Реклама
Реклама
Реклама

Анастасія Стоцька показала перший транспорт новонародженої дочки

Співачка і молода мама Анастасія Стоцька вийшла на першу прогулянку з новонародженою дочкою і показала, в якій колясці спить маленька Вірочка. Співачка і молода мама Анастасія Стоцька вийшла на першу прогулянку з новонародженою дочкою і показала, в якій колясці спить маленька Вірочка

instagram @ 100tskaya

Свою другу дитину 34-річна Анстасія Стоцька народила 7 травня і практично відразу поділилася радістю з шанувальниками, виклавши фото малятка в Інстаграм. Вчора дівчинка вперше виїхала на повноцінну прогулянку в персональному транспорті разом з мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рожеве чудо: Анастасія Стоцька назвала ім'я новонародженої дочки і показала нове фото

100tskaya Вчора відбулася наша перша прогулянка для Віри Сергеевни👶🏻🐾❤

Передплатники пораділи за Стоцьку і привітали малечу: «Вірочка будь щасливою, здоровою і самої самой🍼🌸🌹🌼», «Вітаю вас з першим днем на прогулянці», «Красуня) у відмінній формі! здоров'я вам)))) »,« Настя, я так і не можу звикнути до Вашого кольору волос☺☺☺ мені так подобаюся РУДИЙ »

При народженні дівчинки була присутня мама Анастасії Стоцької, про що співачка так само повідомила через соцмережу, показавши приємний момент виписки з пологового будинку. На фото новонароджена дівчинка одягнена в рожеву сукню, її мама позує в звичному макіяжі, а поруч підтримує своїх дівчаток бабуся Верочки Ганна Семенівна.

Не стала приховувати Стоцька та ім'я своєї дочки, розповівши, що назвала малу на честь своєї бабусі, відповівши на питання журналістів.

У перший раз чоловік запропонував ім'я на честь мого батька - назвати Олександр - розповідала Анастасія. - А вдруге запропонувала я в честь близького-близького-близької людини, якого вже немає з нами.

Про другу вагітність співачки стало відомо в січні 2017 го, незабаром Анастасія розповіла, що у неї народиться дівчинка. Вагітність пройшла спокійно, до останніх днів Стоцька вела дуже активний спосіб життя, відвідувала світські заходи і знімалася в красивих фотосесіях.

Нагадаємо, 34-річна російська поп-виконавиця Анастасія Стоцька одружена з бізнесменом ресторатором на ім'я Сергій. Пара виховує 5-річного сина Сашка, який став старшим братом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Віра Брежнєва показала свою велику сім'ю
Топ-10 зірок, які в перший раз святкують День матері

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Редактор: Ірина Сігал

Сподобалася стаття? Оцініть: