Реклама
Реклама
Реклама

Квартири студії в розстрочку в новобудові від РК Воробйови гори в Харкові

  1. Тільки в ЖК «Воробйови гори»: заселяється сьогодні, а платимо завтра!

Хочете нову квартиру, але немає можливості заплатити всю суму відразу? - Це не привід засмучуватися! Заселяють сьогодні в новеньку квартиру-студію, а платите потім! Супер пропозиція від РК «Воробйови гори» - квартири-студії в розстрочку! Телефонуйте до відділу продажу - пропозиція лімітована!

  • Хочете нову квартиру, але немає можливості заплатити всю суму відразу Новобудови європейського рівня з дизайнерським фасадом! При будівництві керуємося європейськими стандартами якості, тому наші будинки додатково утеплені мінеральною ватою, покладеної в 2 шари! Ми даємо гарантію, що взимку в Вашій квартирі-студії буде тепло!
  • Завдяки власній котельні і ультрасучасному обладнанню - Ви робите температуру, яка комфортна саме Вам, а рахунки за опалення платите мінімальні!
  • Квартира-студія вільного планування: реалізуйте свої ідеї і створюйте квартиру мрії! Чи не хочете обтяжувати себе ремонтними роботами - доручіть це нашим фахівцям! Ми все зробимо, згідно з Вашими побажаннями, в кращому вигляді!
  • Навколо будинку облагороджена територія, є автомобільна і велосипедна, пішохідні доріжки, лавочки та дитячі майданчики. Територія знаходиться під відеоспостереженням цілодобово, тому можете не хвилюватися за свою безпеку і безпеку своїх дітей!
  • Незаперечним «плюсом» ЖК «Воробйови гори» є розташування: в чотирьох хвилинах ходьби від метро «Академіка Павлова», від зупинок маршруток і трамваїв - в 10 хвилинах. Поблизу будинку розважальний комплекс «Радмір», гіпермаркет «Велмарт», відділення банку і банкомати, цілодобові аптеки, фітнес-центри, ресторани, кафе, школа, дитячий садок - все в крокової віддаленості від дому!

Тільки в ЖК «Воробйови гори»: заселяється сьогодні, а платимо завтра!

ЖК «Воробйови гори»   - забудовник з європейським орієнтиром ЖК «Воробйови гори» - забудовник з європейським орієнтиром. Ми втілюємо свої ідеї з турботою про мешканців, завдяки комплексному підходу: ми будуємо не просто будинок, ми будуємо гарний теплий будинок на території, що охороняється з паркуванням, дитячими майданчиками, лавками - відчуйте різницю! Наші квартири-студії, площею від 19 квадратних метрів, можна купити тепер і в розстрочку: не відкладайте рішення «квартирного питання» на завтра: заходите і живіть в новенькій квартирі вже сьогодні, а сплачуйте потім! Швидше телефонуйте до відділу продажів за номерами: 096-016-17-17; 057-764-20-00, і записуйтеся на перегляд квартири-студії - переконайтеся, що в ЖК «Воробйови гори» живуть щасливо і з комфортом!

Популярні запити:

Гостинки на Салтівці , гостинки біля метро , купити квартиру студію в Харкові , гостинка зі своїм санвузлом та кухнею , дворівневі гостинки .

Хочете нову квартиру, але немає можливості заплатити всю суму відразу?