Реклама
Реклама
Реклама

Смак Нью-Йорка в Ризі! Знайомся: унікальні лофт - апартаменти "Promenāde"

  1. однокімнатні квартири
  2. концепція інтер'єру

Кожне місто пульсує в певному ритмі і в кожному є свої ділові, розважальні та творчі райони. Вище всього в світі зараз цінуються саме творчі квартали, в яких переплітаються можливості роботи і відпочинку з широкою пропозицією витончено насолоджуватися життям. Найбільшу увагу і популярність здобули квартали, розташовані біля водойм, потенціал їх розвитку практично невичерпний. Відроджуються історичні фабрики і склади, які перетворюються в лофт-апартаменти - в Гамбурзі, Амстердамі, Нью-Йорку, а також в Ризі.

Сортимент житлових апартаментів в столиці Латвії поповнив незвичайний захоплюючий проект, реалізований на лівому березі Даугави паралельно вулиці Мукусалас і майбутнього прогулянкового променаду уздовж Даугави Сортимент житлових апартаментів в столиці Латвії поповнив незвичайний захоплюючий проект, реалізований на лівому березі Даугави паралельно вулиці Мукусалас і майбутнього прогулянкового променаду уздовж Даугави. Два промислових корпусу, в околицях яких розташувалося багато сучасних офісів, перебудовують в будівлі з лофт, що володіють всіма якостями комфортного життєвого простору.

Історія реконструюються корпусів змінювалася залежно від часу. Спочатку вони були побудовані як промислові обсяги в середині минулого століття, в роки зміни влади вони стали офісними будівлями, в яких, змінюючи один одного, в різний час розташовувалися більш-менш відомі Латвійські підприємства. Однак тривалий час ніхто так і не розгледів широкий потенціал для розвитку будівель і можливість вдихнути в них нове життя в якості ексклюзивних лофт-апартаментів. Було необхідно з'явитися справжньому девелоперу, що розгледіли в триповерхових будинках з високими стелями надихаючі майбутні можливості.

Місце, місце і ще раз місце лежить в основі привабливості обох будівель проекту «Promenāde» . Назва «Promenāde» ( «Променад») тісно пов'язане зі змістом проекту і його розташування. Більша частина апартаментів дивляться поверх Даугави на силует Риги - такі можливості є у рідкісних будівель в нашій столиці.

Доступність - одне з ключових слів при виборі лофт в будівлях на вулиці Мукусалас Доступність - одне з ключових слів при виборі лофт в будівлях на вулиці Мукусалас. Звідси на відстані витягнутої руки центр міста, міжнародний аеропорт «Рига», Агенскалнс, Латвійська Національна бібліотека, зона активного відпочинку на Луцавсале, транспортний вузол Південного моста, з якого відкривається дорога в будь-яке місце Латвії та за її межами. Неподалік від проекту «Promenāde» розташована художня галерея, яка виставляє унікальні художні колекції. Розвинена навколишня інфраструктура, можливості реконструювати будівлі і створити творчо привабливу околиця стали чинниками, що зумовили вибір девелопера вдихнути в будівлі нове життя. Вибір стане безпомилковим для всіх, хто шукає якісне життєвий простір з додатковою цінністю, яка включає в себе незабутні краєвиди з вікон квартири, високі стелі, розташоване поруч кафе, творчий простір, дитячий ігровий майданчик, автостоянку і впорядковану територію з високим потенціалом розвитку.

Будинки проекту «Promenāde» не є пам'ятками культури, тому на них не поширюються обмеження у розвитку. Відновлення будівель девелопер міг здійснити так, як задумав, щоб запропонувати сучасні, привабливі апартаменти для тих, хто любить простір і його супутницю - натхнення. Це місце для реалізації ідей з розмахом. Живучи так близько до Даугаві, кожен день і мить будуть особливими, тому що водна брижі створює свою атмосферу, буквально наповнюючи повітря. Світанки і заходи біля річки дозволяють відчути справжню близькість природи і почерпнути в ній сили для буднів.

Перший проект лофтов «Promenāde» реалізують за адресою вулиця Мукусалас 29 , Всього в будівлі на чотирьох поверхах побудують 41 унікальну квартиру з одним - трьома рівнями в кожній. Окремих квартирах особливо пощастило, в них була можливість побудувати просторі тераси з панорамним видом на Даугаву і місто.

Побудований з газобетону і трохи відступає від фасадної площини четвертий поверх будівля набула в результаті реконструкції Побудований з газобетону і трохи відступає від фасадної площини четвертий поверх будівля набула в результаті реконструкції. Його продумане планування і силует тільки поліпшили загальний вигляд будинку і додали додатковий простір, адже бажаючих жити в лофт багато. Стиль будівлі виправдовує розташування, і воно великими літерами повинно бути вписано в категорію ексклюзивних проектів. Особлива перевага проекту - високі стелі, що дозволяє реалізувати найсміливіші і разом з тим сучасні, затишні ідеї стилю в інтер'єрі.

Квартири не типові Квартири не типові. Планування кожної квартири як маленький, творчий проект для девелоперів, продумати кожну деталь, щоб квартири були зручними, затишними і сучасними. Завдяки високим стелям, кожну квартиру можна облаштувати на двох рівнях, на першому припускаючи повсякденне життя і прийом гостей, а на другому - можливість створити кабінет або спальню.

Радянське індустріальну спадщину не було найгіршим в формах свого прояву, тому частина елементів того часу була не тільки можливість, а й необхідність зберегти Радянське індустріальну спадщину не було найгіршим в формах свого прояву, тому частина елементів того часу була не тільки можливість, а й необхідність зберегти. Це продумані, універсальні рішення, що не застарілі через багато років. Що характерно для лофт - в будівлях величезні вікна, вони все збережені, оновлені і наповнюють простір рясним денним світлом. Не тільки жителі квартир зможуть насолодитися видом з вікна, але і співробітники офісів, тому що на першому поверсі будівлі передбачені комерційні приміщення.

Цегляний фасад будівель обнесений світлою штукатуркою, а фрагменти з високими вікнами виділені темним цегляним ритмом, що надає будівлі архітектонічну елегантність і привабливість.

Разом з реконструкцією багатоквартирного будинку реалізується і перебудова двох невеликих прилеглих будівель Разом з реконструкцією багатоквартирного будинку реалізується і перебудова двох невеликих прилеглих будівель. В одному з них розташується кафе - доступне і зручне для мешканців проекту і гостей з найближчої околиці. Функціональне використання другого будинку, розташованого ближче до вулиці, поки на стадії планування, але ясно одне - у нього буде творча функція, щоб привнести в проект життя і художні акценти, створивши особливу атмосферу місцевості. Невеликий будиночок - це історична будівля з майже віковою історією. Відновлюючи його, був повністю очищений фасад, дозволивши проявитися характерною цегляної фактурі і старому вигляду будівлі, який тепер, розкопавши частина цоколя, став помітно вище. Вночі освітлення змінює силует будівлі, роблячи його романтичним обсягом і вказуючи на його плановане творчий зміст в майбутньому.

Осмислений сценарій розвитку нерухомості означає розуміння цінностей людини і якості навколишнього його простору. Все це в одну мить можна відчути на території проекту «Promenāde», тому що тут домінують людські масштаби, чарівна архітектура, простір і зручність. Цим установкам відповідає дійсності та обрані матеріали - оздоблювальні плити з мармуру в просторих приміщеннях загального користування, якісні зовнішні двері, покриття для підлоги з цінних порід деревини і ін.

Схоже реконструюється і друга будівля проекту «Promenāde», розташоване за адресою вулиця Мукусалас 25 і складається з 63 квартир. Промисловий корпус радянського часу демонтується до каркаса і перекриттів, для розмежовують конструкцій обрані енергоефективні панелі, а для внутрішніх приміщень якісна обробка. Великі вікна в приміщеннях будуть впускати рясний денне світло, а високі стелі зроблять квартири просторими і дадуть можливість створити незвичайні інтер'єри з характерною атмосферою лофт.

З боку двору проект «Promenāde» також приховує сюрприз - колишня котельня перетворилася в сучасне офісна будівля, ставши однією зі складових комплексу З боку двору проект «Promenāde» також приховує сюрприз - колишня котельня перетворилася в сучасне офісна будівля, ставши однією зі складових комплексу. Ретельно створений ексклюзивний проект «Promenāde» вписується в новий берегової пейзаж, стаючи цінної і витонченою частиною індустріальної спадщини міста. У цій частині міста свій будинок знайшли багато послів і дипломатів, які цінують спокій і тишу, а також деталі гармонійної місцевості і безпечне середовище, яку забезпечують схожі проекти.

однокімнатні квартири

Площа дворівневих однокімнатних квартир в проекті «Promenāde» приблизно 42 м2. На першому рівні знаходиться житлова кімната відкритого планування і їдальня / кухня, щоб відпочити після напруженого робочого дня і приготувати смачну їжу для себе і коханих. Облаштована ергономічно спланована ванна кімната, на вході вбудований місткий шафу. На другому рівні за бажанням можна облаштувати окрему спальну зону або використовувати простір для зберігання речей. Квартири забезпечені системами кондиціонування, пральними машинами, підключенням до ТВ, швидким інтернетом і іншими сучасними екстра - всім, щоб будинок став тихою гаванню.

концепція інтер'єру

В інтер'єрі всіх дворівневих квартир нового покоління домінує приглушена колірна гамма, що надає своєрідну і оригінальну елегантність. Функціонально продумане планування дозволяє раціонально використовувати весь доступний простір. Незвичайні архітектурні елементи квартири - високі стелі, широкі вікна, дубові сходи на другий рівень, фактура кам'яного цегли - створюють обаятельное настрій, яке буде важко відшукати в іншому місці в Ризі.