Реклама
Реклама
Реклама

Форма Р11001 зразок заповнення 2019 з одним засновником

  1. Бланк заяви Р11001
  2. Заповнення форми Р11001 з одним засновником

Форма Р11001 - це офіційно затверджений бланк заяви для   реєстрації ТОВ   в Росії

Форма Р11001 - це офіційно затверджений бланк заяви для реєстрації ТОВ в Росії. Кількість засновників товариства з обмеженою відповідальністю може досягати п'ятдесяти, але більше половини компаній реєструє одну особу - фізична або юридична.

З цієї публікації ви на прикладі дізнаєтеся, як заповнити заяву про державну реєстрацію юридичної особи єдиним засновником.

Бланк заяви Р11001

Для початку короткий огляд форми Р11001. Для новачка бланк здасться дуже складним і незрозумілим. Дійсно, в формі Р11001 міститься 24 сторінки, на кожній з яких безліч осередків, полів, пунктів.

Така складна структура документа пояснюється тим, що заявниками при реєстрації ТОВ можуть бути різні особи: російська або іноземна організація; громадяни РФ; іноземці; Російська Федерація або її суб'єкт; муніципальна освіта; пайовий інвестиційний фонд. Крім того, існують різні категорії керівників ТОВ: звичайна фізична особа; керуюча організація; керуючий.

Для різних заявників і керівників товариства з обмеженою відповідальністю передбачені окремі листи і поля. Заява Р11001 для ТОВ з одним засновником - це найпростіший варіант, при якому в загальному випадку заповнюється тільки 9 сторінок.

Бланк заяви Р11001 , Що діє в 2019 році, затверджений ще наказом ФНС Росії 25 січня 2012 р N ММВ-7-6 / 25 @. Уже кілька років податкова служба планує ввести нові форми для реєстрації юридичних осіб та ІП , Однак далі проектів справа поки не йде.

Нові форми у вигляді проектів на офіційному порталі нормативно-правових актів. Судячи з цієї інформації, нова форма Р11001 буде замість 24 сторінок включати 37.

Це необхідно для того, щоб на практиці відображати в заяві про реєстрацію ТОВ зміни, вже давно закріплені в законах:

  • реєстрація товариства на базі типового статуту;
  • призначення одночасно кількох керівників ТОВ;
  • вказівка ​​фірмового найменування організації не тільки на російській мові, але і на якій мові народів РФ, а також іноземною.

Ну а поки нові форми для реєстрації бізнесу не затверджені, покажемо, як заповнити Р11001 з одним засновником на прикладі діючого бланка, затвердженого Наказом ФНС Росії № ММВ-7-6 / 25 @.

Ми рекомендуємо нашим користувачам заповнювати заяву на реєстрацію ТОВ в безкоштовному сервісі підготовки документів. В цьому випадку вам не доведеться сумніватися в коректності заповнення заяви Р11001, а крім того, сервіс автоматично підготує також статут, рішення або протокол про заснування ТОВ, установчий договір.

Заповнення форми Р11001 з одним засновником

Перші дві сторінки форми Р11001 заповнюють всі заявники, незалежно від того, до якої категорії вони належать. У пункті 1 вказується фірмове найменування ТОВ в повному і скороченому вигляді. Пункт 2 призначений для повного юридичної адреси організації.

Елементи юридичної адреси повинні відповідати вимогам ФНС щодо заповнення заяви. Якщо у вас складний адреса, і ви сумніваєтеся в його написанні, тому що в Вимогах немає такого варіанту, звертайтеся на консультацію в ИФНС. Скорочення елементів адреси на свій розсуд може привести до відмови в реєстрації ТОВ.

У пункті 3 вказується розмір статутного капіталу. Пункт 4 при реєстрації ТОВ не заповнюється.

Наступні сторінки форми Р11001 з одним засновником вибираються в залежності від категорії заявника:

  • лист «А» - російське організація;
  • лист «Б» - іноземна організація;
  • лист «В» - фізична особа будь-якого громадянства;
  • лист «Г» - РФ, суб'єкт РФ, муніципальне утворення;
  • лист «Д» - Пайовий інвестиційний фонд.

Засновник-організація заповнює лист «А», де вказує ОГРН, ІПН, повне найменування, розмір і вартість частки в статутному капіталі. Засновник-фізособа вносить в лист «В» своє повне ім'я, паспортні дані, адреса місця проживання, відомості про частку в КК.

Далі треба внести відомості про керівника реєстрованої компанії. Найчастіше це фізична особа, тому заповнюється лист «Е». Якщо суспільством буде керувати керуюча організація, заповнюється лист «Ж», якщо ж керуючий - лист «З». У наших прикладах керівником буде фізична особа, тому заповнений лист «Е».

Лист «І» призначений для вибору видів підприємницької діяльності, якими буде займатися організація. Для цього застосовуються цифрові коди класифікатора КВЕД . Кількість кодів при реєстрації ТОВ не обмежена, тому листів «І» можна заповнити кілька.

Залишається тільки вказати на аркуші «Н», хто є заявником при реєстрації ТОВ. У пункті 1 засновники-фізособи вибирають цифру «1», а засновники-юридичні особи - цифру «2».

Зверніть увагу: з 29 квітня 2018 року в заяві на реєстрацію заявник повинен вказувати свою електронну адресу. Документи, що підтверджують факт реєстрації (лист записи ЕГРІП або ЕГРЮЛ, статут з відміткою ИФНС, свідоцтво про постановку на податковий облік), направляються інспекцією не в паперовому вигляді, як раніше, а в електронному. Паперові документи, на додаток до електронних, можна буде отримати тільки за запитом заявника.

На останній сторінці аркуша «Н» заявник повинен розписатися. Робити це можна тільки в присутності податкового інспектора або нотаріуса, заздалегідь форму не підписують.

Заява Р11001 зразок заповнення 2019 з одним засновником-юридичною особою

Заява Р11001 зразок заповнення 2019 з одним засновником-фізичною особою

Форма Р11001 нова скачати безкоштовно 2019 excel