Реклама
Реклама
Реклама

Що таке Amazon Prime і чому це вигідно - Почтой.ком

  1. Що таке Amazon Prime і чому це вигідно Amazon - найбільший інтернет-магазин в світі і одна з найбільших...
  2. Чим ще вигідний Amazon.Prime?
  3. Як підписатися на Amazon Prime?
  4. Як можна отримати Amazon Prime дешевше?
  5. Як відмовитися від Amazon Prime?
  6. Кому варто платити за підписку на Amazon Prime?
  7. Що таке Amazon Prime і чому це вигідно
  8. Що таке Amazon Prime?
  9. Чим ще вигідний Amazon.Prime?
  10. Як підписатися на Amazon Prime?
  11. Як можна отримати Amazon Prime дешевше?
  12. Як відмовитися від Amazon Prime?
  13. Кому варто платити за підписку на Amazon Prime?
  14. Що таке Amazon Prime і чому це вигідно
  15. Що таке Amazon Prime?
  16. Чим ще вигідний Amazon.Prime?
  17. Як підписатися на Amazon Prime?
  18. Як можна отримати Amazon Prime дешевше?
  19. Як відмовитися від Amazon Prime?
  20. Кому варто платити за підписку на Amazon Prime?

Що таке Amazon Prime і чому це вигідно

Amazon - найбільший інтернет-магазин в світі і одна з найбільших компаній на планеті. Вона обробляє по 3-4 млн замовлень щодня, і скоро, випередивши Apple і Microsoft, може стати першою фірмою з капіталізацією вище $ 1 трлн.

Для покупців в цьому є два плюси. По-перше, через свою величини Amazon може брати мінімальну комісію і встановлювати найнижчі ціни. По-друге, фірма постійно приваблює клієнтів новими знижками і сервісами. Одне з таких напрямків компанії - масштабна програма Amazon Prime, запущена в 2005 році.

Що таке Amazon Prime?

Це програма швидкої доставки, один з сервісів Amazon. Магазин просуває її так, як тільки може, і всі передплатники отримують дуже хорошу вигоду. У нього є три варіанти доставки покупок:

  • Free Shipping - безкоштовна, доступна для замовлень з ціною від $ 49 у сертифікованих продавців Amazon. Термін доставки - близько 7-10 днів.
  • Платна. Термін - 4-5 днів, вартість визначається продавцем товару. Можна прискорити доставку, заплативши за це додатково.
  • Amazon Prime - безкоштовна доставка по США для обраних товарів. Термін - 1-2 дня.

Передплатники програми отримують безкоштовну швидку доставку на всі товари, помічені синьою плашкою Prime в магазині. Для замовлень з Росії це не дуже актуально, але якщо наш склад Почтой.ком отримає вашу посилку на кілька днів швидше, до вас вона теж прийде на кілька днів швидше, так що це не зайве.

Але важливіше те, що передплатники отримують ранній доступ до знижок Lightning Deals , Головним розпродажів дня. У певні дні купувати за цими акціями можуть тільки прайм-мембери. А значить, вони завжди отримують найсолодші ціни. Шампуні по $ 2, взуття по $ 8, сукні по $ 12, електроніка зі знижками $ 150- $ 300 ...

А ще власники Amazon Prime можуть отримувати деякі товари безкоштовно. Нещодавно магазин запустив акцію Sample Box . Можна отримувати коробочки зі зразками найрізноманітнішої продукції (в основному, з косметикою, снеками, аксесуарами). Вартість будь-коробки в повному обсязі компенсується на ваш рахунок "кредитами", які можна витратити на товари з цієї скриньки, якщо щось сподобалося. Аналогічна акція є і для дитячих товарів. Можна, можливо ось тут заповнити дані про ваше маля - і Amazon відправить йому посилку-вітання зі всякими корисними штуками, які стануть в нагоді дитині або батькам.

Причому оформити Prime і отримати всі ці "ништяки" можна безкоштовно. У Amazon Prime працює 30-денний тестовий період, користувачі якого отримують всі бонуси, без обмежень.

Оформити безкоштовну передплату на Amazon Prime

Чим ще вигідний Amazon.Prime?

У Amazon дуже багато дивізій. У компанію входить не тільки інтернет-магазин, але і хмарний сервіс, виробництво, безліч популярних сайтів, в числі яких - кращий стрімінг-портал для геймерів, Twitch. Тому в числі додаткових переваг Amazon Prime - різноманітні безкоштовні сервіси. Серед них:

  • безкоштовні електронні книги (800 тисяч!) для читалок Kindle ( і самі читалки всього по $ 49 );
  • безкоштовна медіатека Amazon Instant Video з десятками тисяч фільмів і серіалів;
  • доступ до сервісу Prime Music з величезною кількістю пісень і плейлистів;
  • ранній доступ до вигідних пропозицій дня на MyHabbit;
  • сервіс Amazon Prime Photos - для зберігання фото в хмарі;
  • безкоштовна підписка на канал будь-якого гравця-стримера в Twitch раз на місяць.

Також Prime пов'язаний з іншими популярними дисконтними програмами Amazon. Для знижок на дитячі товари тут є Amazon Mom, для всього, що цікавить молодих людей, - Amazon Student, для їжі - Amazon Fresh. Причому в останньому є багато продуктів, які майже не псуються, і, з урахуванням їх низької ціни, деякі має сенс спробувати і в Росії. У всіх цих сервісах користувачі Amazon Prime, які вирішили вибрати для себе "спеціалізацію", отримують додаткові знижки 15-20%.

Для реклами свого сервісу з 2015-го Amazon в липні раз на рік влаштовує гігантську розпродаж, Amazon Prime Day. По суті, це аналог знаменитої «Чорної п'ятниці", тільки не під кінець року, а в липні. Контент відповідний: знижки тут йдуть не на подарунки до свята, ялинки та іграшки, а на речі для відпусток та інші корисні штуки. Величезна хвиля знижок, від одягу до електроніки, і вся вона - тільки для передплатників Prime.

Про масштаб заходу можна судити з продажу 2016 року. Тоді було продано:

  • телевізорів - 90 тисяч;
  • навушників - 200 тисяч;
  • взуття - 1 мільйон пар;
  • дитячих іграшок - 2 мільйони штук.

У 2017 році акція буде проходити з 10 по 12 липня. Передбачаються "сотні тисяч" ексклюзивних знижок. Акцент, як зазвичай, буде робитися на спеціальні пропозиції (deals), що діють протягом декількох годин. Якщо встигли купити за час знижки - відмінно, заощадили. Не встигли - на місці старого пропозиції з'явилося безліч нових. Amazon обіцяє, що "знижки будуть з'являтися кожні п'ять хвилин".

Як підписатися на Amazon Prime?

  1. йдемо по засланні ;
  2. Натискаємо на велику жовту кнопку Start your 30-day Prime free trial;
  3. Вибираємо карту, з якої ви будете оплачувати покупки;
  4. Чи підтверджуєте адреса (тут краще використовувати безкоштовний американську адресу, отриманий при реєстрації на Почтой.ком.

Усе! Ви зареєстровані і можете користуватися всіма перевагами "преміального" передплатника протягом 30 днів.

Тільки врахуйте, що при підписці (навіть безкоштовною!) З вашої картки візьмуть 60 рублів, або 1 долар. Робиться це для перевірки, що карта справжня. Після закінчення безкоштовного місяці долар повернуть до вас на карту.

По закінчення 30 днів почнеться платний період, і з вас візьмуть $ 99 за рік підписки. Але навіть в Америці повні $ 99 в рік ніхто не платить. Насправді, отримати Prime можна набагато дешевше.

Зареєструватися на Amazon Prime безкоштовно

Як можна отримати Amazon Prime дешевше?

Так, є три найпоширеніші способи ще більше заощадити на використанні цієї підписки:

  1. Розділити підписку з родичем або довіреною людиною, підключившись до програми Amazon Household . Підключився користувач (кнопка Add an Adult) отримає всі переваги Prime абсолютно безкоштовно. Тобто, кожному з вас доведеться заплатити тільки за $ 50. Але вам треба добре довіряти цій людині, тому що в акаунті він буде бачити інформацію про вашу карту і про ваші покупки.
  2. Взяти Amazon Prime на одній з регулярних акцій. Ціна річної передплати в таких випадках може впасти до $ 20- $ 35.
  3. Взяти місячний абонемент замість річного, якщо ви до кінця не впевнені. Він буде коштувати в 9 разів дешевше, так що якщо цілий рік ви купувати на Amazon не будете, так виходить вигідніше.

Як відмовитися від Amazon Prime?

Навіть якщо ви підписалися на рік, а потім раптом вирішили, що це ні до чого, ви не втратите все $ 99. Повернути гроші, заплачені за Amazon Prime, можна в будь-який момент. Магазин по вашому запиту анулює підписку і поверне все, чим ви не скористалися. Він просто спише з вас $ 10 за кожен місяць використання, а сума, що залишилася повернеться на карту. Безкоштовного періоду тут боятися не потрібно, він повністю безпечний.

Якщо ви вирішили відмовитися від підписки на Amazon Prime, досить зайти в меню Your Account, де ви керуєте усіма параметрами, зайти у вкладку Settings і вибрати пункт Manage Prime Membership. Далі залишиться клікнути на Do not continue. Ваше членство в програмі буде анульовано.

Ваше членство в програмі буде анульовано

До речі, такий "трюк" можна проробляти кожні 13 місяців. Включаєте безкоштовну передплату, користуєтеся місяць. Відключаєтеся від неї. А через рік - підключаєтеся знову, і знову місяць користуєтеся всіма "ніштяк", не сплачуючи ні копійки.

Кому варто платити за підписку на Amazon Prime?

Насправді, всім, хто хоча б 2 рази в місяць робить покупки на Amazon. А також всім тим, хто хоче отримати доступ до найбільш ласим знижкам, або хоче отримати прискорену доставку. Склади Почтой.ком в Піттсбурзі і Делавері приймають посилки від клієнтів з Prime вже на другий день після замовлення, і, якщо справа термінова, посилка доходить до Росії за 7-14 днів. Якщо ви не підписані на програму Amazon і користуєтеся іншою службою доставки, товар з США може прийти і через місяць, і через 40 днів, коли він вже не так потрібен.

Зрозуміло, сервіс магазину "заточений" під жителів Штатів, і чим частіше ви робите покупки, тим більшу вигоду отримаєте. Американці можуть замовляти по 7-8 речей щомісяця, два рази на тиждень, для них Amazon - фактично синонім з "онлайн шопінгом". Тому і передплатників у сайту там дуже багато, 70 мільйонів, майже кожен п'ятий житель країни. У Росії сервіс ніде не піариться (як і сам Amazon), людей, які про нього знають, не так багато. Найбільше на Amazon Prime, як не дивно, підписані російськомовні геймери, які дивляться Twitch - адже це дозволяє безкоштовно підтримувати своїх улюблених стримеров. А ось послугами швидкої і дешевої доставки користується від сили кілька тисяч людей. Тим корисніше знати про можливості, які це дає.

Ну а тестовий 30-денний період варто спробувати абсолютно всім. Тим більше під час Prime Day, коли передплатникам даються величезні бонуси. Ви на це нічого не витратите, зате отримаєте можливість добре заощадити.

Безкоштовно оформити підписку на Амазон Прайм

Що таке Amazon Prime і чому це вигідно

Amazon - найбільший інтернет-магазин в світі і одна з найбільших компаній на планеті. Вона обробляє по 3-4 млн замовлень щодня, і скоро, випередивши Apple і Microsoft, може стати першою фірмою з капіталізацією вище $ 1 трлн.

Для покупців в цьому є два плюси. По-перше, через свою величини Amazon може брати мінімальну комісію і встановлювати найнижчі ціни. По-друге, фірма постійно приваблює клієнтів новими знижками і сервісами. Одне з таких напрямків компанії - масштабна програма Amazon Prime, запущена в 2005 році.

Що таке Amazon Prime?

Це програма швидкої доставки, один з сервісів Amazon. Магазин просуває її так, як тільки може, і всі передплатники отримують дуже хорошу вигоду. У нього є три варіанти доставки покупок:

  • Free Shipping - безкоштовна, доступна для замовлень з ціною від $ 49 у сертифікованих продавців Amazon. Термін доставки - близько 7-10 днів.
  • Платна. Термін - 4-5 днів, вартість визначається продавцем товару. Можна прискорити доставку, заплативши за це додатково.
  • Amazon Prime - безкоштовна доставка по США для обраних товарів. Термін - 1-2 дня.

Передплатники програми отримують безкоштовну швидку доставку на всі товари, помічені синьою плашкою Prime в магазині. Для замовлень з Росії це не дуже актуально, але якщо наш склад Почтой.ком отримає вашу посилку на кілька днів швидше, до вас вона теж прийде на кілька днів швидше, так що це не зайве.

Але важливіше те, що передплатники отримують ранній доступ до знижок Lightning Deals , Головним розпродажів дня. У певні дні купувати за цими акціями можуть тільки прайм-мембери. А значить, вони завжди отримують найсолодші ціни. Шампуні по $ 2, взуття по $ 8, сукні по $ 12, електроніка зі знижками $ 150- $ 300 ...

А ще власники Amazon Prime можуть отримувати деякі товари безкоштовно. Нещодавно магазин запустив акцію Sample Box . Можна отримувати коробочки зі зразками найрізноманітнішої продукції (в основному, з косметикою, снеками, аксесуарами). Вартість будь-коробки в повному обсязі компенсується на ваш рахунок "кредитами", які можна витратити на товари з цієї скриньки, якщо щось сподобалося. Аналогічна акція є і для дитячих товарів. Можна, можливо ось тут заповнити дані про ваше маля - і Amazon відправить йому посилку-вітання зі всякими корисними штуками, які стануть в нагоді дитині або батькам.

Причому оформити Prime і отримати всі ці "ништяки" можна безкоштовно. У Amazon Prime працює 30-денний тестовий період, користувачі якого отримують всі бонуси, без обмежень.

Оформити безкоштовну передплату на Amazon Prime

Чим ще вигідний Amazon.Prime?

У Amazon дуже багато дивізій. У компанію входить не тільки інтернет-магазин, але і хмарний сервіс, виробництво, безліч популярних сайтів, в числі яких - кращий стрімінг-портал для геймерів, Twitch. Тому в числі додаткових переваг Amazon Prime - різноманітні безкоштовні сервіси. Серед них:

  • безкоштовні електронні книги (800 тисяч!) для читалок Kindle ( і самі читалки всього по $ 49 );
  • безкоштовна медіатека Amazon Instant Video з десятками тисяч фільмів і серіалів;
  • доступ до сервісу Prime Music з величезною кількістю пісень і плейлистів;
  • ранній доступ до вигідних пропозицій дня на MyHabbit;
  • сервіс Amazon Prime Photos - для зберігання фото в хмарі;
  • безкоштовна підписка на канал будь-якого гравця-стримера в Twitch раз на місяць.

Також Prime пов'язаний з іншими популярними дисконтними програмами Amazon. Для знижок на дитячі товари тут є Amazon Mom, для всього, що цікавить молодих людей, - Amazon Student, для їжі - Amazon Fresh. Причому в останньому є багато продуктів, які майже не псуються, і, з урахуванням їх низької ціни, деякі має сенс спробувати і в Росії. У всіх цих сервісах користувачі Amazon Prime, які вирішили вибрати для себе "спеціалізацію", отримують додаткові знижки 15-20%.

Для реклами свого сервісу з 2015-го Amazon в липні раз на рік влаштовує гігантську розпродаж, Amazon Prime Day. По суті, це аналог знаменитої «Чорної п'ятниці", тільки не під кінець року, а в липні. Контент відповідний: знижки тут йдуть не на подарунки до свята, ялинки та іграшки, а на речі для відпусток та інші корисні штуки. Величезна хвиля знижок, від одягу до електроніки, і вся вона - тільки для передплатників Prime.

Про масштаб заходу можна судити з продажу 2016 року. Тоді було продано:

  • телевізорів - 90 тисяч;
  • навушників - 200 тисяч;
  • взуття - 1 мільйон пар;
  • дитячих іграшок - 2 мільйони штук.

У 2017 році акція буде проходити з 10 по 12 липня. Передбачаються "сотні тисяч" ексклюзивних знижок. Акцент, як зазвичай, буде робитися на спеціальні пропозиції (deals), що діють протягом декількох годин. Якщо встигли купити за час знижки - відмінно, заощадили. Не встигли - на місці старого пропозиції з'явилося безліч нових. Amazon обіцяє, що "знижки будуть з'являтися кожні п'ять хвилин".

Як підписатися на Amazon Prime?

  1. йдемо по засланні ;
  2. Натискаємо на велику жовту кнопку Start your 30-day Prime free trial;
  3. Вибираємо карту, з якої ви будете оплачувати покупки;
  4. Чи підтверджуєте адреса (тут краще використовувати безкоштовний американську адресу, отриманий при реєстрації на Почтой.ком.

Всі! Ви зареєстровані і можете користуватися всіма перевагами "преміального" передплатника протягом 30 днів.

Тільки врахуйте, що при підписці (навіть безкоштовною!) З вашої картки візьмуть 60 рублів, або 1 долар. Робиться це для перевірки, що карта справжня. Після закінчення безкоштовного місяці долар повернуть до вас на карту.

По закінчення 30 днів почнеться платний період, і з вас візьмуть $ 99 за рік підписки. Але навіть в Америці повні $ 99 в рік ніхто не платить. Насправді, отримати Prime можна набагато дешевше.

Зареєструватися на Amazon Prime безкоштовно

Як можна отримати Amazon Prime дешевше?

Так, є три найпоширеніші способи ще більше заощадити на використанні цієї підписки:

  1. Розділити підписку з родичем або довіреною людиною, підключившись до програми Amazon Household . Підключився користувач (кнопка Add an Adult) отримає всі переваги Prime абсолютно безкоштовно. Тобто, кожному з вас доведеться заплатити тільки за $ 50. Але вам треба добре довіряти цій людині, тому що в акаунті він буде бачити інформацію про вашу карту і про ваші покупки.
  2. Взяти Amazon Prime на одній з регулярних акцій. Ціна річної передплати в таких випадках може впасти до $ 20- $ 35.
  3. Взяти місячний абонемент замість річного, якщо ви до кінця не впевнені. Він буде коштувати в 9 разів дешевше, так що якщо цілий рік ви купувати на Amazon не будете, так виходить вигідніше.

Як відмовитися від Amazon Prime?

Навіть якщо ви підписалися на рік, а потім раптом вирішили, що це ні до чого, ви не втратите все $ 99. Повернути гроші, заплачені за Amazon Prime, можна в будь-який момент. Магазин по вашому запиту анулює підписку і поверне все, чим ви не скористалися. Він просто спише з вас $ 10 за кожен місяць використання, а сума, що залишилася повернеться на карту. Безкоштовного періоду тут боятися не потрібно, він повністю безпечний.

Якщо ви вирішили відмовитися від підписки на Amazon Prime, досить зайти в меню Your Account, де ви керуєте усіма параметрами, зайти у вкладку Settings і вибрати пункт Manage Prime Membership. Далі залишиться клікнути на Do not continue. Ваше членство в програмі буде анульовано.

Ваше членство в програмі буде анульовано

До речі, такий "трюк" можна проробляти кожні 13 місяців. Включаєте безкоштовну передплату, користуєтеся місяць. Відключаєтеся від неї. А через рік - підключаєтеся знову, і знову місяць користуєтеся всіма "ніштяк", не сплачуючи ні копійки.

Кому варто платити за підписку на Amazon Prime?

Насправді, всім, хто хоча б 2 рази в місяць робить покупки на Amazon. А також всім тим, хто хоче отримати доступ до найбільш ласим знижкам, або хоче отримати прискорену доставку. Склади Почтой.ком в Піттсбурзі і Делавері приймають посилки від клієнтів з Prime вже на другий день після замовлення, і, якщо справа термінова, посилка доходить до Росії за 7-14 днів. Якщо ви не підписані на програму Amazon і користуєтеся іншою службою доставки, товар з США може прийти і через місяць, і через 40 днів, коли він вже не так потрібен.

Зрозуміло, сервіс магазину "заточений" під жителів Штатів, і чим частіше ви робите покупки, тим більшу вигоду отримаєте. Американці можуть замовляти по 7-8 речей щомісяця, два рази на тиждень, для них Amazon - фактично синонім з "онлайн шопінгом". Тому і передплатників у сайту там дуже багато, 70 мільйонів, майже кожен п'ятий житель країни. У Росії сервіс ніде не піариться (як і сам Amazon), людей, які про нього знають, не так багато. Найбільше на Amazon Prime, як не дивно, підписані російськомовні геймери, які дивляться Twitch - адже це дозволяє безкоштовно підтримувати своїх улюблених стримеров. А ось послугами швидкої і дешевої доставки користується від сили кілька тисяч людей. Тим корисніше знати про можливості, які це дає.

Ну а тестовий 30-денний період варто спробувати абсолютно всім. Тим більше під час Prime Day, коли передплатникам даються величезні бонуси. Ви на це нічого не витратите, зате отримаєте можливість добре заощадити.

Безкоштовно оформити підписку на Амазон Прайм

Що таке Amazon Prime і чому це вигідно

Amazon - найбільший інтернет-магазин в світі і одна з найбільших компаній на планеті. Вона обробляє по 3-4 млн замовлень щодня, і скоро, випередивши Apple і Microsoft, може стати першою фірмою з капіталізацією вище $ 1 трлн.

Для покупців в цьому є два плюси. По-перше, через свою величини Amazon може брати мінімальну комісію і встановлювати найнижчі ціни. По-друге, фірма постійно приваблює клієнтів новими знижками і сервісами. Одне з таких напрямків компанії - масштабна програма Amazon Prime, запущена в 2005 році.

Що таке Amazon Prime?

Це програма швидкої доставки, один з сервісів Amazon. Магазин просуває її так, як тільки може, і всі передплатники отримують дуже хорошу вигоду. У нього є три варіанти доставки покупок:

  • Free Shipping - безкоштовна, доступна для замовлень з ціною від $ 49 у сертифікованих продавців Amazon. Термін доставки - близько 7-10 днів.
  • Платна. Термін - 4-5 днів, вартість визначається продавцем товару. Можна прискорити доставку, заплативши за це додатково.
  • Amazon Prime - безкоштовна доставка по США для обраних товарів. Термін - 1-2 дня.

Передплатники програми отримують безкоштовну швидку доставку на всі товари, помічені синьою плашкою Prime в магазині. Для замовлень з Росії це не дуже актуально, але якщо наш склад Почтой.ком отримає вашу посилку на кілька днів швидше, до вас вона теж прийде на кілька днів швидше, так що це не зайве.

Але важливіше те, що передплатники отримують ранній доступ до знижок Lightning Deals , Головним розпродажів дня. У певні дні купувати за цими акціями можуть тільки прайм-мембери. А значить, вони завжди отримують найсолодші ціни. Шампуні по $ 2, взуття по $ 8, сукні по $ 12, електроніка зі знижками $ 150- $ 300 ...

А ще власники Amazon Prime можуть отримувати деякі товари безкоштовно. Нещодавно магазин запустив акцію Sample Box . Можна отримувати коробочки зі зразками найрізноманітнішої продукції (в основному, з косметикою, снеками, аксесуарами). Вартість будь-коробки в повному обсязі компенсується на ваш рахунок "кредитами", які можна витратити на товари з цієї скриньки, якщо щось сподобалося. Аналогічна акція є і для дитячих товарів. Можна, можливо ось тут заповнити дані про ваше маля - і Amazon відправить йому посилку-вітання зі всякими корисними штуками, які стануть в нагоді дитині або батькам.

Причому оформити Prime і отримати всі ці "ништяки" можна безкоштовно. У Amazon Prime працює 30-денний тестовий період, користувачі якого отримують всі бонуси, без обмежень.

Оформити безкоштовну передплату на Amazon Prime

Чим ще вигідний Amazon.Prime?

У Amazon дуже багато дивізій. У компанію входить не тільки інтернет-магазин, але і хмарний сервіс, виробництво, безліч популярних сайтів, в числі яких - кращий стрімінг-портал для геймерів, Twitch. Тому в числі додаткових переваг Amazon Prime - різноманітні безкоштовні сервіси. Серед них:

  • безкоштовні електронні книги (800 тисяч!) для читалок Kindle ( і самі читалки всього по $ 49 );
  • безкоштовна медіатека Amazon Instant Video з десятками тисяч фільмів і серіалів;
  • доступ до сервісу Prime Music з величезною кількістю пісень і плейлистів;
  • ранній доступ до вигідних пропозицій дня на MyHabbit;
  • сервіс Amazon Prime Photos - для зберігання фото в хмарі;
  • безкоштовна підписка на канал будь-якого гравця-стримера в Twitch раз на місяць.

Також Prime пов'язаний з іншими популярними дисконтними програмами Amazon. Для знижок на дитячі товари тут є Amazon Mom, для всього, що цікавить молодих людей, - Amazon Student, для їжі - Amazon Fresh. Причому в останньому є багато продуктів, які майже не псуються, і, з урахуванням їх низької ціни, деякі має сенс спробувати і в Росії. У всіх цих сервісах користувачі Amazon Prime, які вирішили вибрати для себе "спеціалізацію", отримують додаткові знижки 15-20%.

Для реклами свого сервісу з 2015-го Amazon в липні раз на рік влаштовує гігантську розпродаж, Amazon Prime Day. По суті, це аналог знаменитої «Чорної п'ятниці", тільки не під кінець року, а в липні. Контент відповідний: знижки тут йдуть не на подарунки до свята, ялинки та іграшки, а на речі для відпусток та інші корисні штуки. Величезна хвиля знижок, від одягу до електроніки, і вся вона - тільки для передплатників Prime.

Про масштаб заходу можна судити з продажу 2016 року. Тоді було продано:

  • телевізорів - 90 тисяч;
  • навушників - 200 тисяч;
  • взуття - 1 мільйон пар;
  • дитячих іграшок - 2 мільйони штук.

У 2017 році акція буде проходити з 10 по 12 липня. Передбачаються "сотні тисяч" ексклюзивних знижок. Акцент, як зазвичай, буде робитися на спеціальні пропозиції (deals), що діють протягом декількох годин. Якщо встигли купити за час знижки - відмінно, заощадили. Не встигли - на місці старого пропозиції з'явилося безліч нових. Amazon обіцяє, що "знижки будуть з'являтися кожні п'ять хвилин".

Як підписатися на Amazon Prime?

  1. йдемо по засланні ;
  2. Натискаємо на велику жовту кнопку Start your 30-day Prime free trial;
  3. Вибираємо карту, з якої ви будете оплачувати покупки;
  4. Чи підтверджуєте адреса (тут краще використовувати безкоштовний американську адресу, отриманий при реєстрації на Почтой.ком.

Всі! Ви зареєстровані і можете користуватися всіма перевагами "преміального" передплатника протягом 30 днів.

Тільки врахуйте, що при підписці (навіть безкоштовною!) З вашої картки візьмуть 60 рублів, або 1 долар. Робиться це для перевірки, що карта справжня. Після закінчення безкоштовного місяці долар повернуть до вас на карту.

По закінчення 30 днів почнеться платний період, і з вас візьмуть $ 99 за рік підписки. Але навіть в Америці повні $ 99 в рік ніхто не платить. Насправді, отримати Prime можна набагато дешевше.

Зареєструватися на Amazon Prime безкоштовно

Як можна отримати Amazon Prime дешевше?

Так, є три найпоширеніші способи ще більше заощадити на використанні цієї підписки:

  1. Розділити підписку з родичем або довіреною людиною, підключившись до програми Amazon Household . Підключився користувач (кнопка Add an Adult) отримає всі переваги Prime абсолютно безкоштовно. Тобто, кожному з вас доведеться заплатити тільки за $ 50. Але вам треба добре довіряти цій людині, тому що в акаунті він буде бачити інформацію про вашу карту і про ваші покупки.
  2. Взяти Amazon Prime на одній з регулярних акцій. Ціна річної передплати в таких випадках може впасти до $ 20- $ 35.
  3. Взяти місячний абонемент замість річного, якщо ви до кінця не впевнені. Він буде коштувати в 9 разів дешевше, так що якщо цілий рік ви купувати на Amazon не будете, так виходить вигідніше.

Як відмовитися від Amazon Prime?

Навіть якщо ви підписалися на рік, а потім раптом вирішили, що це ні до чого, ви не втратите все $ 99. Повернути гроші, заплачені за Amazon Prime, можна в будь-який момент. Магазин по вашому запиту анулює підписку і поверне все, чим ви не скористалися. Він просто спише з вас $ 10 за кожен місяць використання, а сума, що залишилася повернеться на карту. Безкоштовного періоду тут боятися не потрібно, він повністю безпечний.

Якщо ви вирішили відмовитися від підписки на Amazon Prime, досить зайти в меню Your Account, де ви керуєте усіма параметрами, зайти у вкладку Settings і вибрати пункт Manage Prime Membership. Далі залишиться клікнути на Do not continue. Ваше членство в програмі буде анульовано.

Ваше членство в програмі буде анульовано

До речі, такий "трюк" можна проробляти кожні 13 місяців. Включаєте безкоштовну передплату, користуєтеся місяць. Відключаєтеся від неї. А через рік - підключаєтеся знову, і знову місяць користуєтеся всіма "ніштяк", не сплачуючи ні копійки.

Кому варто платити за підписку на Amazon Prime?

Насправді, всім, хто хоча б 2 рази в місяць робить покупки на Amazon. А також всім тим, хто хоче отримати доступ до найбільш ласим знижкам, або хоче отримати прискорену доставку. Склади Почтой.ком в Піттсбурзі і Делавері приймають посилки від клієнтів з Prime вже на другий день після замовлення, і, якщо справа термінова, посилка доходить до Росії за 7-14 днів. Якщо ви не підписані на програму Amazon і користуєтеся іншою службою доставки, товар з США може прийти і через місяць, і через 40 днів, коли він вже не так потрібен.

Зрозуміло, сервіс магазину "заточений" під жителів Штатів, і чим частіше ви робите покупки, тим більшу вигоду отримаєте. Американці можуть замовляти по 7-8 речей щомісяця, два рази на тиждень, для них Amazon - фактично синонім з "онлайн шопінгом". Тому і передплатників у сайту там дуже багато, 70 мільйонів, майже кожен п'ятий житель країни. У Росії сервіс ніде не піариться (як і сам Amazon), людей, які про нього знають, не так багато. Найбільше на Amazon Prime, як не дивно, підписані російськомовні геймери, які дивляться Twitch - адже це дозволяє безкоштовно підтримувати своїх улюблених стримеров. А ось послугами швидкої і дешевої доставки користується від сили кілька тисяч людей. Тим корисніше знати про можливості, які це дає.

Ну а тестовий 30-денний період варто спробувати абсолютно всім. Тим більше під час Prime Day, коли передплатникам даються величезні бонуси. Ви на це нічого не витратите, зате отримаєте можливість добре заощадити.

Безкоштовно оформити підписку на Амазон Прайм

Prime?
Як можна отримати Amazon Prime дешевше?
Prime?
Як можна отримати Amazon Prime дешевше?
Prime?
Як можна отримати Amazon Prime дешевше?
Prime?
Prime?
Prime?