Реклама
Реклама
Реклама

У Дніпрі на житловому масиві "Парус" будується новий комплекс "Червоні вітрила"

В останні кілька років в Дніпрі став активно розвиватися ринок нерухомості. Споживчий попит на житло є - і тому нові комплекси з'являються в різних районах міста із завидною регулярністю.

Все більше жителів міста при виборі житла віддають перевагу не вторинному ринку, а новобудовам, які більш технологічні, розташовані в більш комфортних районах і часто коштують дешевше, ніж аналогічне житло на вторинному ринку. Один з таких сучасних, комфортних комплексів - ЖК «Червоні вітрила», будують на житловому масиві «Парус», за адресою: вулиця Гидропарковая, 13. інформатор відправився подивитися, як виглядає новий комплекс, і покаже вам процес будівництва.

Забудовник, який займається об'єктом, - компанія «Добробут», що працює на ринку Дніпра з 2005 року. За цей час «Добробут» створила безліч об'єктів і зарекомендувала себе як надійна і стабільна компанія. «Візитною карткою» забудовника став однойменний комплекс, який розташований на Слобожанському проспекті, 17а. Його почали зводити в листопаді 2015 го, а вже в червні 2017 року новобуд здали в експлуатацію. Зараз його обживають щасливі власники новеньких квадратних метрів.

В останні кілька років в Дніпрі став активно розвиватися ринок нерухомості

ЖК «Червоні вітрила» будується на житловому масиві «Парус»

ЖК «Червоні вітрила» будується на житловому масиві «Парус»

Будинок тільки почали будувати, тому пропозиції про покупку зараз досить вигідні

Будинок тільки почали будувати, тому пропозиції про покупку зараз досить вигідні

Тут буде розташовуватися житловий комплекс

Купівля квартири починається зі знайомства з об'єктом на місці будівництва. Відділ продажів знаходиться недалеко від самого комплексу ЖК «Червоні вітрила» - на вулиці накладні, 7, в трьох хвилинах від кінцевої зупинки громадського транспорту. Знайти офіс досить просто: потрібно рухатися від кінцевої зупинки повз Слов'янського ринку з вітрильного провулку до перетину з вулицею моніторними. Там, в прохолодному і комфортному офісі, покупців зустрінуть приємні дівчата, які детально розкажуть про новий комплексі, допоможуть вибрати квартиру і навіть проведуть екскурсію на будмайданчик, щоб майбутній власник житла побачив, як просувається будівництво.

Роботи просуваються дуже активно

Роботи просуваються дуже активно

На будмайданчику постійно працюють робочі

На будмайданчику постійно працюють робочі

Будівельна техніка працює без перерви

Сам 10-поверховий житловий комплекс будується на Гидропарковая вулиці, в пішій доступності від шкіл, супермаркетів, аптек, банків і ринків. Комплекс будується на другій лінії, так що майбутнім мешканцям не будуть заважати проїжджаючі мимо автомобілі і пил, яку вони піднімають. Крім цього, територія комплексу буде закритою, огородженій парканом і охороняється, а в кожному під'їзді передбачена кімната консьєржа. Для зручності жителів на території ЖК «Червоні вітрила» зроблять паркінг, а також дитячий майданчик.

У відділі продажів вам допоможуть вибрати найбільш підходящу квартиру

У відділі продажів вам допоможуть вибрати найбільш підходящу квартиру

Співробітники відділу продажів пригостять вас кави і детально проконсультують щодо покупки

Співробітники відділу продажів пригостять вас кави і детально проконсультують щодо покупки

Відділ продажів ЖК «Червоні вітрила» знаходиться за адресою: вулиця Мониторная, 7

Забудовник піклується про майбутніх жителів комплексу, тому для будівництва будинку обраний найкращий матеріал - цегла, а утеплення стін зроблено за допомогою базальтових плит. Такі рішення в плані енергоефективності дозволять жителям відчувати себе комфортно навіть в найхолодніші зими. Крім того, на даху ЖК «Червоні вітрила» буде обладнана власна котельня, яка буде обігрівати весь комплекс, а в кожній квартирі передбачили лічильник на тепло і воду. Завершення будівництва першої черги ЖК «Червоні вітрила» планується на осінь 2019 року, але продаж квартир в першій черзі відкрита вже зараз. Ціни на житло досить демократичні: 12 500 гривень за кв. м. Крім того, зараз діють спеціальні акції та пропозиції. Щоб вибрати квартиру, звертайтеся до відділу продажів за адресою: вулиця Мониторная, 7.

Або на сайт компанії: https://dobrobut-dev.com.ua

Подробиці і фотографії ходу будівництва можна подивитися тут: https://www.instagram.com/_dobrobut , https://www.facebook.com/dobrobut1/
Зв'язатися з відділом продажів можна також за телефонами: +38 (098) 578 11 99, +38 (095) 578 11 99.

Анастасія Золотарьова

Фото, відео: Сергій Скрипник, Олександр Калінчук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.