Реклама
Реклама
Реклама

Новини - газета "Дніпрова Зірка"

Світовий бренд з відомим ім'ям був заснований вже в другій половині минулого століття Світовий бренд з відомим ім'ям був заснований вже в другій половині минулого століття. Засновником став бігун на довгі дистанції - Філ Найт. Він не з чуток знав про вимоги до біговій взуття, тому зміг втілити в життя всі свої ідеї та думки щодо створення особливо зручною, але в той же час, стильного взуття для бігу.

У 1987-році з'являється перша модель «Максом», яка вже через мінімальний проміжок часу смогу стати вуличною взуттям номер 1. Цікаво, що по тому вже майже тридцять років, навіть перші моделі 87-го року не втрачають своєї актуальності. Вони володіють прекрасним рівнем комфорту шкарпетки, мають приголомшливий зовнішній вигляд, а головне, зручні і носяться не один сезон, що неоціненно для кросівок.

Ви здатні самостійно оцінити дану продукцію бренду зі світовим ім'ям. якщо Найк Аїр Макс купити в інтернеті, то покупка обходиться набагато дешевше, ніж пошуки по фізичним магазинам Вашого міста. Однак в 1987-му році люди не мали такої можливості. Тому в США були величезні черги за парою стильних нових кросівок від Найк. Завдяки своїм унікальним властивостям моделі цієї серії займають почесне місце в «залі слави» компанії.

Верхня частина кросівок може бути виконана з різних матеріалів. Такий вибір робиться в зв'язку з роком випуску моделі. Наприклад, 87-е Виконано з текстилю, в той час як 90-е вже використовують в своєму оформленні шкіру, яка надійно зміцнює модель по всій площі. Також Ви отримуєте чудовий комфорт шкарпетки завдяки текстильної внутрішньої частини, яка вбереже Вашу стопу від запарювання, мозолів і натирань. Також Ви отримаєте ідеальну фіксацію завдяки міцній основі, м'якому язичку і стильною класичної шнурівці. Крім цього, моделі мають відмінний рівень вентиляції, а значить, Вашої стопі не буде жарко навіть при найінтенсивніших навантаженнях.

Ви може носити це взуття кожен день, можете використовувати її для пробіжок і занять спортом. Вона має високий рівень амортизації. Nike Air Max VT Tweed купити можна в нашому інтернет магазині оригінально взуття Air-max.kiev.ua. Ми надаємо широкий вибір продукції від популярної торгової марки з США. Кожна деталь цих кросівок ретельно опрацьована талановитими дизайнерами. Зрозуміло, важливою складовою стане і високотехнологічність взуття. Подушка з повітрям, розміщена під п'ятою, ідеально компенсує всі ударні навантаження, щоб забезпечити безпеку здоров'я Вашої стопи.