Реклама
Реклама
Реклама

Ліцензія на алкоголь

  1. Розмір держмита
  2. Як отримати ліцензію на алкоголь?
  3. Чому вигідно звернутися до фахівців
  4. Продукція, яка містить понад 0,5% етилового спирту, що не вважається алкогольної:
  5. Додаткові послуги
  6. В яких основних випадках не допускається роздрібний продаж алкогольної продукції:
  7. Законодавча база з ліцензування алкоголькой продукції

Отримуємо ліцензії на алкоголь в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області в мінімально можливі терміни під ключ Отримуємо ліцензії на алкоголь в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області в мінімально можливі терміни під ключ. Вартість послуг по отриманню ліцензії на алкоголь від 10 000 рублів. При оформленні алкогольної ліцензії одночасно на кілька об'єктів надаються знижки.

Робимо ліцензії на роздрібний продаж алкогольної продукції для підприємств громадського харчування і магазинів, продовжуємо, вносимо зміни.

Здійснюємо допомогу в ліцензуванні складних випадків. Рекомендуємо звертатися до наших фахівців до того, як ви отримали офіційний негативний результат. Наша робота максимально ефективна до отримання Вами офіційної відмови і втрати держмита.

А також отримуємо ліцензії на оптовий продаж алкогольної, спиртовмісної харчової та нехарчової продукції (закупівля, зберігання і постачання) під ключ.

Розмір держмита

Ліцензія видається на термін від 1 року до 5 років Ліцензія видається на термін від 1 року до 5 років. З 1 липня 2014 року розмір держмита за кожен рік роздрібної торгівлі збільшений. Державне мито за видачу або продовження строку дії роздрібної алкогольної ліцензії становить 65 000 рублей за кожен рік терміну дії дозволу. Максимальний платіж може бути 325 000 рублей. т. е. за п'ять років дії ліцензії.

Як отримати ліцензію на алкоголь?

  1. Перевіряємо приміщення на відповідність ліцензійним вимогам до початку роботи, що дає 100% гарантію точного результату. Консультуємо про можливість отримання (видачі) ліцензії на алкоголь на ваше приміщення, в тому числі в складних випадках.
  2. Реєструємо договір оренди (суборенди) в УФРС. Якщо у вас договір суборенди, то договір оренди на ваше приміщення також повинен бути зареєстрований в УФРС.

    Розробляємо договори оренди (суборенди), збираємо пакет необхідних документів для реєстрації, перевіряємо їх на юридичну чистоту, супроводжуємо документи в державному органі, отримуємо зареєстрований договір оренди в УФРС. При наявності договору оренди з КУГИ (КВО), укладеного на невизначений термін, готуємо спеціальний пакет документів для ліцензії на алкоголь.

    Федеральним законом від 18 липня 2011 N 218-ФЗ "Про внесення змін до Федерального закону" Про державне регулювання виробництва і обороту етилового спирту, алкогольної і спиртовмісної продукції "договір оренди або суборенди повинен реєструватися в УФРС, таким чином, термін його дії повинен бути рік або більше.

  3. Оформляємо заяву і необхідний пакет документів для отримання дозволу на алкоголь. Подаємо документи і самостійно супроводжуємо перевірку ліцензує органу.
  4. Отримуємо бланк алкогольної ліцензії.

Важлива інформація

Державний орган вимагає певну редакцію деяких пунктів договору оренди, тому при необхідності проводимо редагування договору оренди та узгодження змін з орендодавцем.

При отриманні роздрібної алкогольної ліцензії необхідно надавати лицензирующему органу приміщення, де буде здійснюватися зберігання напоїв, що містять алкоголь. Кімната для зберігання алкоголю повинна бути обладнана системами зберігання.

Необхідно дотримуватися порядку ліцензування: до первинного отримання ліцензії займатися продажем алкогольної продукції до отримання ліцензії заборонено, також заборонено наявність алкоголю на об'єкті.

Чому вигідно звернутися до фахівців

У разі відмови ліцензує органу в наданні або продовження терміну дії ліцензії на роздрібний продаж алкогольної продукції сплачена сума державного мита поверненню і, відповідно, заліку не підлягає, тому, заощаджуючи час і гроші, вигідно звернутися в «Центр ділових послуг», який має десятирічний досвід в отриманні даного виду ліцензії.

Продукція, яка містить понад 0,5% етилового спирту, що не вважається алкогольної:

Продукція, яка містить понад 0,5% етилового спирту, що не вважається алкогольної:

  • сидр
  • медові вина
  • квас
  • Напої бродіння з вмістом спирту в діапазоні: 0,5% - 1,2%.

Додаткові послуги

  • Здійснюємо зміна бланка ліцензії: зміна юридичної адреси, додавання нових об'єктів в ліцензію, видалення адрес об'єктів, які необхідно виключити з ліцензії.
  • Допомагаємо проходити ліцензійні планові та позапланові перевірки у процесі діяльності, оформляти необхідні документи, надаємо ваші інтереси в державних органах і суді.
  • Продовжуємо ліцензії, переоформляємо під ключ, здійснюємо юридичну перевірку та приведення вихідних документів у відповідність законам Російської Федерації і суб'єктів: міста Санкт-Петербурга або Ленінградської області.
  • Консультуємо з питань, пов'язаних з дотриманням правил ліцензування, зміною положень, умов, виконання яких є необхідним для входження до реєстру компаній, які отримали ліцензію.

вартість ліцензії

№ Найменування послуги Примітка Вартість 1 Підготовка документів для відкриття ТОВ Враховуються вимоги ліцензує органу. 2000 руб. без урахування держмита та ін. 2 Збільшення статутного капіталу Для магазинів статутний капітал повинен бути не менше 500 000 рублів. Для кафе, ресторанів, баров- 10 000 рублів. Від 4 500 руб. 3 Зміна статуту, доповнення видів діяльності Враховуються вимоги ліцензує органу. Від 2500 руб. 4 Розробка або редагування договору оренди . Приведення договору оренди у відповідність до вимог УФРС. Від 2 000руб. 5 Реєстрація договору оренди в УФРС Оформлення, подача документів, супровід, отримання. Від 8 000 руб. 6 Отримання роздрібної алкогольної ліцензії, в тому числі складні випадки Юридичний аудит вихідних документів замовника. Підготовка пакету документів, подача в ліцензійний відділ комітету. Супровід інспектора на об'єкт. Отримання бланка ліцензії. Від 10 000 руб. в залежності від кількості об'єктів. 7 Внесення змін до бланку алкогольної ліцензії на реалізацію алкогольної продукції При зміні юридичної адреси, при доповненні нових адрес місця здійснення діяльності, при видаленні з бланка адрес. Від 10 000 руб. 8 Продовження ліцензії роздрібного продажу алкогольної продукції Рекомендуємо звертатися для продовження ліцензії за 3 місяці до її закінчення. Від 9 000 руб.

В яких основних випадках не допускається роздрібний продаж алкогольної продукції:

В яких основних випадках не допускається роздрібний продаж алкогольної продукції:

  1. Ліцензія на роздрібний продаж алкогольної продукції не видається у всіх видах громадського транспорту міського та приміського сполучення, на зупиночних пунктах його руху, на станціях метрополітену, на автозаправних станціях.
  2. У дитячих, дитячих освітніх організаціях, дитячих бібліотеках і на територіях, які до них прилягають. Відстань до даних установ регулюється місцевим законодавством.
  3. У медичних організаціях для дітей та дорослих, в тому числі і стоматологи, масажних кабінетах і на прилеглих до них територіях. Відстань до медичних установ регулюється місцевим законодавством.
  4. На об'єктах спорту, фітнес-клубів, басейнів, центрів йоги і т. П., А також на прилеглих до них територіях. Відстань до спортивних установ і методика розрахунку відстані визначається місцевим законодавством.
  5. На ринках оптової та роздрібної торгівлі.
  6. У місцях масового скупчення людей, наприклад: на вокзалах, в будівлях аеропорту і т. П.
  7. На військових об'єктах і територіях поруч з ними. Розмір відстані визначається законодавством.

Законодавча база з ліцензування алкоголькой продукції

  • Закон Санкт-Петербурга від 07.06.2006 р №287-41 «Про обіг алкогольної і спиртовмісної продукції»;
  • Закон Санкт-Петербурга від 07.06.2006 р №287-41 «Про обіг алкогольної і спиртовмісної продукції»;
  • Постанова Уряду РФ від 14.08.2012 № 824 «Про анулювання ліцензій на виробництво та обіг етилового спирту, алкогольної і спиртовмісної продукції в позасудовому порядку» та інших документів.

Як отримати ліцензію на алкоголь?