Реклама
Реклама
Реклама

Ан-70 модернізують, позбавивши від російських деталей

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

14 листопада 2017, 18:27 Переглядів: 14 листопада 2017, 18:27 Переглядів:   Ан-70 на авіавиставці в Дубаї, ОАЕ

Ан-70 на авіавиставці в Дубаї, ОАЕ. Фото: прес-служба ДП "Антонов".

Військово-транспортний літак Ан-70 виробництва ДП "Антонов" буде модернізовано, отримає нову авіоніку і позбудеться російських деталей. Про це повідомила прес-служба держконцерну "Укроборонпром", до якого входить ДП "Антонов".

Про готовність взяти участь в модернізації літака під час провідної міжнародної виставки Dubai Airshow 2017 заявили компанії з Королівства Саудівської Аравії, Об'єднаних Арабських Еміратів та Туреччини.

Завдяки цій модернізації планується розширити унікальні характеристики літака, в першу чергу, завдяки передовим цифровим системам, відзначили в "Укроборонпрому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"З огляду на, що в 2015 році Ан-70 був прийнятий на озброєння Збройних сил України, модернізація цього літака є однією з найважливіших задач, що дозволить значно розширити мобільність і боєздатність українських захисників", - відзначили в дежконцерні.

Нагадаємо, Україна і Саудівська Аравія переходять до нового етапу співпраці з програмі створення нового транспортного Ан-132 розробки ДП "Антонов" .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Український військовий транспортник Ан-70 позбавиться від російських деталей". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ