Реклама
Реклама
Реклама

Житло для відпочинку в оренду - Майорка

  1. Зніміть житло на Майорці на море прямо зараз!

Майорка - це Балеарський острів, облямований прекрасними піщаними пляжами. Різні ландшафти - від скелястих і гірських до рівнинних - роблять відпочинок вельми різноманітним, а значить, далеко не нудним! Майорка, один з найбільш відвідуваних островів в Середземному морі, який знаходиться всього в 80 кілометрах від материкової частини Іспанії. Майорка - це Балеарський острів, облямований прекрасними піщаними пляжами

Епіцентр курортного життя - Пальма-де-Майорка , Про яку співають пісні і складають легенди. Тут жваві пляжі з красивою набережною, пологий вхід у воду, безліч розважальних закладів для любителів нічного життя.

Щоб відпочити в більш тихій обстановці, потрібно зняти житло в Іспанії подалі від Пальми. Наприклад, в старому містечку Алькудія, де багато типових сільських будинків і невисоких будівель. Або ж в мальовничому місці Орієнт, яке володіє унікальними кліматичними умовами (тому тільки тут ростуть рідкісні яблучні орхідеї). Любителям шопінгу варто з'їздити в інкові - вона відома своїм великим ринком. Дейя - це не великий богемний містечко з извивающимися брукованими вуличками. Він сподобається творчим особам і тим, хто вибирає ставний відпочинок.

Зніміть житло на Майорці на море прямо зараз!

Куди б ви не поїхали на Майорці - вашими супутниками будуть сонце, приємні аромати і, звичайно ж, гарний настрій! В каталозі Interhome ви знайдете безліч варіантів житла для відпочинку: апартаменти, квартири, будинку або вілли в оренду на Майорці.