Реклама
Реклама
Реклама

Пансіонат Червоні вітрила

  1. ОПИС
  2. СЕРВІС:
  3. НОМЕРИ І ЦІНИ:

Зовнішнє оздоблення і внутрішній затишок забезпечать вам приємне проведення часу в колі сім'ї та друзів в пансіоні Червоні вітрила, розташованому в одному з наймальовничіших місць на узбережжі озера Байкал.

НА BOOKING бронювання без передоплати! Скасування бронювання БЕЗКОШТОВНО!

ОПИС

Готель-пансіон знаходиться на самому березі озера Байкал в поселек Велике Голоустное, розташованому в 110 км від м Іркутськ (по Голоустненскому тракту). Круглий рік для проживання пансіон надає затишні і повністю упорядковані будиночки на сім'ю з 2-ух людина з можливістю доп. місця. Кожен будиночок має свою обгороджену територію з місцем для відпочинку і з виходом на Байкал.
Для компаній з 6-8 чоловік пропонуємо упорядкований котедж з усім необхідним для комфортного і безтурботного відпочинку. Тут Ви можете провести день народження, відсвяткувати свято, просто зібратися з близькими Вам людьми. Зона котеджу огороджена, є місце для барбекю, гойдалки і насадження.
І увага - еко-лазня прямо на березі озера, що дає можливість відразу з парилки зануритися в прохолодні води Байкалу. Це буде одним з найяскравіших вражень вашого чудового відпочинку на Байкалі.
Також до ваших послуг: настільні ігри (в будиночку), місце для барбекю, колекція DVD, прокат шезлонгів, баня, прокат велосипедів, надувних човнів, можливі екскурсії на катері / конях за попереднім замовленням.

Зупинившись в пансіонаті Червоні вітрила, ви зможете просто здійснювати піші прогулянки (в ліс, на гори, звідки відкривається захоплюючий дух вид на о. Байкал і гори Саяни), надихатися чистим Байкальський повітрям (іноді не без вітерця), покуштувати традиційної байкальської риби - омуль в будь-якому вигляді, відвідати затишну і намолену церква.

СЕРВІС:

НАЙМЕНУВАННЯ НАЯВНІСТЬ Живлення Не Кафе Немає Розрахунок Visa / MasterCard: Немає Баня / сауна Є Інтернет Є

НОМЕРИ І ЦІНИ:

НОМЕР НИЗЬКИЙ СЕЗОН *, руб / номер СЕРЕДНІЙ СЕЗОН **, руб / номер ВИСОКИЙ СЕЗОН ***, руб / номер БУДИНОЧОК 2-місний
Двоспальні ліжка, стіл, дзеркало, шафа, тумбочки, телевізор, холодильник, чайник, фен, рушники. Санвузол і душова в будиночку. 2700 3000 3500 КОТЕДЖ 6ти-місний
Всі вікна котеджу з видом на Байкал, на першому поверсі вікно панорамне. У будинку на першому поверсі є кухня з плитою для приготування їжі, необхідний посуд, холодильник, обідня зона, телевізор з супутниковою антеною, душова кімната, упорядкований туалет, гардеробна, диван одномісний; на другому поверсі розташовані дві спальні кімнати з 2 двоспальними ліжками, гардеробна; на третьому поверсі знаходиться двомісний диван, стіл. Всі кімнати оснащені освітлювальними приладами і розетками. На території біля будинку є зона барбекю з великим столом і лавками, гойдалки, насадження. 10000 10000 10000 ДОП. МІСЦЕ для дорослого
Еврораскладушка з постільною білизною 750 750 750 ДОП. МІСЦЕ для дитини до 12 років
Еврораскладушка з постільною білизною 500 500 500 * НИЗЬКИЙ СЕЗОН: 12 cічня по 31 травня;
** СЕРЕДНІЙ СЕЗОН: з 01 червня по 30 червня, з 01 вересня по 31 грудня;
*** ВИСОКИЙ СЕЗОН: з 01 липня по 31 серпня.
Приймаємо гостей цілий рік !!!
Розрахунковий час за місцевим часом: заїзд - 13.00, виїзд 12.00.
Розміщення з вихованцями БУДЬ-ЯКИХ РОЗМІРІВ - ЗАБОРОНЕНО;
Розміщення з дітьми до 3-х (трьох) років безкоштовно без надання дод.місця;
На території готелю куріння, розпалювання багать заборонено.

НА BOOKING бронювання без передоплати! Скасування бронювання БЕЗКОШТОВНО!