Реклама
Реклама
Реклама

Значення імені анастасія Олександрівна

Дар'я

20 грудня 2016, 8:05

Хай вибачать мене всі "оригінальні", але це реально смішно

Розповідь одного чоловіка: "Пішов прогулятися з дочкою на дитячий майданчик. Дітлахи грають, весняна крапель шарашіт по асфальту і дахах припаркованих машин, дерева в передчутті тотального тепла завмерли і чекають сонця. Коти кричать, таджики гріб @ т. Загалом тиша, гладь, да Божа благодать. І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть? - Настя- відповідає вона - А, я Градімігррр- не вимовляє хлопець букву «Р »далі під кат

Читати повністю...

Що в імені тобі моєму? .. :)

Все-таки розумних людей більше. А, може, просто везёт..Погрузівшісь в радості декретних прогулянок з іншими матусями, дуже рідко доводиться сором'язливо питати при черговій зустрічі "як вашого малюка звати, вибачте не запам'ятала?" (Насправді, поєднання деяких букв, позиціонується ім'ям, запам'ятати так само часом нереально, як і послідовність семизначних цифр) .. і кожен раз, наткнувшись на чадо з таким чудо-ім'ям, згадую веселий пост молодого тата. Всіх, з почуттям гумору, прошу під категорію))

Читати повністю...

Ім'я для нашої малої

Я вже писала в щоденнику, що ми хотіли назвати наше маля Марією, але з цього моменту закралися в наші з чоловіком голови сумніви ... Я порилася в значеннях імен та зіставили їх з характерами і долями знайомих мені Марій, народжених в листопаді (скорпіони) , схожість практично 90-95%. Характеристика імені Марія. Характер імені МаріяМарія - «кохана» (др.-евр.). Характеристика імені та характер імені.

Читати повністю... Читати повністю Олена

14 грудня 2015 року, 22:41

Стягнула у Алли

Пішов прогулятися з дочкою на дитячий майданчик. Дітлахи грають, весняна крапель шарашіт по асфальту і дахах припаркованих машин, дерева в передчутті тотального тепла завмерли і чекають сонця. Коти кричать, таджики гріб @ т. Загалом тиша, гладь, да Божа благодать. І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть? - Настя- відповідає вона - А, я Градімігррр- не вимовляє хлопець букву «Р» Дочка, зрозуміла справа, дивиться на нього дикими очима ...

Читати повністю...

Вибір імені для дитини

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Життєво. (С) перла ВКонтакте.

Пішов прогулятися з дочкою на дитячий майданчик. Дітлахи грають, весняна крапель шарашіт по асфальту і дахах припаркованих машин, дерева в передчутті тотального тепла завмерли і чекають сонця. Коти кричать, таджики гребуть. Загалом тиша, гладь, да Божа благодать. І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть? - Настю - відповідає вона. - А, я Градімігррр - не вимовляє хлопець букву «Р» ...

Читати повністю...

Смішно і сумно :)

Пішов прогулятися з дочкою на дитячий майданчик. Дітлахи грають, весняна крапель шарашіт по асфальту і дахах припаркованих машин, дерева в передчутті тотального тепла завмерли і чекають сонця. Коти кричать, таджики гребуть. Загалом тиша, гладь, да Божа благодать. І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть? - Настя- відповідає вона - А, я Градімігррр- не вимовляє хлопець букву «Р» Дочка, зрозуміла справа, дивиться на нього дикими очима ...

Читати повністю... Читати повністю Ніка1313

23 січня 2017, 10:49

Книжкові новинки 23.01.2017

Ось і новий тиждень! Ось і потік знову змілілий було за свята книжковий потік. Нехай в цьому потоці несуцільні шедеври, але порозглядати все одно цікаво - це як перли перекочувати-пересипати))

Читати повністю... Читати повністю Kate

12 березня 2015 року, 12:23

Радимир і все, все, все

Знайшла на сайті fishki.net не змогла пройти повз. Мами дітей з креативними іменами, прохання не приймати близько до серця. Просто прикольно написано: Пішов прогулятися з дочкою на дитячий майданчик. Дітлахи грають, весняна крапель шарашіт по асфальту і дахах припаркованих машин, дерева в передчутті тотального тепла завмерли і чекають сонця. Коти кричать, таджики гребуть. Загалом тиша, гладь, да Божа благодать. І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як ...

Читати повністю...

Радамір і все, все, все!))

Радимир і все, все, все. Пішов прогулятися з дочкою на дитячий майданчик. Дітлахи грають, весняна крапель шарашіт по асфальту і дахах припаркованих машин, дерева в передчутті тотального тепла завмерли і чекають сонця. Коти кричать, таджики гребуть. Загалом тиша, гладь, да Божа благодать. І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть? - Настя - відповідає вона - А, я Градімігррр - не вимовляє хлопець букву «Р»

Читати повністю... Читати повністю Davlata.

11 березня 2015 року, 13:32

Ну дуже смішно

Радимир і все, все, все. Пішов прогулятися з дочкою на дитячий майданчик. Дітлахи грають, весняна крапель шарашіт по асфальту і дахах припаркованих машин, дерева в передчутті тотального тепла завмерли і чекають сонця. Коти кричать, таджики гребуть. Загалом тиша, гладь, да Божа благодать. І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть? - Настя- відповідає вона - А, я Градімігррр- не вимовляє хлопець букву «Р»

Читати повністю... Читати повністю Віка (веду ЗСЖ)))

18 вересня 2013, 00:16

Читання дітям і дітьми

ЯКІ КНИГИ ЧИТАТИ ДЕТЯМКогда потрібно починати читати дитині книжки? Відповідь на це питання неоднозначна. З одного боку, чим раніше починається знайомство дитини з книгами, тим швидше він їх полюбить, навчиться слухати. Але, з іншого боку, на півроку дитина ще не в змозі зрозуміти прочитаного. Чи варто випереджати події? А чому б і ні. Адже є книжки для малюків, в яких всього кілька рядків дуже простого тексту і красиві, яскраві, зрозумілі картинки. Як правило, ці картинки супроводжуються короткими віршиками або потешками, що містять ...

Читати повністю... Читати повністю Тетяна

16 січня 2012, 00:24

Вибір імені для дитини. Іменини з по батькові

Вибираючи ім'я дитині потрібно також не забувати про його поєднанні з по батькові. Перш за все таке поєднання має бути милозвучною. Для того щоб вибрати відповідне ім'я, яке буде поєднуватися з прізвищем та по батькові, слід звернутися до історії останніх і зрозуміти, які прізвища мають «знатне» походження, а тому з ними будуть поєднуватися рідкісні красиві імена, і навпаки. Слово «прізвище» латинське за походженням, воно означає «сім'я». Це ж значення має і англійське family, і французьке famille, і іспанське familia. У Росії прізвище ...

Читати повністю...
І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть?
Що в імені тобі моєму?
Погрузівшісь в радості декретних прогулянок з іншими матусями, дуже рідко доводиться сором'язливо питати при черговій зустрічі "як вашого малюка звати, вибачте не запам'ятала?
І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть?
І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть?
І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть?
І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть?
І ось коли діти пробігали повз мене, почув їх діалог, хлопець, віку, приблизно, моєї дочки, запитує її: - Тебе як звуть?
Чи варто випереджати події?