Реклама
Реклама
Реклама

У Криму розкрили шокуючу правду про стан сільського господарства

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

17 листопада 2016, 11:38 Переглядів: 17 листопада 2016, 11:38 Переглядів:   У Криму назвали проблеми

У Криму назвали проблеми. Фото: І. Варламов.

Агропромисловий комплекс Криму відчуває ряд серйозних проблем. Про це заявив "міністр" сільського господарства Андрій Рюмшин.

За його словами, основними проблемами є низька кредитоспроможність підприємств агропромислового комплексу, зменшення в десятки разів площі зрошуваних земель (з 397 тисяч гектарів до 13 тисяч гектарів) і, як наслідок , Відсутність таких традиційних для Криму культур, як рис, соя, кукурудза, а також проблеми в сфері земельних відносин.

"Для вирішення цих та інших нагальних проблем агросектору потрібно щільно зайнятися залученням в сівозміну невикористовуваних земель сільгосппризначення, пошуком альтернативних джерел води для зрошення сільгоспугідь, переведенням галузі на інтенсивний розвиток садівництва, виноградарства і виноробства, розвитком харчової та переробної промисловості, тепличного овочівництва, а також збільшенням потужностей овоче - і фруктосховищ ", - пояснив Рюмшин.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Криму розкрили шокуючу правду про стан сільського господарства". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Степан Сич

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ