Реклама
Реклама
Реклама

Темне минуле Анджеліни Джолі знову

Фото: Getty / Images

Журнал National Enquierer публікує відео з наркоманом Анджеліни Джолі , пише Daily Mail (відео можна побачити тут ).

Засуджений наркоторговець Франклін Мейер стверджує, що він зняв 16-хвилинне відео в 1999 році з згодою Анджеліни Джолі після того, як вона подзвонила йому, щоб доставити її до квартири Хермана в героїні та кокаїні.

Джолі описує цей період свого життя як "темний" і "небезпечний", і вона щаслива, що зараз жива.

У кліпі актриса розмовляє з батьком по телефону і ходить туди-сюди в одну з кімнат у своїй квартирі. На підлозі і на столі є мішки для сміття та коробки безалкогольні напої .

Енджі була клієнтом для мене протягом декількох років, і я продав її героїн кокаїн . Одного разу він подзвонив мені і хотів, щоб я пішов до них.

Він сказав мені, що хоче взяти її наркотики. Потім я купила відеокамеру і вирішила взяти її. Коли я приїхав, я дав їй наркотик, і вона заплатила мені, - повідомив Мейер National Enquierer.

Він продовжував знімати її, коли її батько Джон Войт телефону. Ангеліна та її батько розмовляли з її братом Джеймсом та її покійною матір'ю Марселін Бертран . Проте з відео, з яким вона розмовляє, незрозуміло.

Мейер сказав в інтерв'ю, що він зустрівся з Джолі 2-3 рази на тиждень або в своїй квартирі або в готелі. Кожен раз вона давала близько 100 доларів за героїн і кокаїн. Він навіть каже, що перед нею бомбили. Її колись коконували під час важливого інтерв'ю з «Божевільними роками», за яку вона перемогла. Оскар "виявляє наркоторговця.

За його словами, Джолі була цілком відкрита для своїх інтимних стосунків з актором Біллі Боб Торнтоном , її схильністю до садомазохізму та її лесбійських поривів.

Актриса мала зв'язок зі своєю колегою Дженні Шіміцу, коли вони знялися разом у 1996 році в Foxfire. Вона закохалася в Шіміцу, коли вона її побачила , говорить наркоторговець.