Реклама
Реклама
Реклама

Внесено зміни в правила полювання на території Алтайського краю

16 лютого 2012 р 17:46

губернатор краю Олександр Карлін підписав відповідну постанову.

Відповідно до змін федерального законодавства Російської Федерації повноваження державного мисливського нагляду передані на регіональний рівень, пояснили в Алтайкрайохотуправленіі .

Відповідно в вступили в силу змінами державні мисливські інспектори мають право перевіряти у юридичних осіб і громадян документи, що дозволяють здійснювати користування тваринним світом, перебувати на особливо охороняється природного території, за винятком особливо охоронюваних акваторій федерального значення, зберігати і носити вогнепальну зброю. Постановою також передбачається проведення огляду речей і особистий огляд затриманих осіб, зупинку і огляд транспортних засобів, перевірка зброї та інших знарядь добування об'єктів тваринного світу, допускається вилучення у порушників незаконно добутих об'єктів тваринного світу та отриманої з них продукції і т. Д.

Цією ж постановою внесені зміни до «Правил добування об'єктів тваринного світу, не віднесених до мисливських ресурсів і водним біологічним ресурсам і не належать до видів, занесених до Червоної книги Російської Федерації і Червону книгу Алтайського краю». Так, згідно з документом, сіра ворона виключена з об'єктів спортивного полювання.

Постанова Адміністрації Алтайського краю № 40 від 04.02.2012 р "Про деякі актах Адміністрації краю"


16 лютого 2012 р 17:46   губернатор краю   Олександр Карлін   підписав відповідну постанову