Реклама
Реклама
Реклама

Віза в Росію

  1. Терміново оформимо запрошення іноземцям для отримання візи в Росію. Якщо ви не знаєте, скільки коштує,...
  2. Отримати запрошення в Росію.
  3. Зробити і оформити запрошення іноземцю в Росію
  4. Запрошення для туристичної візи в Росію.
  5. Візовий збір в Росію.

Терміново оформимо запрошення іноземцям для отримання візи в Росію.

Якщо ви не знаєте, скільки коштує, як і де оформити запрошення для іноземця в Росію, зверніться в нашу компанію. Вам не доведеться займатися збором і оформленням необхідних документів - ці обов'язки візьмуть на себе фахівці нашої компанії. Віза в Росію - це просто, особливо, коли її оформленням займаються професіонали! Працюємо з 1998 року.

Віза в росію для громадян Євросоюзу

У нашій компанії ви можете оформити туристичне або ділове запрошення в РФ для іноземців (бізнес віза). Вам не доведеться взаємодіяти зі співробітниками МВС (ФМС), розбиратися в тонкощах оформлення запрошень. Ви економите свій час і сили, наші фахівці в найкоротший термін оформлять запрошення для ваших друзів або партнерів по бізнесу. Скористайтеся можливістю оформити візу в Росію - все повністю легально, вартість оформлення вельми лояльна.

Отримати запрошення в Росію.

Наші фахівці готові оформити ділове запрошення іноземцю в РФ для отримання візи в Росію на 1 рік. Крім того, ви можете отримати візу на термін від одного до трьох місяців з дозволом на одноразовий або дворазовий в'їзд. Віза в Росію оформляється в консульстві РФ, яке розташоване на території країни перебування запрошеного іноземця. Проставлення візового штампа в закордонному паспорті також здійснюється в країні, де перебуває запрошений громадянин. Наші фахівці оформляють одноразові і річні, ділові та туристичні візи. Оформлення запрошення іноземцю - це наша робота!

Зробити і оформити запрошення іноземцю в Росію

Кому можна оформити турваучер для в'їдаючись в РФ:

  • індивідуальним (самостійним) туристам, які не користуються послугами тур. операторів і агентів;
  • бізнесменам, діловим партнерам, які приїжджають в РФ на короткий період;
  • родичам, альтернатива - гостьового запрошення.

Якщо Вам необхідно замовити запрошення для іноземця в Росію, потрібно:

  • для туристичного запрошення (турваучер) - надіслати нам на пошту скан паспорта гостя, дати в'їзду в РФ, оплачену бронь готелю (якщо немає оплаченої броні готелю, то необхідно попередньо зв'язатися з нами, для уточнення вартості та правил оформлення турваучер)
  • для ділового запрошення (бізнес) - відправити нам на пошту скан паспорта іноземного громадянина, скачати і заповнити опитувальний лист (внизу стр.)

Ми не фірма одноневка і не оформляємо запрошення за 300 рублів, потрібна пустушка - Вам не до нас. Виконуючи наші вимоги, ви отримаєте візу, якщо не переслідуєте мету - незаконний в'їзд. Якщо Вам потрібен надійний партнер, який дорожить своєю ліцензією і репутацією, що знає всі тонкощі міграцінного законодавства РФ і бути впевнені, що не заплатили онлайн за порожній папірець, то ми з радістю надамо Вам допомогу в оформленні туристичного ваучера для отримання візи в Росію. Увага!!! - в зв'язку з випадками підробки наших турваучер, наша компанія не підтверджує за запитом консульства, на непроведені у нас запрошення!

Запрошення для туристичної візи в Росію.

турваучер, туристична віза

Туристичні запрошення для громадян ЄС: (Австрія, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Угорщина, Німеччина, Греція, Данія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Румунія , Фінляндія, Франція, Чехія, Швеція, Естонія), Австралії, Аргентини, Бразилії, Ізраїлю, Ісландії, Канади, Македонії, Монако, Новій Зеландії, Норвегії, Сінгапуру, США, Хорватії, Чорногорії, Швейцарія, Південної Кореї, Японії.

КратністьТермін діїТермін оформленняВартість, руб.Одноразовадо 30 днів1 раб.дн.1200 (для тур груп від 20 чол)Одноразовадо 30 днівонлайн2200Дворазовадо 30 днівонлайн2200

Громадянам ОАЕ, Тайваню, Індії, Малайзії, Індонезія

+ міграційно-небезпечних країн

2-3 раб.дн.від 70 у.о.

у.о. = Євро, за курсом Ц.Б. + 5%

Увага!!! Для отримання туристичної візи в Росію (самостійного подорожі по Росії), якщо у Вас немає замовленого і оплаченого готелю, ми настійно рекомендуємо, забронювати готель (можна без оплати), тому що консульство, в будь-який момент може продзвонити готель, на наявність броні (відбувається в 90% випадках, при зверненні в консульство РФ, за отриманням візи)!

Візовий збір в Росію.

Телекс для - для бізнес візи в Росію

Термінове запрошення, необхідне для оформлення ділової візи. Телекс або бланк.

КратністьТермін діїТермін оформленняВартістьОДНОКРАТНА / дворазовий

30/90

7-9 р.дн.

11000 телекс

багаторазово

* (вкл. в чистий паспорт)

365

15-17 р.дн.

12000 телекс

Телекс МЗСтариф х 2

Телекс для громадян ОАЕ, Тайваню, Індії,

Малайзії, Індонезія, + уточнювати

уточнювати

ТИП ВІЗИ - ЧЛЕН ЕКІПАЖУ

90, 365

20-22 р.дн.

15-17 р.дн.

16500

20500

Дана вартість, для громадян не міграційно-небезпечних країн !!!

Зазначені ціни не поширюються на запрошення для іноземця в росію, для громадян міграційно-небезпечних країн, уточнити умови більш детально ви можете у наших фахівців. При оперативному оформленні одноразової або дворазовою візи за 2-3 робочих дні, доплата 100%. Довгострокова (багаторазова, ділова) віза допускає перебування в Росії не більше 90 днів на кожні 180 днів. Для оформлення довгострокової візи факт використання російської візи раніше не має значення. Ви зможете оформити довгострокову візу іноземцю, навіть якщо раніше йому не доводилося бувати в Росії. Запрошення для громадян Великобританії (Англії, Ірландії, Шотландії) або гр. інших країн, але з отриманням візи в Росію в Великобританії йде з доплатою.

Чим відрізняються наші послуги від інших:

  1. Ми не подаємо документи в ФМС, із серії як вийдуть так вийдуть, додаючи до держмито 400 рубей.
  2. Якщо Вам необхідні чіткі терміни, то вони не можуть коштувати 5 євро
  3. Ми не працюємо як фірма одноденка, відкрилися, здалися, продали послугу і закрилися. Ваш клієнт може втратити вже отриманої візи.

Необхідні документи для оформлення ділового (бізнес) запрошення - заповнена анкета і інші папери:

  • копія сторінок паспорта, що містять персональну інформацію, номер і серію документа, і фотографію громадянина;
  • копія попередньої візи в Росію (для отримання багаторазової візи);
  • копія резидентної візи - цей документ необхідний, якщо запрошена особа проживає в країні, яка є її громадянином, і має намір отримати візу за місцем проживання.
  • можливі други додаткові документи.

Зверніть увагу!

  • Наша компанія не займається виготовленням документів і проставленням віз - це робиться в консульстві.
  • Гарантійний лист і договір з юридичною особою РФ необхідний для запрошення громадян міграційно-небезпечних країн.
  • Громадянин сплачує консульський збір самостійно при отриманні візи.

ВАШ ОПИТУВАЛЬНИЙ ЛИСТ ТЕЛЕКС - Для МЗС і Однократок

Репутація банку ФМС - Для річних МВС

Необхідні документи для оформлення туристичного запрошення (турваучер) можна побачити - натиснувши на онлайн замовлення:

Необхідні документи для оформлення туристичного запрошення (турваучер) можна побачити - натиснувши на онлайн замовлення:

Звертаємо Вашу увагу, що наша компанія не займається проставленням візи, отримання візи в Росію (оформлення) відбувається в консульському установа країни перебування громадянина, у нас відбувається тільки оформлення запрошення в Росію, а так само не сприяє в нелегальній міграції.

Наша компанія не несе жодної відповідальності за громадян, що надаються про себе завідомо неправдиві відомості, що були порушення У РФ, потрапив до чорного списку, які потягли за собою відмову або збільшений термін оформлення документів.

Турваучер і запрошення ануляції не належать.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати, звернувшись до наших менеджерів.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.