Реклама
Реклама
Реклама

Іноземці платять українкам по 30 тисяч євро за фіктивний шлюб

  1. Орфографічна помилка в тексті:

18 грудня 2013, 15:29 Переглядів: 18 грудня 2013, 15:29 Переглядів:   Українці заробляють на життя за допомогою фіктивних шлюбів

Українці заробляють на життя за допомогою фіктивних шлюбів. Фото: & nbsp; ekstrasens.tv & nbsp ;.

Самотні українки погоджуються стати тимчасовими дружинами іноземців, щоб спростити їм процедуру отримання громадянства, повідомляє " ZIK ".

"Він запитав, чи не хочу я швидко заробити гроші , І запропонував мені одружитися. Тобто шлюб фіктивний, і за це він мені запропонував 5 тисяч доларів ", - розповіла українка Уляна, яка вже майже рік в шлюбі з американцем.

За її словами, вони бачилися всього один раз, коли розписувалися. Познайомилися в інтернеті. Дівчина шукала кохання, а він - українське громадянство.

"В однієї моєї знайомої вже було чотири фіктивних шлюбу, якщо не помиляюся, вона собі заробила грошей. Легкі гроші, погодьтеся. І купила собі будиночок десь перед Києвом, тобто вона забезпечена, ні в чому собі не відмовляє", - перераховує дівчина переваги фіктивного шлюбу.

Оголошень про послуги фіктивного шлюбу в інтернеті хоч греблю гати. Українок цікавлять гроші, іноземців - громадянство. Щоб стати громадянином України, емігрантові потрібно прожити тут 5 років, а уклавши шлюб - всього два. Тільки за минулий рік українці уклали 359 шлюбів з іноземцями. І з'ясувати, скільки з них фіктивних - неможливо.

Найчастіше українці укладають фіктивні шлюби з громадянами США . За такі послуги українки просять від 25-ти до 30 тисяч євро . Стати дружиною канадця коштує 20-25 тис. Євро. Німці, французи, бельгійці та швейцарці за таку послугу платять 20 тис. Євро. Італійці та іспанці - від 10 тисяч, а громадяни Латвії, Литви та Естонії за помилковий шлюб готові віддати від 5 до 7 тисяч євро.

Ніякого покарання за укладення фіктивного шлюбу в Україні немає. І хоча умови такого заробітку дуже привабливі, все ж ризик наштовхнутися на афериста або злодія теж існує, попереджають фахівці.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Іноземці платять українкам по 30 тисяч євро за фіктивний шлюб". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ