Реклама
Реклама
Реклама

Олена Шоптенко показала свою квартиру і розповіла про ремонт

Олена Шоптенко.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

На своїй сторінці в Instagram хореограф Олена Шоптенко, яка скоро вперше стане мамою, поділилася особистою історією про те, як у неї з'явилася квартира і як в ній проходить ремонт:

"Ремонт завдовжки в життя. Батьки мені з дитинства говорили, що стабільність в життя визначає наявність своєї власної квартири, на яку потрібно обов'язково заробити, тому що дуже нерозумно витрачати гроші на оренду житла. Так я почала працювати з 19 років і постійно відкладати на заповітну квартиру, іноді відмовляючи собі в якихось поїздках або великих покупках. і ось у віці 23 років, коли підвернулася вигідну пропозицію вкласти гроші в квартиру на етапі будівництва, я негайно зібрала всі зібрані кошти і вклала їх в "ст бильность ".

Олена Шоптенко

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Квартира вишикувалася, а ось ремонт все ніяк не розпочинався. То я працювала за кордоном і не могла приділити цьому час, то просто було не до цього, а квартира все стояла без діла. Так минуло років 6.
А потім з'явився @kzmr_mlvch (чоловік Олени Іван - Ред.), Який вислухав цю ж історію, усміхнулася, пішов і все зробив, не підпускаючи мене до процесу ремонту усіма можливими способами.
Через місяць ми нарешті в'їдемо в нашу фортецю, де все так, як ми хочемо, і я нарешті зможу "гнездоваться".
Люблю тебе дуже, @kzmr_mlvch! Круто бути як за кам'яною стіною, але ще крутіше за стіною з декоративною штукатуркою і плиткою ", - написала Олена.

Нагадаємо, Олена Шоптенко похвалилася незвичайним дипломом . раніше Олена розповіла про свою вагітність.

Дивіться відео - ганебні танці зірок:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні