Реклама
Реклама
Реклама

Родичі Пугачової побилися через спадщину

  1. міфічні мільйони
  2. Серце - найбільш уразливий орган Пугачова

Алла Борисівна не пустила племінників на поминки брата

Алла Борисівна не пустила племінників на поминки брата

Примадонна поховала молодшого брата. За дев'ять днів до смерті Євгена Борисовича зробили операцію на серці. Символічно, що ховали полковника у відставці ПУГАЧОВА в День захисника Вітчизни.

В останні роки Євген, брат Алли Борисівни, багато часу проводив в лікарнях. Проблеми з синами - 30-річним Артемом і 25-річним Владом - відбилися на його здоров'ї. Між собою зіркові племінники ніколи не ладнали, та ще були схильні до згубних звичок. Примадонна завжди була підтримкою для брата: давала гроші на виховання синів, оплачувала лікарні, радувала подарунками.

Примадонна завжди була підтримкою для брата: давала гроші на виховання синів, оплачувала лікарні, радувала подарунками

Догляд брата - занадто важка втрата для Алли Борисівни

Про проблеми в родині брата Алли Борисівни ми написали першими два роки тому (подробиці тут ). Прочитавши нашу публікацію, Пугачова зателефонувала Євгену і насварила за мовчання, за те, що приховував правду про пристрасть сина Влада до наркотиків і випивки. Хлопця на наступний день відправили в клініку, в його квартирі затіяли ремонт. І все за власний кошт співачки.

- Якби не та публікація, - був відвертим зі знайомими Владислав, - то на мене, як і раніше уваги ніхто б не звернув, не змусив лікуватися. Зараз хитався б я по смітниках. У кращому випадку.

У кращому випадку

міфічні мільйони

Алла Борисівна не відходила від ліжка брата, ледь його виписали з лікарні в середині лютого. Він і помер у неї на руках 19 лютого.

- Тепер я за Владьку спокійний: знайшов йому роботу, скоро подарує мені онука і вже тоді зовсім схаменеться, - сподівався Євген Борисович незадовго до смерті.

Чоловіка не бентежило, що у Вікторії, 37-річної співмешканки його 25-річного сина, вже є дитина і за плечима майбутньої невістки шість років в'язниці.

Чоловіка не бентежило, що у Вікторії, 37-річної співмешканки його 25-річного сина, вже є дитина і за плечима майбутньої невістки шість років в'язниці

Племінники зірки - Артем ...

Мама Вікторії працює прокурором і теж спокійно ставиться до того, що зять, як і її дочка, наркоман зі стажем.

- Ці нові пугачевские родичі швидко взяли Владика в оборот. Теща його новоспечена думає, що у хлопця мільйони, - шепочуться сусіди. - Хоча Владик нині - дійсно багатий наречений. Свою квартиру на Самаркандському бульварі Женя залишив йому, як і ту, в Вешняках, де Владька зі старшим братом Артемом жив до смерті батька. У Артема за законом тільки половина кімнатки. Ця частина дісталася йому після смерті матері в листопаді 2001 року. Але Артем все це хоче у Влада відняти. Хоча ображатися Темі негоже. Нещодавно Алла купила йому квартиру, та ще 300 тисяч дала на обстановку. Правда, Артем на ці гроші свою бабу машину купив, але це вже не наша справа. Аби до Владика не ліз, а то каже: «Доведу, що він недієздатний, по« нарколожкам »валявся, - і все буде моє!

Аби до Владика не ліз, а то каже: «Доведу, що він недієздатний, по« нарколожкам »валявся, - і все буде моє

... і Владислав - з цивільними дружинами

На хліб 20 рублів так і бути дам, якщо попросить ». Напередодні похорону Жені брати ТАКЕ в квартирі влаштували: випивали, кричали, билися, музика орала. На кладовищі Владик пішов з величезним синцем під оком, а від Теми несло перегаром. Алла, коли їх побачила, обімліла і не пустила на поминки, сказавши, що розмовляти про їх подальшому житті буде тільки завтра.

Сусіди також відзначають, що вже на наступний день після смерті батька Артем приїжджав в його квартиру шукати міфічні мільйони.

- Він уже кілька років мріяв знайти загашники батька, - розповіла нам Галина, яка мешкає в сусідньому під'їзді. - Казав, ніби Алла Баті щомісяця по тисячі доларів відстібається.

В оточенні сім'ї Пугачова впевнені, що вся спадщина отримає Влад. Любив покійний обох синів, але кровним для нього був тільки молодший. Артема, сина покійної дружини Олени, Євген Борисович усиновив, коли той був ще зовсім крихіткою.

Артема, сина покійної дружини Олени, Євген Борисович усиновив, коли той був ще зовсім крихіткою

Могила Євгена Борисовича на Кузьмінському кладовищі потопала у квітах

Могила Євгена Борисовича на Кузьмінському кладовищі потопала у квітах

Співачка ледве стримувала сльози (зліва - Максим ГАЛКІН, ззаду - Філіп КІРКОРОВ)

Співачка ледве стримувала сльози (зліва - Максим ГАЛКІН, ззаду - Філіп КІРКОРОВ)

Проблеми з серцем почалися у Пугачової 20 років тому

Серце - найбільш уразливий орган Пугачова

Діагноз «інфаркт міокарда» часто звучав в сім'ї Пугачової. Мати і батько Алли і Євгенія померли від цієї недуги в 64 роки. Улюблена бабуся співачки по материнській лінії померла теж від хвороби серця.

* Бориса Михайловича, батька Алли і Євгена Пугачова, заарештували за безпідставним звинуваченням, коли діти були старшокласниками. Судова помилка коштувала чоловікові життя. У 1982 році його не стало. Дочка перервала гастролі і приїхала на похорон.

Алла і Женя були дружні з дитинства

* Мати Пугачова, Зінаїда Архипівна, пережила п'ять (!) Інфарктів. Вона померла від шостого в 1986-му на порозі приміщення, де мало відбутися партійні збори. Звістка про смерть мами Алла отримала на гастролях в Самарі.

- Мама завжди дуже переживала за нас, - розповідав кілька років тому Євген Борисович. - Своїми з Аллою успіхами, ми зобов'язані їй.

* Болі в серці не обійшли стороною і примадонну. Проблеми почали мучити співачку 20 років тому. Вона пережила мікроінфаркт і кілька операцій на серці, останню - в грудні 2010 року. На жаль, серйозно піклуватися про своє серце Пугачова почала тільки в останні роки.

* Брат зірки пішов з життя після третього інфаркту. Вмирали від кардіонедугов і інші родичі Алли Борисівни.

Вмирали від кардіонедугов і інші родичі Алли Борисівни

Максим ГАЛКІН ...

Максим ГАЛКІН

... і Валентин Юдашкін розділили горе з примадонною