, ми із задоволенням виконали її.

Аплікація в старшій групі (фотозвіт)   Діти в старшому віці дуже люблять робити що-небудь своїми руками, вони із задоволенням ліплять, малюють, вирізають, конструюють Аплікація в старшій групі (фотозвіт) Діти в старшому віці дуже люблять робити що-небудь своїми руками, вони із задоволенням ліплять, малюють, вирізають, конструюють. Особливе місце.

Фотозвіт «Акваріум» - аплікація з елементами малювання   І ось ми знову зважилися на аплікацію Фотозвіт «Акваріум» - аплікація з елементами малювання І ось ми знову зважилися на аплікацію! Минулого разу ми готували татам подарунки до 23 лютого, дітки із задоволенням відгукнулися на мою ідею.

Фотозвіт колективної роботи: аплікація-привітання «З Великоднем Фотозвіт колективної роботи: аплікація-привітання «З Великоднем!» Від групи «Бджілки». Скоро свято-Пасха Христова! У нашій групі діти дуже люблять це свято і чекають його. Ми виготовляли вироби, різні малюнки. А сьогодні.

Аплікація в середній групі «Ось такі пташки-снігурі, синички Аплікація в середній групі «Ось такі пташки-снігурі, синички ...» (фотозвіт) Червоної пензликом зоря Фарбує грудку Снігура, Щоб в морози і в пургу Чи не замерз він на снігу. Ось і Зима-зима нас порадувала сніжком і.

Майстер-клас з виготовлення мобілів з паперу «Журавлі»   Хочу звернути вашу увагу, колеги, на чудові і дуже корисні речі-предмети, які можна зробити своїми руками зі звичайного аркуша Майстер-клас з виготовлення мобілів з паперу «Журавлі» Хочу звернути вашу увагу, колеги, на чудові і дуже корисні речі-предмети, які можна зробити своїми руками зі звичайного аркуша.

Майстер-клас виготовлення вироби з паперу до 9 Травня «Журавлі»   Композиція до Дня Перемоги Журавлі Для виготовлення журавля нам буде потрібно квадратний аркуш паперу (будь-якого розміру, ножиці і клей Майстер-клас виготовлення вироби з паперу до 9 Травня «Журавлі» Композиція до Дня Перемоги "Журавлі" Для виготовлення журавля нам буде потрібно квадратний аркуш паперу (будь-якого розміру, ножиці і клей.

Стінгазета «Журавлі» до святкування 70-річчя Перемоги   9 травня 2015 року, ми всією країною святкували 70 років Перемоги у Великій Вітчизняній Війні Стінгазета «Журавлі» до святкування 70-річчя Перемоги 9 травня 2015 року, ми всією країною святкували 70 років Перемоги у Великій Вітчизняній Війні. У нашому дитячому садку так само як і у всій країні.