Реклама
Реклама
Реклама

«Чи залишиться на совісті« жебрака »: Екс-дружина Данко відмовилася від аліментів

Раніше модель попросила допомоги у Андрія Малахова у вирішенні конфлікту. Данко не платить аліменти і не містить обох дітей, 14-річну Софію і 4-річну Агату з хворобою ДЦП.

Данко не платить аліменти і не містить обох дітей, 14-річну Софію і 4-річну Агату з хворобою ДЦП

Адвокатом моделі в суді виступила юрист Катерина Гордон, яка до останнього намагалася домовитися зі співаком.

Молода мама вирішила звалити на себе не посильну ношу і не стала обтяжувати колишнього співмешканця - співака Данко аліментами. Наталія запевняє, що співак перестав давати гроші навіть на лікування молодшої дочки з хворобою ДЦП. Фадєєв чутки спростовує.

«Якщо Саша захоче допомагати Агуша, то буде допомагати. Чи не захоче-справа його совісті. Зараз йому дуже пощастило зустріти близьку по духу і по інтересам жінку », - пише Наталія Устюменко в соцмережі.

«Ми поважаємо рішення нашої клієнтки. Дуже шкода, що не вдалося домовитися з артистом Данко (Олександр Фадєєв) мирно. Наталія Устюменко нас попросила не подавати позов про стягнення аліментів, хоча він був уже готовий. Це її рішення, і нехай все, що відбувається залишиться на совісті «жебрака» артиста Данко », - розмістила пост адвокат в Instagram.

Наталія ділиться, що з моменту народження Агати почалася непосильне боротьба за життя дитини. Судячи з усього, у співака здали нерви і він пішов до молодого дизайнера Марії Силуянова.


Захар Войнов