Реклама
Реклама
Реклама

Мама Памели Андерсон була шокована новиною про зґвалтування доньки

Памела Андерсон

Фото: Олександр Яремчук

Декілька днів Памела Андерсон шокувала громадськість новиною про те, що у віці 12-ти років вона була згвалтована. Як говорить Памела, її дитинство було досить спокійним і щасливим, якби не таке страшне подія.

Дізнавшись про заяву дочки, мама Андерсон - Керол - зізналася, що все ще перебуває в стані шоку: "Це жахливе драматичне подія . Я дуже шкодую, що це сталося з моєю дочкою. Коли я про це почула, у мене просто розбилося серце. Все життя ми з моїм чоловіком Баррі вважали, що робимо все, щоб наші діти були щасливі, але ми не змогли вберегти їх найстрашнішого ".

Як випливає зі свідчень Андресон, сексуальні домагання до неї почалися у віці 6-ти років з боку няні. Коли актрисі виповнилося 12-ть років, вона пішла в гості до давнього друга, 25-річний брат якого вчив її грати в нарди. Пізніше чоловік запропонував їй масаж, який закінчився зґвалтуванням: "Після цього я не довіряю людям, а тоді мені просто хотілося покинути цю планету" - зізналася Андерсон. Але це був не останній випадок в житті майбутньої зірки екрану.

У віці 15-ти років, хлопець, з яким вона на той момент зустрічалася, задумав групове згвалтування, в якому брали участь ще шість його друзів. "Він думав, що це буде весело" - сказала Памела.

Свою матір вона так і не зізналася в тому, що сталося, і ніхто так і не був покараний.

На питання, чому вона не розповіла мамі про те, що сталося, актриса каже, що кілька разів намагалася, але в останній момент завжди відмовлялася від цієї ідеї, оскільки Керол і так було нелегко: "Мої батьки намагалися вберегти мене, але виявилося, що весь світ для мене небезпечний. Мій батько був алкоголіком, мама працювала на двох роботах, щоб ми змогли зводити кінці з кінцями. мама завжди плакала, батько іноді не приходив ночувати додому, ми переживали за нього, плакали, це було нестерпно. Я не могла дозволити собі заподіяти їй ще більшого болю, її ердце і так було розбите ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Starslife