Реклама
Реклама
Реклама

В Актау побудують унікальний еко-місто за 2,1 млрд доларів

Меморандум про будівництво і фінансування проекту Еко-місто було підписано між сторонами 31 березня 2017 року місті Актау.

У акімату Мангістауської області відбулося підписання договору на будівництво та фінансування проекту Еко-місто Актау.

Договір укладено між Global Project Capital Ltd, AAG Corporate Services Ltd, China Road and Bridge Corporation (CRBC) Ltd і Акіматом Мангістауської області.

Договір укладено між Global Project Capital Ltd, AAG Corporate Services Ltd, China Road and Bridge Corporation (CRBC) Ltd і Акіматом Мангістауської області

Згідно з підписаною угодою сторони повинні призначити генерального підрядника для будівництва і створення структури фінансування для розвитку великого проекту Еко-міста Актау в Мангістауської області.

Згідно з підписаною угодою сторони повинні призначити генерального підрядника для будівництва і створення структури фінансування для розвитку великого проекту Еко-міста Актау в Мангістауської області

Згідно з угодою, інвестиції складуть 100% від суми проекту в розмірі 2.1 мільярда доларів США з британської сторони, китайська сторона взяла на себе зобов'язання надати банківську гарантію на суму 400 мільйонів доларів США.

Для реалізації проекту з боку акімату Мангістауської області буде виділено 865 гектарів землі в північній частині обласного центру. Тут побудують доступне житло, комерційні та торгові центри, школи, дитячі садки та медичні центри. Крім того, згідно з проектом Еко-місто включає в себе IT-парк, готельні бренди, спортивні стадіони, розважальні заклади і різні громадські послуги, транспортні обслуговування з сучасними енерго / еко-чистими технологіями. Акімат міста Актау зобов'язується надати інфраструктуру, включаючи дороги, енергопостачання, каналізацію і водопостачання.

Меморандум про будівництво і фінансування проекту Еко-місто було підписано між сторонами 31 березня 2017 року місті Актау.

Меморандум про будівництво і фінансування проекту Еко-місто було підписано між сторонами 31 березня 2017 року місті Актау

Інформація про інвесторів

1. Global Project Capital Ltd (Великобританія), представлена ​​Генеральним Директором Кеннетом Фултоном.
2. AAG Corporate Services Ltd (Великобританія) заснована в 1995 році за підтримки лорда Якова Ротшильда, зі статутним капіталом 4 мільярди фунтів стерлінгів і має в управлінні понад 70 мільярдів фунтів стерлінгів клієнтських фондів, представлена ​​Генеральним директором групи Річардом Балаесом.
3. China Road and Bridge Corporation (CRBC), Ltd, (КНР і Гонконг) з оборотом 67,8 мільярдів доларів США представлена ​​Генеральним Директором Чжан Цзюнь. У рейтингу найбільших міжнародних підрядників за 2016 рік перебуває на 3 місці.


Більше новин в Telegram-каналі «Zakon.kz» . Підписуйся!