Реклама
Реклама
Реклама

КазТрансГаз Аймак відповідає підприємцям

В Алмати відбулася зустріч з колективній скарзі підприємців на виробничі філії АТ «КазТрансГаз Аймак».

В Алмати відбулася зустріч з колективній скарзі підприємців на Алматинский і Жетисускій виробничі філії АТ «КазТрансГаз Аймак». Вони нібито аффіліруют підрядну організацію. Якщо терміни розгляду заявок для ТОВ «Зеніт ТВК» займає один місяць, для інших компаній потрібно більше часу, пишуть підприємці.

Однак це не відповідає дійсності кажуть газовики. Договір з «Зеніт ТВК» укладено за підсумками тендера. Дана компанія виробляє роботи відповідно до вимог безпеки, використовуючи відповідні матеріали. Особливі привілеї для «Зеніт ТВК» виключені. Ті, хто має відпо ліцензію підрядні організації можуть вільно діяти на ринку.

Зараз в Алмати в даній сфері працюють 87 компаній. Кожна сама визначає тарифи на послуги. Завдання КазТрансГаз Аймак реалізація газу і якісне надання послуг, контроль за нормами безпеки.

Підключення до газу відповідальна робота. Аварії з газом можуть привести до загибелі людей. Тому на першому плані у компанії безпеку.

Тому на першому плані у компанії безпеку

З жовтня 2017 р від нещасних випадків пов'язаних з газом в Алмати постраждали 27 осіб, 7 загинули. За республіці постраждали 114 осіб, загинули 45. До ПП часто призводять незаконні підключення, перевищення потужності обладнання, механічні дії. Такі порушення зафіксовані в основному на ділянках, де газифікацію проводили приватні організації.


Більше новин в Telegram-каналі «Zakon.kz» . Підписуйся!