Реклама
Реклама
Реклама

Розлучення прописаний в контракті: Пугачова вижене Галкіна з замку і позбавить дітей

Це пояснює смуток шоумена, який з'являється з сумом в очах на всіх останніх фото.

Це пояснює смуток шоумена, який з'являється з сумом в очах на всіх останніх фото

Все більше нагнітається ситуація навколо сім'ї Алли Пугачової і Максима Галкіна. Ходять чутки про взаємні зради, змови і смертельних захворюваннях. Іноді навіть починає здаватися, що все це продуманий фарс, створений з метою залучити якомога більше уваги до персонам напередодні концерту Примадонни в честь 70-річчя.

Якщо це так, то схоже, що Алла Борисівна ретельно продумала шлюбний контракт з Галкіним, перш ніж вискочити заміж. Наприклад, розлучення теж може бути частиною угоди між літньою співачкою і молодим шоуменом. Скандальний розрив відносин і шлюбних уз чи не головної пари російського шоу-бізнесу явно приверне багато уваги, що і потрібно Пугачової для створення ажіотажу перед концертом. Схоже, Алла Борисівна вирішила максимально забезпечити собі лакшери-життя до кінця своїх днів і забезпечити двійнят, нехай і ціною зруйнованого шлюбу.

А судячи з сумним постам Галкіна і його рідкісним появою будинку, його Пугачова не тільки вижене із замку, але ще і позбавить дітей. Тому при кожній нагоді батько Лізи і Гаррі проводить з ними час, записуючи прогулянки на відео, щоб після, коли позбудеться зустрічей з дітьми, було що згадати.

Гуморист виявився не готовий до розставання з дітьми і дружиною, з якою він довгі роки грав щасливу сім'ю, хоч і з самого початку знав, на що йде, підписуючи фатальний шлюбний контракт з Пугачовою.


Настя пересолити