Реклама
Реклама
Реклама

Ціни на лікування катаракти в лікарнях невиправдано великі і несподівані для пацієнта

  1. Орфографічна помилка в тексті:

13 липня 2016, 10:00 Переглядів: 13 липня 2016, 10:00 Переглядів:   Думка директора з розвитку провідною клініки по лікуванні   катаракти   в Україні, Британської офтальмологічного центру, Ковригіна Олега

Думка директора з розвитку провідною клініки по лікуванні катаракти в Україні, Британської офтальмологічного центру, Ковригіна Олега.

"Коли я, керуючий 15 чудово оснащеними клініками в п'яти різних країнах, приїжджаю на Європейські симпозіуми або виставки офтальмологічного обладнання, я безпомилково по дуже дорогих годинників і костюмам можу визначити, що цей доктор приїхав зі Східної Європи.

Коли я, керуючий 15 чудово оснащеними клініками в п'яти різних країнах, приїжджаю на Європейські симпозіуми або виставки офтальмологічного обладнання, я безпомилково по дуже дорогих годинників і костюмам можу визначити, що цей доктор приїхав зі Східної Європи

У звичайному діловому костюмі і з годинником, які мені подарував батько, і які вироблені ще в СРСР, я викликаю у них поблажливе ставлення, до ак бідних ий л ітовск ий родич.

Але, не дивлячись на це, у на шей компанії власні будівлі в центрах Європейських столиць і обладнання, "на заздрість" колегам з Великобританії і Німеччини. І наша офтальмологічна клініка в Києві - не виняток! Р асположен я практично за сто метрів від Бессарабського ринку, за адресою: вул. Крутий спуск 3А, у власному п'ятиповерховому чудовому будинку.

Найсучасніше обладнання та витратні матеріали, як правило RAYNER (Великобританія я) або виробників преміум класу з США .

За весь час роботи у нас не було жодного випадку ускладнень після операції з приводу катаракти і ми завжди на зв'язку з нашими пацієнтами в будь-який час дня і ночі.

Наші пацієнти безкоштовно спостерігаються до повного зцілення очей після операції і все це та послуги анестезіолога входить у вартість операції з приводу катаракти. Наша програма "Живе Зір" дозволяє при імплантації супер лінзи М -Флекс RAYNER повернути реальну молодість очам.

А після операції з видалення катаракти з 2016 року прооперовані за програмою "Живе Зір" отримують прекрасний зір вдалину і поблизу без окулярів. Водії відзначають хороший зір при водінні автомашини вночі.

Очікування пацієнтів бувають дуже часто перевершеними нашими офтальмологами. 99, 95% пацієнтів відзначають видатний результат операції.

99, 95% пацієнтів відзначають видатний результат операції

Адже в звичайному медичному центрі або муніципальній лікарні пацієнт отримає тільки зір налаштоване або вдалину, або поблизу, і буде після операції змушений користуватися окулярами.

І при таких незаперечних перевагах, переглянувши ціни на лікування катаракти в інших клініках, я побачив, що вони вищі за наші цін на 40-50 відсотків.

Тепер мені зрозумілі доходи панів в дорогих костюмах, з шалено дорогими золотим годинником. Я не можу собі такого дозволити! Мої батьки вчили мене простим речам: лікувати - так лікувати, любити - так любити і літати - так літати.

Потрібно пам'ятати про простих людей, як важко їм зараз заробляти гроші і я всі свої вміння і красномовство витрачаю НЕ умовляння пацієнта на дорогу операцію, а аргументоване переконання виробників витратних матеріалів преміум класу і інтраокулярних лінз RAYNER дати спеціальні ціни для України на свою продукцію. І всю знижку віддаю нашим пацієнтам.

Ми раді прийняти і вирішити протягом одного-двох днів проблеми із зором пацієнтам з будь-якого міста України і звичайно рідних до іевлян і надати бездоганну медичну послугу за розумною ціною.

Радий звернути увагу що гарантія на інтраокулярну лінзу RAYNER становить 100 (СТО!) Років.

Все наше обладнання абсолютно нове і фахівці сертифікованих сервісних центрів уважно за ним стежать.

Ми налаштовані на те, що б перевершити очікування пацієнтів від операції і, часто спільно з пацієнтами, досягаємо чудових результатів. Наш персонал говорить на п'яти мовах і ми зробимо лікування в наших стінах максимально комфортним.

Детальніше на www.eyes.ua

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Ціни на лікування катаракти в лікарнях невиправдано великі і несподівані для пацієнта". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.