Реклама
Реклама
Реклама

Порнозірка Wiska ховається з чоловіком і дітьми від міліції

  1. Прикріплений файл
  2. АВТОР:
  3. Орфографічна помилка в тексті:

31 серпня 2010, 11:41 Переглядів: 31 серпня 2010, 11:41 Переглядів:   Сімейство

Сімейство. Анастасія з чоловіком і синами. Фото з сімейного архіву Насті.

Проти української порнозірки, 25-річної Анастасії (псевдонім - Wiska), і її чоловіка, 42-річного Олександра, порушено кримінальну справу за звинуваченням у поширенні порнографії. Подружжя, оберігаючи долю двох своїх синів, поїхала з рідної Феодосії, щоб уникнути арешту. Анастасія - одна з найбільш затребуваних на Заході порноактрис , Зіграла вже більш ніж в 40 порнофільмах.

Розслідування "справи Віскі" ініціювали депутати Верховної Ради. Звернення до Генпрокурора та голови МВС підписали представники майже всіх фракцій.

ДИВІТЬСЯ ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ

Зокрема, нардепи стурбовані тим, що Олександр і Анастасія "своїми діями переконують нашу молодь, що заняття нетрадиційним сексом і проституцією - це нормальне явище і, більше того, дохідна справа, без сорому повідомляючи в ЗМІ про свої гонорари за заняття проституцією і участь у виготовленні і розповсюдженні порнографічної продукції ".

"Ми уникли арешту тільки завдяки щасливому випадку, - розповіла" Сегодня "Анастасія. - Ми вже їхали в бік Києва, коли нам на півдорозі подзвонили по телефону з проханням відкрити двері у двір для обшуку по ордеру виданим судом. Ну, ми і пояснили, що нас немає вдома ... Так що був обшук чи ні ми не знаємо. але до цього ми з Сашком вже двічі були на допити в міліцію - без повісток, нас також по телефону викликали. Оглядали і наш ноутбук, але ніяких компрометуючих матеріалів не виявили. раніше до нас вже не раз приходили працівники вико лкома з опікунської ради по дітях, дивилися умови проживання дітей, розпитували сусідів. І у сусідів склалася думка, що нас хтось цілеспрямовано гнобить, не дають жити нормально. Тому ми весь час кудись біжимо, намагаємося затер серед людей. Я не можу спати спокійно, боюся, що можуть забрати моїх дітей "

У Феодосійському міськвідділі міліції підтвердили "Сегодня", що після перевірки порушено кримінальну справу - ті матеріали, які є в їх розпорядженні, визнані порнографією. Олександр же стверджує, що весь "компромат" на них - ксерокопії статей з української преси. "Так, ми раніше, не соромлячись, розповідали про те, як Настя одна залишилася з дитиною на руках, і чому вона стала зніматися в порнофільмах, - пояснює Олександр. - Але нічим подібним ми після народження нашого другого сина Оскара (йому зараз 2 роки і 3 місяці) не займаємося. у мене є бізнес в Росії, я займаюся виробництвом металоконструкцій, і нам на життя цілком вистачає ".

"Якби наші депутати більше дбали про громадян, то багато українських дівчат не займалися б проституцією і не їздили б до Європи зніматися в порно!" - підсумувала Настя.

Прикріплений файл:

Прикріплений файл


Прикріплений файл


Прикріплений файл


Прикріплений файл


Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Порнозірка Wiska ховається з чоловіком і дітьми від міліції". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

львівськи Майк

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.