Реклама
Реклама
Реклама

Мерія захистить перехрестя в Єкатеринбурзі парканами за шість мільйонів рублів: публікуємо список вулиць

Перехрестя вулиць Расточной і Білімбаевской обнесуть парканами

Адміністрація Єкатеринбурга планує встановити паркани і пішохідні огорожі на десятках вулиць міста. На це витратять більше шести мільйонів рублів. Відповідні документи опубліковані на порталі держзакупівель.

Зокрема, мова йде про огорожах на вулиці Технічній (трамвайна зупинка в сторону 7 Ключів), на перехресті Расточной і Білімбаевской, на перехресті Расточной і Ангарської, на маневрових при перетині з Таватуйской, на Бебеля, Східної, Готвальда, Мамина-Сибіряка (на перетині з Шевченком), Мельковская, Маяковського та інших вулицях.

На один з держзамовлень (стосується вулиць в Залізничному районі) витратять понад 2,5 мільйона рублів, на другий (вулиці в центрі) - майже 1,5 мільйона.

Ще трохи більше двох мільйонів витратять на установку стовпчиків за приписом ДАІ і скаргами мешканців Єкатеринбурга. Це буде зроблено на вулицях Крилова, Мельникова, Радищева - Гурзуфської, Татіщева, Бебеля - Черепанова, Посадской, Заводський, Ясній, Металургів і інших вулицях в Верх-Исетском районі.

Це буде зроблено на вулицях Крилова, Мельникова, Радищева - Гурзуфської, Татіщева, Бебеля - Черепанова, Посадской, Заводський, Ясній, Металургів і інших вулицях в Верх-Исетском районі

Такі паркани з'являться вздовж доріг

Як ми писали раніше, нові огорожі з'являться також в Кіровському районі (на них мерія витратить півмільйона рублів ) і на кількох перехрестях в центрі .

Текст: Олена ХАЗІНУРОВА
Фото: Яндекс.Карти; проектна документація