Реклама
Реклама
Реклама

Кінотеатр «Алмаз»

Переглядів: 936

Кінотеатр «Алмаз» був побудований близько сорока років тому і ще в радянські часи став улюбленим місцем перегляду кінофільмів москвичів і гостей міста. На початку 2000-х років він був закритий на реконструкцію, в ході якої будівля оновилося - дизайнери ретельно продумали оригінальне внутрішнє оформлення та інтер'єр, роблять кінотеатр схожим з космічним кораблем. У 2009 році «Алмаз» знову відчинив для відвідувачів двері і з тих пір незмінно радує їх репертуаром і помірними цінами.

В кінотеатрі обладнані п'ять залів, забезпечених сучасною кінопроекційною і акустичної апаратурою, що забезпечує прекрасну якість зображення і звуку. У великому залі, розрахованому на 600 місць, демонструються фільми у форматі 3D. У залах встановлені системи кондиціонування повітря і зручні крісла. Крім звичайних місць обладнані комфортні диванчики love-seats і шість VIP-лож, де глядачі можуть сидіти за столиками і робити замовлення в кінобар.

Для забезпечення максимального комфорту відвідувачів в «Алмаз» працюють затишна кав'ярня і ресторани, меню яких пропонують страви європейської та японської кухні. На другому поверсі кінотеатру гості можуть відвідати просторий зал з американським більярдом або зіграти в боулінг, в фойє встановлені різні ігрові автомати. Також в «Алмаз» до послуг відвідувачів відкрита VIP-кімната, де можна спробувати свої сили в російській більярді.

У теплу пору року в кінотеатрі діє літнє кафе. Крім того, на величезному екрані транслюються прямі покази спортивних матчів. Біля кінотеатру обладнана безкоштовна парковка для автомобілів.

Адреса: вул. Шаболовка, д. 56 (м. Шаболовская, Тульська)

Телефон: +7 (495) 954-10-02

сайт: www.almazcinema.ru

ru