Реклама
Реклама
Реклама

Коли оферта і акцепт оферти вступають в силу за умови, що ці поняття

  1. Благодійна громадська організація проводить виплати у вигляді "благодійної допомоги" за виконану роботу...

Оферта набуває чинності, коли вона отримана адресатом оферти (п.1 ст.15 Конвенції ООН про договори міжнародної купівлі-продажу товарів (Відень, 1980 г.)).
Вступ в силу акцепту оферти в згаданій Конвенції пов'язано з моментом отримання акцепту оферентом, а саме акцепт оферти набуває чинності з моменту, коли згоду отримано оферентом (п.2 ст.18 Конвенції ООН про договори міжнародної купівлі-продажу товарів (Відень, 1980 р .)), за умови, що оферент отримує згоду у встановлений ним термін, а якщо цей строк не встановлений, то в розумний строк, беручи до уваги обставини угоди, що укладається, в тому числі швидкість використовуваних засобів зв'язку.
Оферта, заява про акцепт або будь-яке інше висловлення наміру вважаються "одержаними" адресатом, якщо вони повідомлені йому усно чи доставлені будь-яким способом йому особисто, в його комерційне підприємство чи на його поштову адресу, або, якщо він не має комерційного підприємства чи поштової адреси, за його постійним місцем проживання (ст.24 Конвенції ООН про договори міжнародної купівлі-продажу товарів (Відень, 1980 г.)).
Н.Н.Голякова
Міністерство економічного
розвитку і торгівлі РФ
06.04.2004
Відень, 1980 г.

Благодійна громадська організація проводить виплати у вигляді "благодійної допомоги" за виконану роботу на користь членів Ради організації. Чи повинна організація нараховувати ЄСП на виплати членам Ради, якщо вони є інвалідами ii групи? »
Фінансові консультації »
Оферта набуває чинності, коли вона отримана адресатом оферти (п

Читайте також

Популярні документи

Чи повинна організація нараховувати ЄСП на виплати членам Ради, якщо вони є інвалідами ii групи?