Реклама
Реклама
Реклама

Як добре виглядати на фотографіях випускного альбому?

Кожен випускник напевно задавався питанням "як добре вийти на випускному альбомі?". Розповімо кілька простих правил хорошої фотографії , Дотримання яких допоможе вам вигідно виглядати не тільки на фотографіях для випускного альбому, а й на всіх інших.

1. Перше і найголовніше правило хорошої фотографії - на зйомку потрібно приходити відпочилим, виспався і свіжим. Втома буде відразу видно на фото стомлений погляд і круги під очима нікого не прикрашають.

2. Для фотозйомки краще вибрати звичну вам одяг і взуття. Одягати то, що ви ще не носили не бажано. Ви повинні відчувати себе комфортно і впевнено.

Ви повинні відчувати себе комфортно і впевнено

3. Ні в якому разі не потрібно йти на фотосесію в поганому настрої. Звичайно, якщо ви тільки не ставите собі за мету передати такий настрій в фотографіях. Посміхайтеся! Багато хто не хоче посміхатися для фотографії, вважаючи, що посмішка їм не йде. Посмішка йде всім, якщо вона природна. Тому, фотографуючись, згадайте щось приємне.

4. Постарайтеся довіритися фотографу і спробувати взаємодіяти з ним. Коли між фотографом та моделлю є взаєморозуміння і виникає діалог - ймовірність отримання красивих фото набагато вище. Забудьте про фотогенічність і не фотогенічність.

5. Чим більше фотографій, тим вище ймовірність того, що серед них знайдуться вдалі знімки. Не зупиняйтеся на одній позі. Експериментуйте!

Експериментуйте

6. Дуже велику роль в хорошій фотографії відіграє правильно поставлене світло. не обов'язково використовувати штучне світло. Хороші знімки можна отримати не тільки в студії при спеціальному освітленні, а й в інших умовах за наявності природного світла. Найголовніше, щоб світло було м'яким і рівномірним. Знімаючись на природі, найкраще піти в тінь, де світло більш м'який і рівний. Зйомка на сонці загрожує закритими очима, відблисками і тінями під очима. Результат такої фотозйомки ніхто не захоче бачити в своєму випускному альбомі.

7. Не потрібно переживати через дефекти шкіри. Прищики, синці та подряпини, звичайно, затьмарюють життя, але під час фотосесії забудьте про ці дрібних недоліках. Всі недоліки шкіри усунуть дизайнери, так що не варто відчувати себе скуто!

фотографуючись на випускний альбом , Пам'ятайте, що зроблені фотографії на довгі роки залишать пам'ять про вас для однокласників. Відчуйте себе впевненими і привабливими і ваші фото в випускний фотокниги будуть радувати вас і друзів вашої юності!