Реклама
Реклама
Реклама

ГК «Еталон» інвестує 300 млн рублів в реконструкцію Олексіївської водопідйомною станції

Прес-служба ГК «Еталон»

До кінця 2019 року Група «Еталон» відреставрує ансамбль історичних будівель XIX століття в рамках проекту житлового комплексу бізнес-класу «Срібний фонтан».

Це один з наймасштабніших в Москві прикладів збереження об'єктів культурної спадщини при Редевелопмент колишніх промислових територій. Загальна площа історичних будівель, які будуть відреставровані та адаптовані під нові функції, складе близько 4,5 тис. Кв. м.

При освоєнні вже сформованих ділянок основне завдання девелопера - досягнення гармонії між об'єктами нового будівництва та існуючої міською забудовою. У випадку з ЖК «Срібний фонтан» об'єднуюча ланка - це класичні елементи краснокирпічной промислової архітектури XIX століття, використані при проектуванні фасадів нових об'єктів. Центром тяжіння проекту стане історичний фонтан, відреставрований Групою «Еталон» до 125-річного ювілею станції і урочисто запущений 25 серпня.

«Ми в Групі« Еталон »пишаємося історичною спадщиною і витрачаємо багато часу, сил і засобів на те, щоб передати зв'язок минулого і майбутнього, передати красу, естетику і користь історичних об'єктів. Створюючи проект ЖК «Срібний фонтан», ми взяли на себе зобов'язання відновити їх в колишньому вигляді і включити в сучасне життя нашого нового комплексу і всього міста », - розповів Іван Богатов, керівник Московського територіального управління Групи« Еталон ».

Громадський простір розміститься саме в відреставрованих історичних корпусах. Повністю відреставрувати об'єкти культурної спадщини і наповнити їх орендарями планується до моменту введення в експлуатацію першої черги комплексу в 2019 році.

Комерційна інфраструктура також буде реалізована на перших поверхах житлових корпусів ЖК «Срібний фонтан» і входить до його складу бізнес-центру.

Житловий комплекс бізнес-класу «Срібний фонтан» розташовується на території 7,7 га. Будівництво комплексу почалося в липні 2017 року, продажу нерухомості стартували через місяць. Завершення реалізації проекту заплановано на 4 квартал 2022 року.

Довідка про ГК «Еталон»

ЖК «Срібний фонтан», забудовник АТ "Срібний фонтан", проектна декларація на сайті http://ser-fontan.ru/