Реклама
Реклама
Реклама

Джессіка Альба розкрила секрет ідеальної фігури і шкіри без зморшок

Голлівудській актрисі Джесіці Альбі вдається все - будувати успішний бізнес, зніматися в популярних кінопроектах, бути ідеальною дружиною і турботливою мамою двох дітей. Голлівудській актрисі Джесіці Альбі вдається все - будувати успішний бізнес, зніматися в популярних кінопроектах, бути ідеальною дружиною і турботливою мамою двох дітей

Фото: Instagram

зоряна мама Джессіка Альба , Яка входить в список найкрасивіших жінок планети, не приховує, що поєднувати материнство з кар'єрою складно, однак вважає, що в житті немає нічого неможливого, коли тебе оточують улюблені люди.

На своєму прикладі зірка довела, що можна бути стрункою, красивою і успішною, при цьому приділяючи максимум уваги своїм дітям. Отже, в чому ж секрет краси і стрункості Джесіки?

Актриса розповіла, як доглядати за шкірою обличчя, щоб уникнути передчасного старіння і зморшок, зазначивши, що існує кілька важливих правил, які допоможуть зберегти молодість.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: Джессіка Альба стала послом краси бренду Braun

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:   Джессіка Альба стала послом краси бренду Braun

Фото: Instagram

«Я регулярно відлущує і очищаю шкіру, і лише потім наношу нічний зволожуючий крем і крем для очей. Моя мама навчила мене знімати макіяж щовечора - навіть коли мені дуже лінь. Я вважаю це головним правилом в догляді за шкірою - видалити всі забруднення і косметичні засоби з шкіри. З ранку я наношу зволожуючий спрей, щоб моя шкіра прокинулася. І лише потім наношу бальзам для очей і губ в якості бази перед макіяжем. Я вибираю косметику без синтетичних ароматизаторів, щоб не викликати появи прищиків і алергічної висипки », - каже Джесіка.

Секрет стрункості Джесіки - в харчуванні. Зоряна мама не вживає солодке, борошняне і утримується від продуктів харчування з високим вмістом глютену - клейковини.

Зоряна мама не вживає солодке, борошняне і утримується від продуктів харчування з високим вмістом глютену - клейковини

Фото: Instagram

«Я намагаюся їсти якомога менше перероблених продуктів, і віддаю перевагу органічним свіжим продуктам. Я також не вживаю рафінований цукор, з обережністю їм продукти з пшениці з глютеном, і обмежую вживання молочних продуктів. Я п'ю дуже багато, тонну води! », - зізнається зірка.

Джессіка також додала, що красі жінка зобов'язана своїй сім'ї. Актриса стверджує, що її чоловік підтримує її в усьому, а любов до сім'ї робить її щасливою і красивою:

«Я дуже люблю свою сім'ю, мені подобається бути вдома і готувати. Але в нашій родині готую не тільки я, але і мій чоловік, який допомагає мені у всьому і є рівноцінним партнером в побуті і вихованні дітей », - каже вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Дочка Джесіки Альби втратила перший зуб. фото
Джессіка Альба привітала чоловіка з днем народження в соцмережі

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Отже, в чому ж секрет краси і стрункості Джесіки?